Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Ευχαριστώ για την ενημέρωση για το παρελθόν (εγώ εξάλλου την ζήτησα).

Απλα καλο θα ηταν να την ειχες ζητησει νωριτερα, πριν τα σχολια του στυλ get a life...

Εγώ στο μυαλό μου έχω το avclub απλώς ως ένα μετονομασμένο avforum (το οποίο, υποθέτω, επίσης κάποιοι ίδρυσαν) το οποίο κάποτε γνώρισα.

Προφανως ομως οπως καταλαβαινεις πλεον , δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα ....

Εκτός αυτού πάντως κάποιοι έτρεξαν και τρέχουν για πολλά πράγματα και είναι προφανές ότι αυτό δεν εκτιμάται (όπως άλλωστε, δυστυχώς, συμβαίνει σχεδόν πάντα στη ζωή: ποτέ δεν εκτιμάς κάτι που δεν πληρώνεις).

Αυτη τη πιπιλα την εχω βαρεθει. Αν θες να δεις ποιος εχει τρεξει και ποιος οχι, κατσε διαβασε και βγαλε το συμπερασμα σου.
Αλλα αυτοι που παραπονιουντε ειναι αυτοι που τους αρεσει μολις κουνησουν το δαχτυλακι τους να παρουν 300 μπραβο και 35 ευγε.
Ολοι κανουν δουλεια και το ξερεις, εχεις διαβασει ποτε παραπονο απο το Καστρουνη για παραδειγμα που του εχει βγει η παναγια ?? Ποτε, και ουτε προκειται να ακουσεις. Εχεις ακουσει απο το Μπαμπη ? Επισης δεν προκειται να ακουσεις . Δε λεω για αλλους γιατι μπορει να μην ξερεις και να μη μαθεις ποτε. Απλα ειναι ανθρωποι που κανουν παααρα πολλα πραματα και δεν βγαζουν ανακοινωσεις να παρουν μπραβο γιατι εχουν πραγματικη και ανιδιοτελή αγαπη για το αθλημα , οχι "φυκια".
Ασε λοιπον τα συγχαρητήρια και τις εκτιμησεις για αυτους που πραγματικα γνωριζουν .....

Τεσπά, τα παραπάνω δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς απλώς έθεσα μία ακόμη παράμετρο του θέματος (η οποία ακόμα και μετά τις διευκρινήσεις που δόθηκαν, ισχύει ως ένα βαθμό) αλλά, ως συνήθως, αντί για τροφή για σκέψη έγινε απλώς αφορμή για συνέχιση των ίδιων καταστάσεων.

Επειδή λοιπόν είναι προφανής η διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας, η διάθεση να πιάνονται κάποιοι από κάθε λέξη προκειμένου να συνεχίσουν τα ίδια (χωρίς καμία διάθεση να σκεφτούν οποιαδήποτε άλλη πιθανή διάσταση του θέματος) και επειδή, όπως έκανα μέχρι τώρα, δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω μερικούς στο χαμηλό επίπεδο (προσωπικών σχολίων συνεπεία φαντασιώσεων που προφανώς τους κατατρέχουν) που ακολουθούν, θα σας καλημερίσω φιλικά.

οσο για το επιπεδο.......αυτα...

....

Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Αλλα αυτοι που παραπονιουντε ειναι αυτοι που τους αρεσει μολις κουνησουν το δαχτυλακι τους να παρουν 300 μπραβο και 35 ευγε.
....

ή αλλιώς: αυτοί που κάνουν την πορδή, βροντή :flipout:

Αυτή η γενικολογία από πλευράς μερικών είναι ιδιαιτέρως ενοχλητική. Καλό θα ήταν να μην μας βάζετε όλους στο ίδιο καλάθι. Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν διαφορετική άποψη, ακόμη κι αν δεν την γράφουν εδώ μέσα και παρόλο που έχουν "προσφέρει" (εντός εισαγωγικών για όσους δεν το κατάλαβαν) το απειροελάχιστο, στο κλάμπ αλλά όπως είπε και ο Χρήστος δεν το διατυμπανίζουν δεξιά κι αριστερά, κι ούτε περιμένουν το σχετικό χειροκρότημα ή φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Και δεν έχω καταλάβει ποιός διόρισε μετρητές προσφοράς ώστε να αξιολογούμε ποιός έχει το δικαίωμα να πεί μια κουβέντα παραπάνω και ποιός όχι. Οσο αξίζει το μέλος με τα 10 posts άλλο τόσο αξίζει κι αυτό με τα 10000!! Αυτή η καραμέλα να τελειώνει επιτέλους.

