Ευχαριστώ για την ενημέρωση για το παρελθόν (εγώ εξάλλου την ζήτησα).
Απλα καλο θα ηταν να την ειχες ζητησει νωριτερα, πριν τα σχολια του στυλ get a life...
Εγώ στο μυαλό μου έχω το avclub απλώς ως ένα μετονομασμένο avforum (το οποίο, υποθέτω, επίσης κάποιοι ίδρυσαν) το οποίο κάποτε γνώρισα.
Προφανως ομως οπως καταλαβαινεις πλεον , δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα ....
Εκτός αυτού πάντως κάποιοι έτρεξαν και τρέχουν για πολλά πράγματα και είναι προφανές ότι αυτό δεν εκτιμάται (όπως άλλωστε, δυστυχώς, συμβαίνει σχεδόν πάντα στη ζωή: ποτέ δεν εκτιμάς κάτι που δεν πληρώνεις).
Αυτη τη πιπιλα την εχω βαρεθει. Αν θες να δεις ποιος εχει τρεξει και ποιος οχι, κατσε διαβασε και βγαλε το συμπερασμα σου.
Αλλα αυτοι που παραπονιουντε ειναι αυτοι που τους αρεσει μολις κουνησουν το δαχτυλακι τους να παρουν 300 μπραβο και 35 ευγε.
Ολοι κανουν δουλεια και το ξερεις, εχεις διαβασει ποτε παραπονο απο το Καστρουνη για παραδειγμα που του εχει βγει η παναγια ?? Ποτε, και ουτε προκειται να ακουσεις. Εχεις ακουσει απο το Μπαμπη ? Επισης δεν προκειται να ακουσεις . Δε λεω για αλλους γιατι μπορει να μην ξερεις και να μη μαθεις ποτε. Απλα ειναι ανθρωποι που κανουν παααρα πολλα πραματα και δεν βγαζουν ανακοινωσεις να παρουν μπραβο γιατι εχουν πραγματικη και ανιδιοτελή αγαπη για το αθλημα , οχι "φυκια".
Ασε λοιπον τα συγχαρητήρια και τις εκτιμησεις για αυτους που πραγματικα γνωριζουν .....
Τεσπά, τα παραπάνω δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς απλώς έθεσα μία ακόμη παράμετρο του θέματος (η οποία ακόμα και μετά τις διευκρινήσεις που δόθηκαν, ισχύει ως ένα βαθμό) αλλά, ως συνήθως, αντί για τροφή για σκέψη έγινε απλώς αφορμή για συνέχιση των ίδιων καταστάσεων.
Επειδή λοιπόν είναι προφανής η διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας, η διάθεση να πιάνονται κάποιοι από κάθε λέξη προκειμένου να συνεχίσουν τα ίδια (χωρίς καμία διάθεση να σκεφτούν οποιαδήποτε άλλη πιθανή διάσταση του θέματος) και επειδή, όπως έκανα μέχρι τώρα, δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω μερικούς στο χαμηλό επίπεδο (προσωπικών σχολίων συνεπεία φαντασιώσεων που προφανώς τους κατατρέχουν) που ακολουθούν, θα σας καλημερίσω φιλικά.
οσο για το επιπεδο.......αυτα...