Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Re: Απάντηση: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

ρε παιδιά, μήπως τελικά να περιμέναμε λίγο ακόμη - ο γάιδαρος φαγώθηκε, μένει η ουρά, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις κάποιων διαχειριστών - ώστε να ενημερωθούμε για το ρημάδι το καταστατικό, και μετά συνεχίζουμε τις αντιπαραθέσεις; δε νομίζω ότι όσο διαρκεί ετούτος ο διάλογος προσφέρει και τίποτα στην ουσία του θέματος - και στον τίτλο που έβαλε ο Δημήτρης, περί συμμετοχικής δημοκρατίας στο avclub.

σημειωτέον, με το παρόν μήνυμα, δεν έχω τη διάθεση να στηρίξω ή όχι τη ΔΟ, ούτε όσους αντιδρούν στις επιλογές της. μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι και υπεύθυνοι των λόγων και των πράξεών μας. μιλάω απλώς για ένα εύλογο περιθώριο χρόνου ώστε να μας αποκαλυφθεί το "μυστικό" (χαριτολογώντας είπον, για να μην παρεξηγηθώ) ...

Aκριβώς φίλτατε VAG.NIK, περιμένουμε άλλωστε αυτό θέλουμε όλοι να δούμε επιτέλους το καταστατικό.

Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Για εμένα από την αρχή αυτών των συζητήσεων / αντεγκλήσεων αυτές
τις 4-5 ημέρες, το πρόβλημα δεν ήταν το θέμα "καταστατικό" και όλα τα παρακλάδια του.

Άλλο ήταν το θέμα και το έχω αναφέρει ήδη 10 φορές ......

Συνεπώς η ανάρτηση ή μη του καταστατικού αλλά και το περιεχόμενο αυτού
δεν θα δώσει καμία απάντηση στα ερωτήματά μου.

Αλέξη, το συγκεκριμένο thread αναφέρεται στη συμμετοχική δημοκρατία, γι αυτό έγραψα τα παραπάνω. διαγραφές, κλειδώματα, αντιρρήσεις κλπ βρίσκονται σε άλλα θέματα ...

Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Αλέξη, το συγκεκριμένο thread αναφέρεται στη συμμετοχική δημοκρατία, γι αυτό έγραψα τα παραπάνω. διαγραφές, κλειδώματα, αντιρρήσεις κλπ βρίσκονται σε άλλα θέματα ...

Βαγγέλη,
αν στα 4 διαφορετικά θέματα που έχουν ανοιχτεί τις τελευταίες μέρες
είναι το πρώτο offtopic post που διαβάζεις (που για εμένα δεν είναι καθόλου offtopic)
τότε τί να πω ...... πάσο.

Όσο για το post σου καλά έκανες και έγραψες ότι έγραψες.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει και να συμφωνήσω ....

Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Για πείτε μου για ποιό λόγο έκλεισε το avforum;

Ας θυμηθουνε καποιοι αλλοι να πουν. Γιατι εμενα θα με λενε γκρινιαρη παλι. Εγω απλα θυμαμαι ενα φορουμ που εμεινε ξαφνικα "αστεγο" και μια περιεργη πολυημερη συζητηση, για το πως το να δωσουμε ολοι χρηματα ωστε να ξαναβρει στεγη ηταν παρανομο και επρεπε να ιδρυθει απο καποιους το "διαδοχο" avclub.

Προσωπικα, επειδη μερικες φορες εχω το ελαττωμα να γινομαι καχυποπτος, για πολυ καιρο απειχα απο το avclub γιατι κανεις δεν καταφερε να με πεισει με τα επιχειρηματα του γιατι επρεπε να σβηστει ΟΛΟ το avforum και να φτιαχτει κατι καινουριο..

Μετα απο λιγους μηνες, βλεποντας το avclub να μοιαζει πολυ στο παλιο αγαπημενο μου forum, ξαναγραφτηκα, ανωνυμα αυτη τη φορα, παντα με επιφυλαξεις, που για αρκετο καιρο ξεχασα... Και τωρα κατι παλι δε μ'αρεσει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Βαγγέλη,
αν στα 4 διαφορετικά θέματα που έχουν ανοιχτεί τις τελευταίες μέρες
είναι το πρώτο offtopic post που διαβάζεις (που για εμένα δεν είναι καθόλου offtopic)
τότε τί να πω ...... πάσο.

Όσο για το post σου καλά έκανες και έγραψες ότι έγραψες.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει και να συμφωνήσω ....

δεν το έγραψα για να σε παραπέμψω, ούτε για να κρίνω το post σου.
απλή διευκρίνιση έκανα ...:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

δεν το έγραψα για να σε παραπέμψω, ούτε για να κρίνω το post σου.
απλή διευκρίνιση έκανα ...:ernaehrung004:

ΟΚ ... κανένα πρόβλημα ..... όχι ότι υπήρχε βέβαια :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Για πείτε μου για ποιό λόγο έκλεισε το avforum;

απλά, δε γινόταν να μείνει ως είχε ... κυρίως για διαδικαστικούς λόγους.
συγγνώμη που δε μπαίνω σε περισσότερες λεπτομέρειες, άλλωστε, το λιγότερο που έχει τώρα σημασία είναι αυτό, κατά την ταπεινή μου γνώμη.
το avforum είναι παρελθόν, το avclub είναι το παρόν - κι εύχομαι και το μέλλον ...