Οσοι δεν γνωρίζουν την ιστορία του Avforum και εν συνεχεία του AVClub καλό θα ήταν να την μάθουν πριν αρχίσουν τις φαμφαρολογίες.

Εν πάσει περιπτώσει το AVClub ανήκει σε όλους είτε μας αρέσει είτε όχι, κι αυτό διότι χωρίς τα μέλη του και τους σιωπηλούς "συγγραφείς" του, θα ήταν απλά μια παρέα από λίγους που κάνουν την πλάκα τους.

ο Spcav ειναι νεος στο χωρο και ευλογα εχει αυτες τις τοποθετησεις και εγω θα της ειχα αν ημουν 6-7 μηνες εδω

Ας προσέχει λοιπόν τι γράφει και πως το γράφει για να μην ξαναπροσβάλει μέλη,
όπως έκανε χτες αρκετές φορές.

Ωρα που είναι να μήν θυμηθουμε συγκλονιστικά posts πρώην διαχειριστή και νύν μέλους που έγραφε σάν τον ´μπαλκονάτο´και καλούσε πάλι να τραπούμε σε φυγή.

Το φόρουμ δεν είναι εταιρία, δεν είναι τίποτα τετοιο. Ειναι μια παρεα ανθρωπων που ενωνουν το μερακι τους και το παθος τους για το σπορ που μας αρεσει, με αποτελεσμα να γινεται δημιουργικος διαλογος, που πλουτιζει τις δικες μας γνωσεις, και βγαζει και απο την απογνωση ανρθωπους αρχαριους με το σπορ, που το συμβουλευονται καθημερινα.

Ετσι ξεκινησε αλλωστε το avforum σαν μια προσπαθεια μερικων φιλων σ'ενα καταστημα και εγινε το φαινομενο που ειχε γινει, πριν κλεισει.

Για πείτε μου για ποιό λόγο έκλεισε το avforum;

Ωρα που είναι να μήν θυμηθουμε συγκλονιστικά posts πρώην διαχειριστή και νύν μέλους που έγραφε σάν τον ´μπαλκονάτο´και καλούσε πάλι να τραπούμε σε φυγή.

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο μάλλον μόνο εσύ το βλέπεις Σπύρο. Και σε παρακαλώ να προσέχεις τους συσχετισμούς σου. Δεν νομίζω να σου έδωσα ποτέ δικαίωμα να μου αποδίδεις "μπαλκονάτους" χαρακτηρισμούς. Η διαφορά μας είναι πως εγώ παραδέχομαι τα λάθη που κάνω και προχωράω μπροστά με πράξεις κι όχι με φαμφάρες, αντίθετα από κάποιους άλλους. Και μη νομίζεις πως θα το βουλώσουμε με κάτι τέτοιες εξυπνάδες...

Και επιτέλους όσοι έχετε άποψη μιλήστε με ονόματα κι όχι με γενικότητες όπως έπραξες με το παρόν πόστ...

Γιατί δεν μάς έλεγες να φύγουμε??
Για ποιές φανφάρες μιλάς..
Θυμάμαι πολυ καλά τά πόστ.
Οπως θυμάμαι πολύ καλά και την αντίδραση τού Δημήτρη τού Ντοκατζή και άλλων στίς στρατιωτικού περιεχομένου διακηρύξεις σου.
Και δεν σού ζήτησε κανείς να το ´βουλώσεις´.Το αντίθετο.
Αλλά να ξέρουμε και με ποιόν μιλάμε..

