Περι συνοδευτικών του benq w1070

Αυτο φιλε μου ειναι καλη υποθεση διοτι δυστυχως δεν υπαρχουν πολλα over under κ ειναι μανουρα στα sbs η αλλαγη της αναλυσης συνεχεια..Αραγε εχει βρει κανεις καμια πατεντα για pc μεσω xbmc ας πουμε η κατι τετοιο;

Εδω και ημερες δεν μπορεσα να βρω κατι

Πριν δύο ώρες παρέλαβα τα γυαλιά..:music-smiley-005:
Με "τρόμαξε" η αναγραφή στο εξωτερικό της συσκευασίας 120hz αλλά μέσα στο φυλλαδιάκι αναφέρει 144hz..
Εντυπώσεις Σ/Κ..

Πριν δύο ώρες παρέλαβα τα γυαλιά..:music-smiley-005:
Με "τρόμαξε" η αναγραφή στο εξωτερικό της συσκευασίας 120hz αλλά μέσα στο φυλλαδιάκι αναφέρει 144hz..
Εντυπώσεις Σ/Κ..

Καλως τα δεχτηκες Κωστα.Πολυ σωστη αγορα θα ελεγα.Ακομη και αν δεν τρελλαθεις και παρεις ενα ζευγος γνησια,σου μενουν αυτα για την υπολοιποη παρεα!

Ευχαριστώ Άγη,
βασίστηκα στα λεγόμενα σας και θεώρησα πως σε αυτή την τιμή δεν έχω να χάσω κάτι αν και δεν ξέρω αν ενθουσιαστώ ή όχι από το 3d του.
Η μόνη μου εμπειρία είναι από κινηματογράφο και εκεί με ενθουσίασε το μέγεθος κάτι που δεν μπορούμε να πετύχουμε σε ένα τυπικό χώρο..για τηλεόραση δε,δεν το συζητάω καν.
Πριν τα δω σε δράση το αρνητικό τους για μένα είναι το περιορισμένο οπτικό πεδίο και το "άνοιγμα" από πλάγια και κάτω του υπόλοιπου οπτικού πεδίου αν και θα σκεφτώ κάτι ώστε να το περιορίσω..κάτι σαν μάσκα..δεν ξέρω θα το δω αργότερα..
Το 3d για τον συγκεκριμένο προβολεα το είδα σαν bonus..

Re: Απάντηση: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Παιδιά καλησπέρα ένα σύστημα ήχου για να συνοδέψω τον 1070?

Ευχαριστώ

250 -300 euro max

Θσ σου πρότεινα να ανοίξεις ένα νέο νήμα στην κατηγορία του homecinema

http://www.avclub.gr/forum/forumdis...Καλωδίων-Ολοκληρωμένων-συστημάτων-Home-Cinema

Νομίζω ότι θα το δούν περισσότερα μέλη και θα πάρεις περισσότερες προτάσεις ανάλογα με το χώρο σου και το budget σου.

Καλησπέρα πρόσφατα έγινα και εγω κάτοχος ενος Benq 1070 και μόλις εχθές κατάφερα να δώ την πρώτη μου ταινία , και μπορώ να πω οτι είμαι ενθουσιασμένος απο το value for maney του προβολέα.Σημερα κατα πασα πιθανοτητα θα προχωρησω στην αγορα και των γνήσιων γυαλιών benq D3 , αυτό που μου λείπει ειναι ενα 3d player που να μπορεί να παίζει αρχεία απο NAS SYNOLOGY και για αυτο ζητω την συμβουλη σας,το ποσο που θα μπορουσα να διαθέσω ειναι περιπου 300,00€

Καλωδιο HDMI για τον benq w1070

Πηρα το καλωδιο απο την επιλογή (2) ΑΜΑΖΟΝ Αγγλίας, που ειχε προτεινει ο Colombos74 :worshippy::worshippy:
Για 15 m καλώδιο - Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες, εξαιρετική ποιοτητα κατασκευής και το κυριωτερο - το καλωδιο "κλειδωσε" με την μια με το POPCORN A-400.
(αυτο που δεν εχω δει ακομη ειναι η συμπεριφορα του με 3D σημα....)

2: http://www.amazon.co.uk/Neet®-White...7TYY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1333819543&sr=8-4

Τωρα παμε για να βρουμε stand (βαση για το ταβανι, που να ειναι και καλοσχεδιασμένη αισθητικά, αλλα και αντοχής) και μετα για 3D γυαλια....:Banane0:

(αυτο που δεν εχω δει ακομη ειναι η συμπεριφορα του με 3D σημα....)
παιζει μια χαρα και το 3D σημα με αυτο το καλωδιο!

Επίσης διαφορα ειδα και με το νεο firmware 1.06
(κλειδωνει πιο γρηγορα και υπαρχουν και νεες ρυθμισεις και αναλυσεις για το 3D)

γεια σε ολους μπηκα και εγω στο τριπακι των προβολεων ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον 1070 και παροτι τον εχω στον τοιχο τουλαχιστον για αρχη ειναι μια χαρα. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι επειδη δεν εχω πλαιδιο χανει στις ακρες και εχω και παρα πολλες αντανακλασεις. και λεω να δοκιμασω ενα φιλτρο nd 2

Ποιο να παρω για τον 1070 και υπαρχει σε καποιο μαγαζι αθηνα ?

Θα είσαι οριακός με το φίλτρο σε φωτεινότητα στις 120''. Στο δε 3D, δεν θα βλέπεις σχεδόν τίποτα. Καλύτερα να βάψεις τον τοίχο σου με ένα ελαφρό γκρίζο. Αν θυμάμαι καλά, τα φίλτρα βγαίνουν σε 2 διαστάσεις: 46 και 52 mm.

Μερικά παιδιά έχουν ήδη αγοράσει. Σίγουρα θα βοηθήσουν.

Ωραια ευχαριστω πολυ. Να ρωτησω οταν στρωσει η λαμπα ποσο 100% χανει περιπου ?

Δεν υπάρχει κάποια βεβαιότητα σε αυτό μιας και κάθε λάμπα κάνει τα δικά της. Προς το παρόν (επειδή είναι και καινούργιο μοντέλο) δεν έχω κάποια ενημέρωση ούτε έχω μετρήσει να δούμε πως πάει. Φαντάζομαι σε λίγους μήνες θα μπορούμε να μιλήσουμε με σχετική σιγουριά για το ποσοστό πτώσης αφού θα προκύψουν κάποιες μετρήσεις.

Ευχαριστω και παλι. Θα κανω μια προσπαθεια με το φιλτρακι για αρχη και θα δω. Αν μας δωσει καποιο παιδι τα φωτα του για τη διασταση θα ηταν super

λοιπον το βρηκα στο νημα του 1070 49mm πρεπει να ειναι το φιλτρο αλλα ειδα και παιδια που εχουν 58mm πως το εκαναν Mount ? απλα τα σκρουτζομαγαζα δεν το εχουν και μιλησα και δεν ξερουν ποτε θα το εχουν σε αποθεμα.

δυο ερωτησεις 1. αν καποιος ξερει καποιο μαγαζι που θα το βρω το 49αρι ?
2. αν δεν το βρω πως βαζω το 58αρι η καποιο αλλο ?

Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να δω στημένο τον Benq σε κατάστημα στην Αθήνα με ιδανικές συνθήκες (σκοτεινό δωμάτιο/demo room)