Προσωπικα, επειδη μερικες φορες εχω το ελαττωμα να γινομαι καχυποπτος, για πολυ καιρο απειχα απο το avclub γιατι κανεις δεν καταφερε να με πεισει με τα επιχειρηματα του γιατι επρεπε να σβηστει ΟΛΟ το avforum και να φτιαχτει κατι καινουριο...

Ξαναγυρνάμε πάλι στα παλιά αλλά δεν καταλαβαίνω πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Όταν κάποιος, του οποίου το Avforum ήταν ιδιοκτησία, βάζει λουκέτο και παίρνει και τον server μαζί τι το διαφορετικό θα μπορούσε να γίνει;
Αναφέρομαι μόνο στα πρακτικά θέματα γιατί τα διαδικοστικά/νομικά είναι πολύ πιό μπλεγμένα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Ξαναγυρνάμε πάλι στα παλιά αλλά δεν καταλαβαίνω πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Όταν κάποιος, του οποίου το Avforum ήταν ιδιοκτησία, βάζει λουκέτο και παίρνει και τον server μαζί τι το διαφορετικό θα μπορούσε να γίνει;
Αναφέρομαι μόνο στα πρακτικά θέματα γιατί τα διαδικοστικά/νομικά είναι πολύ πιό μπλεγμένα.

Αυτό θα ήταν πολύ λογικό, δε νομίζω όμως όι αυτός ο κάποιος σκοπίμως ηθελε να παρει μαζι του ολο το avforum, κάτι θα μπορούσε να γίνει, το πιο απλο, να μεταφερθουν ολα τα δεδομενα σε εναν νεο σερβερ,ομως απλα προτιμήθηκε καλως ή κακως αυτη η λύση.

Δεν την κατακρίνω, απλά αναφέρω ότι τότε κλονίστηκε έντονα η σχέση μου με το forum, αφού αυτή την κίνηση ποτέ δεν την κατάλαβα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Αυτό θα ήταν πολύ λογικό, δε νομίζω όμως όι αυτός ο κάποιος σκοπίμως ηθελε να παρει μαζι του ολο το avforum, κάτι θα μπορούσε να γίνει, το πιο απλο, να μεταφερθουν ολα τα δεδομενα σε εναν νεο σερβερ,ομως απλα προτιμήθηκε καλως ή κακως αυτη η λύση.

Δεν την κατακρίνω, απλά αναφέρω ότι τότε κλονίστηκε έντονα η σχέση μου με το forum, αφού αυτή την κίνηση ποτέ δεν την κατάλαβα.

Δεν μπορούσε να γίνει τίποτε.Οπως τα λέει ο Μπάμπης έχουν τα πράγματα και να ξέρεις ότι προτάθηκε και αυτό που σκέφτηκες.Δεν γινόνταν τίποτα ,όσο παράξενο και εαν σου ακούγεται, εκτός και αν πέρναμε παραμάσχαλα και παράνομα τον server στην πλάτη.....κοινώς, κλοπή!!!

παιδιά, ξεφύγαμε από αυτό.
Το συζητούσαμε επί εβδομάδες πριν σχεδόν δυό χρόνια.

Να πάμε μπροστά ?

Μα ναι, να πάμε... αλλά εγω βλέπω εδω και λιγες μερες να γυρνάμε ενοχλητικά πίσω...:lehrer:

Σορρυ για το flashback, απλα απαντησα στην ερωτηση του φιλου με εναν προβληματισμο που ειχα απο τοτε...

Last edited:

Ας θυμηθουνε καποιοι αλλοι να πουν. Γιατι εμενα θα με λενε γκρινιαρη παλι.

Τι?????

Και σενα σε λενε γκρινιαρη?:BXVZCBXZ6:

Και νομιζα πως ειχα την αποκλειστικοτητααααα:bigcry::bigcry::bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

+2

(περίμενε να έρθουν οι βραδυνοί και θα σου πώ μετά..:smash:)

Οι βραδυνοί είναι βραδυνοί γιατί δεν μπορούν να είναι πρωινοί.
Οταν μπορούν να είναι πρωινοί φαίνονται και το πρωί..
Πάντως φαντομάδες ουδέποτε υπήρξαν να πετάνε τήν κουτσουλιά τους και μετά να εξαφανίζονται.;);)
Υ.Γ.
Και έτσι και πείς ότι οτιδήποτε κουοτάρω εδώ έχει σχέση με σένα,αλλοιμονό σου..:smash::flipout::flipout:
Απλά ήταν καλή η πάσα ,έστω και χωρίς πρόθεση..:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Οι βραδυνοί είναι βραδυνοί γιατί δεν μπορούν να είναι πρωινοί.
Οταν μπορούν να είναι πρωινοί φαίνονται και το πρωί..
Πάντως φαντομάδες ουδέποτε υπήρξαν να πετάνε τήν κουτσουλιά τους και μετά να εξαφανίζονται.;);)
Υ.Γ.
Και έτσι και πείς ότι οτιδήποτε κουοτάρω εδώ έχει σχέση με σένα,αλλοιμονό σου..:smash::flipout::flipout:
Απλά ήταν καλή η πάσα ,έστω και χωρίς πρόθεση..:ADFADF1:

Ποιός σου είπε οτι δεν υπήρχε πρό(σ)θεση ?:Banane0:

Ηξερα πολύ καλά τί έγραφα και περίμενα να μου στείλεις το μπαλάκι πίσω:2thumb22sup:
(άργησες λίγο βέβαια αλλά το αποτέλεσμα μετράει!!:flipout:)