Γιατί δεν μάς έλεγες να φύγουμε??
Για ποιές φανφάρες μιλάς..
Θυμάμαι πολυ καλά τά πόστ.
Οπως θυμάμαι πολύ καλά και την αντίδραση τού Δημήτρη τού Ντοκατζή και άλλων στίς στρατιωτικού περιεχομένου διακηρύξεις σου.
Και δεν σού ζήτησε κανείς να το ´βουλώσεις´.Το αντίθετο.
Αλλά να ξέρουμε και με ποιόν μιλάμε..

Να το εκλάβω ως πλάκα το συγκεκριμένο αγαπητέ Σπύρο. Δεν νομίζω να ζήτησα ποτέ από κανέναν να φύγει και το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι ήταν συγκεκριμένο. Εύκολο είναι να τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις...

Και στην τελική θα μάθεις με ποιόν μιλάς από το συγκεκριμένο συμβάν επειδή δεν συμφωνούσες τότε με τις απόψεις μου ή γιατί είσαι προκατειλημένος επειδή έχω διατελέσει συντονιστής; Μήπως για να μπορώ να έχω άποψη σήμερα (διαφορετική ή όχι δεν έχει σημασία), θα πρέπει να απολογηθώ και να ζητήσω συγχώρεση για τότε; Και ποιός θα μου δώσει άφεση αμαρτιών, εσύ; Ποιός οριοθετεί λοιπόν τις διαχωριστικές γραμμές;

Ποιο μαγαζί του Καφάτου μωρέ; Καστανάς να γίνει αύριο ο Καφάτος, τα ίδια και χειρότερα θα κάνουν. Την έχουν δει αντίπαλοι ως φόρουμ! Αυτό είναι όλο. Εμείς πρώτοι, οι άλλοι από κάτω. Άι σιχτίρ πια...

Βέβαια, ενδέχεται, ενδέχεται λέγω, τα ελατήρια αυτής της ιστορίας να είναι ακόμη περισσότερο ταπεινά, λέγω...

Οι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις . Το δικαιούνται . Οταν δεν το κάνουν συχνά ( "εκεί που φυσάει ο άνεμος" λέει ο λαός ) η μεταβολή μιάς προηγούμενης θέσης αποτελεί θετικό γεγονός , γιατί ενδεχομένως σημαίνει επεξεργασία του θέματος με νέα δεδομένα , διάθεση να ληφθούν υπ' όψιν τα νέα δεδομένα καθώς και δυνατότητα να αντιληφθείς την ύπαρξη τους .

Ως εκ τούτου η άποψη που εκφράζει τώρα ο Μιχάλης είναι καλοδεχούμενη .

Βέβαια, ενδέχεται, ενδέχεται λέγω, τα ελατήρια αυτής της ιστορίας να είναι ακόμη περισσότερο ταπεινά, λέγω...

Ε κι εσύ τώρα . Μπαίνεις πετάς την βομβίτσα σου και την κάνεις . Ρίχτα όλα εδώ , να δούμε τι παίζει ή τι θεωρούν ορισμένοι ότι παίζει. Διότι ορισμένοι εξ ημών δεν κατέχουν τέτοια πράγματα , συνομοσιωλογικά κλπ

Να το εκλάβω ως πλάκα το συγκεκριμένο αγαπητέ Σπύρο. Δεν νομίζω να ζήτησα ποτέ από κανέναν να φύγει και το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι ήταν συγκεκριμένο. Εύκολο είναι να τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις...

Και στην τελική θα μάθεις με ποιόν μιλάς από το συγκεκριμένο συμβάν επειδή δεν συμφωνούσες τότε με τις απόψεις μου ή γιατί είσαι προκατειλημένος επειδή έχω διατελέσει συντονιστής; Μήπως για να μπορώ να έχω άποψη σήμερα (διαφορετική ή όχι δεν έχει σημασία), θα πρέπει να απολογηθώ και να ζητήσω συγχώρεση για τότε; Και ποιός θα μου δώσει άφεση αμαρτιών, εσύ; Ποιός οριοθετεί λοιπόν τις διαχωριστικές γραμμές;

O μονος λόγος που το έγραψα είναι για να γνωρίζω με ποιόν μιλάω τώρα.Η άποψή σου δεκτή όποια και να είναι.
Οι διαχωριστικές γραμμές είναι αλλης τάξης ζήτημα.Ψάξε αλλού
Αφεση αμαρτιών απο τούς παπάδες..

