Browser
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 10,573
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub
Δηλαδη ?
εεε χμ γκχ γκχ....![]()
Δηλαδη ?
εεε χμ γκχ γκχ....![]()
δε φτάνει η δική μου παραίτηση ε ?
Προφανως δεν εγινα κατανοητος.
Εσυ δεν δηλωσες παραιτηση γιατι δεν συμφωνεις με αυτα που γινονται απο την διαχειριστικη ομαδα, αλλα για αλλους λογους.
Μιλω γι αυτους που δεν μετεχουν και δεν παιρνουν θεση δημοσια για τη δυσαρεσκεια τους στα σβησιματα και τα κλειδωματα.
Μα ειναι λογικο να γινεται ετσι Μιχαλη. Αφου υπαρχει ομερτα.
Εγω δεν εχω δει κανεναν να βγει και να γραψει οτι στην ουσια δεν συμφωνει με αυτα που γινεται και γι αυτο δεν σχολιαζει/γραφει τιποτα η ακομα οτι παραιτείτε η παραιτηθηκε απο τη θεση του γι αυτο το λογο......
Μα βρέ Χρήστο, τι νοήμα έχει να βγώ εγώ να πώ γιατί παραιτήθηκα; Ποιόν θα ωφελήσει; Και τι πάει να πεί παραιτούμαι, με είχε προσλάβει κανείς και δεν το ήξερα; Εχουμε κάνει το ρημαδοκλάμπ να μοιάζει με κυβερνητική ομάδα κι εγώ αυτά τα αντιπαθώ.
Ποιός κυβερνάει, ποιός αποφασίζει, ποιός κλειδώνει.. ποιός ετούτο και ποιός εκείνο... γι' αυτό μιλάω για χαλίφη στην θέση του χαλίφη...
Ας αποφασίσουμε κάποτε να τα πούμε έξω από τα δόντια, αν θέλουμε να εξακολουθήσουμε να συνυπάρχουμε και αντί να ασχολούμαστε με το ποιός και γιατί, να ασχολούμαστε με την μετάδοση γνώσης που είναι άλλωστε και ο πρωταρχικός σκοπός του φόρουμ.
Εχουμε φαγωθεί με το σωματείο και πότε θα γίνει και πότε θα γίνουμε μέλη κι άλλα τέτοια. Λές κι άμα γίνουμε μέλη του σωματείου αύριο θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα εξυψώσουμε το AvClub δεν ξέρω κι εγώ που... μα είμαστε σοβαροί;
Αγαπητέ Σπύρο, αντιλαμβάνομαι γιατί το έγραψες, αλλά είμαι βέβαιος πως γνωρίζεις ότι υπάρχει πιο διακριτικός τρόπος να εκφράσεις τις απορίες σου, για κάποιον που δεν γνωρίζεις και τον κρίνεις μόνο από μια φράση.
Δευτερον τα λόγια δεν έχουν και μεγάλη σημασία όταν δεν συνοδεύονται από τις ανάλογες πράξεις. Θεμιτό είναι όπως λέει και ο αγαπητός Δημήτρης να αλλάζεις ενίοτε άποψη για διαφόρους λόγους (κι όπως πολύ σωστά επισημαίνει όχι κατ' επανάληψη κι εκεί που φυσάει ο άνεμος) αλλά είναι ιδιαιτέρως ύποπτο όταν κάποιος άλλα γράφει κι άλλα εφαρμόζει στην πράξη.
Μα περί των διαχωριστικών γραμμών γίνονται όλες αυτές οι συζητήσεις αγαπητέ αν κατάλαβα καλά εκ των συμφραζομένων εκτός κι αν είμαι τόσο μπούας (δεν αποκλείεται). Η ΔΟ από την μία και εμείς τα μέλη από την άλλη. Ετσι δεν το βάζετε τόσο καιρό το θέμα; Ετσι δεν έμπαινε όταν ήμουν κι εγώ συντονιστής; Εκτός κι αν πρόκειται για το ποιός θα γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη....
Ο Τρόπος ήταν όσο διακριτικός επιβάλλουν οι συνθήκες.Αλλά επανλαμβάνω καλό ειναι να γνωρίζουμε με ποιούς μιλάμες χωρίς αυτό να σημαίνει ,υποχρεωτικά κάτι παραπάνω.
Οι διαχωριστικές γραμμές έχουν τεθεί καιρό,αλλά απο άλλους.
Εχω καταστήσει σαφές οτι δεν τσουβαλιάζω ολη την Δ.Ο.
Εξαιρώ ορισμένους και ειναι εμφανές στα γραπτά μου.
Οταν ήσουν συντονιστής τα πράγματα ήσαν ακριβώς ίδια.
Γιά τούς χαλίφηδες πίστεψέ με,όχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία,αλλά Ι have got a life,και ως εκ τούτου γνωρίζω στην ηλικία μου τι σημαίνει ´χαλίφης´και με την καλή έννοια.Εδώ συζητάμε για άλλους ´χαλίφηδες'.
Πίο ξεκάθαρα δεν γίνεται..
Υπάρχουν οι τοποθετήσεις.
Και γιά να γίνεται η μετάδοση γνώσης απαιτείται και η διαμόρφωσις αναλόγων συνθηκών,που να επιτρέπουν σε όλους απο όποια θέση και εάν βρίσκονται ,την εν λόγω μεταδοση,ανταλλαγή απόψεων και τα λοιπά.
Η ανωτερότητα ενός ανθρώπου κρίνεται ακόμα και απο το γεγονός ότι δέχεται να συνομιλεί διαδικτυακά και μέ όσους έξω δεν θα έπινε ούτε καφέ..Παρτο ως γενική δήλωση,γιά νά μήν υπάρξει επόμενος κύκλος.
Οσο γιά τήν ´διαφωνία γιά την διαφωνία´ο καθείς έχει άλλη βάση εκκίνησης.
Οπότε κρατάμε και τα αντίστοιχα συμπεράσματα για τον εαυτό μας.
ρε παιδιά, μήπως τελικά να περιμέναμε λίγο ακόμη - ο γάιδαρος φαγώθηκε, μένει η ουρά, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις κάποιων διαχειριστών - ώστε να ενημερωθούμε για το ρημάδι το καταστατικό, και μετά συνεχίζουμε τις αντιπαραθέσεις; δε νομίζω ότι όσο διαρκεί ετούτος ο διάλογος προσφέρει και τίποτα στην ουσία του θέματος - και στον τίτλο που έβαλε ο Δημήτρης, περί συμμετοχικής δημοκρατίας στο avclub.
σημειωτέον, με το παρόν μήνυμα, δεν έχω τη διάθεση να στηρίξω ή όχι τη ΔΟ, ούτε όσους αντιδρούν στις επιλογές της. μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι και υπεύθυνοι των λόγων και των πράξεών μας. μιλάω απλώς για ένα εύλογο περιθώριο χρόνου ώστε να μας αποκαλυφθεί το "μυστικό" (χαριτολογώντας είπον, για να μην παρεξηγηθώ) ...
+2
(περίμενε να έρθουν οι βραδυνοί και θα σου πώ μετά..:smash![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.