Last edited:
O μονος λόγος που το έγραψα είναι για να γνωρίζω με ποιόν μιλάω τώρα.Η άποψή σου δεκτή όποια και να είναι.
Οι διαχωριστικές γραμμές είναι αλλης τάξης ζήτημα.Ψάξε αλλού
Αφεση αμαρτιών απο τούς παπάδες..

Αγαπητέ Σπύρο, αντιλαμβάνομαι γιατί το έγραψες, αλλά είμαι βέβαιος πως γνωρίζεις ότι υπάρχει πιο διακριτικός τρόπος να εκφράσεις τις απορίες σου, για κάποιον που δεν γνωρίζεις και τον κρίνεις μόνο από μια φράση.

Δευτερον τα λόγια δεν έχουν και μεγάλη σημασία όταν δεν συνοδεύονται από τις ανάλογες πράξεις. Θεμιτό είναι όπως λέει και ο αγαπητός Δημήτρης να αλλάζεις ενίοτε άποψη για διαφόρους λόγους (κι όπως πολύ σωστά επισημαίνει όχι κατ' επανάληψη κι εκεί που φυσάει ο άνεμος) αλλά είναι ιδιαιτέρως ύποπτο όταν κάποιος άλλα γράφει κι άλλα εφαρμόζει στην πράξη.

Μα περί των διαχωριστικών γραμμών γίνονται όλες αυτές οι συζητήσεις αγαπητέ αν κατάλαβα καλά εκ των συμφραζομένων εκτός κι αν είμαι τόσο μπούας (δεν αποκλείεται). Η ΔΟ από την μία και εμείς τα μέλη από την άλλη. Ετσι δεν το βάζετε τόσο καιρό το θέμα; Ετσι δεν έμπαινε όταν ήμουν κι εγώ συντονιστής; Εκτός κι αν πρόκειται για το ποιός θα γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη....

.............

Μα περί των διαχωριστικών γραμμών γίνονται όλες αυτές οι συζητήσεις αγαπητέ αν κατάλαβα καλά εκ των συμφραζομένων εκτός κι αν είμαι τόσο μπούας (δεν αποκλείεται). Η ΔΟ από την μία και εμείς τα μέλη από την άλλη. Ετσι δεν το βάζετε τόσο καιρό το θέμα; Ετσι δεν έμπαινε όταν ήμουν κι εγώ συντονιστής; Εκτός κι αν πρόκειται για το ποιός θα γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη....

Μα ειναι λογικο να γινεται ετσι Μιχαλη. Αφου υπαρχει ομερτα.
Εγω δεν εχω δει κανεναν να βγει και να γραψει οτι στην ουσια δεν συμφωνει με αυτα που γινεται και γι αυτο δεν σχολιαζει/γραφει τιποτα η ακομα οτι παραιτείτε η παραιτηθηκε απο τη θεση του γι αυτο το λογο......

Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Ε κι εσύ τώρα . Μπαίνεις πετάς την βομβίτσα σου και την κάνεις . Ρίχτα όλα εδώ , να δούμε τι παίζει ή τι θεωρούν ορισμένοι ότι παίζει. Διότι ορισμένοι εξ ημών δεν κατέχουν τέτοια πράγματα , συνομοσιωλογικά κλπ

Περίμενε να τα γράψω ντε...

Re: Απάντηση: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Μα ειναι λογικο να γινεται ετσι Μιχαλη. Αφου υπαρχει ομερτα.
Εγω δεν εχω δει κανεναν να βγει και να γραψει οτι στην ουσια δεν συμφωνει με αυτα που γινεται και γι αυτο δεν σχολιαζει/γραφει τιποτα η ακομα οτι παραιτείτε η παραιτηθηκε απο τη θεση του γι αυτο το λογο......

εεε χμ γκχ γκχ....-bye-