Περι συνοδευτικών του benq w1070

Καλησπερς Γιάννη θα τα δει και ο Μανώλης απο κοντά αυτά αλλά με μπέρδεψε γιατι μου είπε οτι πρεπει να πάει πολυ χαμηλά .40cm μια χαρά το βλέπω

Μια χαρά κατάλαβες...εγώ μπερδεύτηκα. Για να μην σπαζοκεφαλιάζεις, όπου τελειώνει καθ' ύψος το ενεργό κάδρο της οθόνης σου, απέναντι ακριβώς θα κάτσει το κέντρο του φακού σου.

Όποτε Γιάννη θέλω μια βάση ν κατεβαίνει το πολυ μέχρι 40cm αλλά υπάρχουν και μα μπορούν να δώσουν κλίση λίγο δεξιά η αριστερα;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορούμε να το υπολογίζουμε και αλλιώς απο εκει που ξεκινάει η οθονη απο το πάνω μέρος

Ναι, οι βάσεις έχουν την δυνατότητα μικρής περιστροφής, αν και μάλλον αχρείαστο βοήθημα, αφού ο φακός του προβολέα πρέπει να κάτσει ακριβώς στο κέντρο της οθόνης και απολύτως κάθετα σε σχέση με το πάτωμα.

Ναι, το ίδιο πράγμα είναι. Απλά, το υπολόγισα από κάτω.

Μα πως γίνετε να ειναι στο κέντρο της οθόνης αφού πρεπει να κάτσει εκει που αρχίζει η οθονη απο την πάνω πλευρά

Το κέντρο εννοείς του πλάτους της οθόνης ;

Πολυ καλός Γιάννη αλλά σε δεσμεύει πρεπει να τον βάλω δώρα οροφή και θα τον έχω πάνω απο το κεφαλι μου .και δίπλα στο φωτιστικο τις έχεις δει τις φωτο μου .Οταν έχεις παιδι αλλιώς τα υπολογίζεις είχα κάνει ανακαινιςη έβαλα την οθονηβςε γυψοςανιδα τα ηχεια και προβολή κατω αλλά δεν γίνετε δουλειά ετςι θα τα περαςω οκά με με καναλια και στο επόμενο βαψιμο θα τα κρύψω .Τωρα περιμενω και calibration απο το Μανώλη .Παντως είχα αγοράσει ενα σεντόνι το είχα βάλει αριστερα στο παράθυρο καμία σχέση το μαυρο πολυ καλο.

Για τα λεφτα του όντως ειναι πολυ καλός και έχω αλλά 2 χρονια εγγυηση

Σκεφτόμουν και αναβάθμιση έχω βρει και κάποιον στα 700 να τον παρει αλλά δεν ξέρω πολυ κακο service η Epson και φοβάμαι μη μπλέξω.Ειναι αυτο που μου λεει η γυναίκα μου άλλο 700 άλλο 2000 κάτσε στα αυγά σου μη μπλέξεις .

Τον ήθελα να ειναι δίπλα στον πισω τοιχο αλλά για 70-80 cm τι να κανω θα συμβιβαστώ .340 ωρες δουλεύει απροβλημάτιστα και να σκεφτείς δεν τον έχω πειράξει καθόλου παίζω με τις ρυθμισεις απο το εργοστάσιο

Το δικο μου πανι έχει αυτό το σχεδιο για τοποθετηση στο ταβανι.

IMG_20151122_033759.jpg
IMG_20151122_033604.jpg

Του έχω βαλει 2 στριφονια σε κάθε μερια και το έχω βιδωσει στο ταβανι.
Εφάπτεται στο ταβάνι και είναι σταθερο, δεν κουνιεται καθολου.

Παρηγγειλα για φιλο το πανι του Αγγλου και τωρα προσεξα ότι εχει κρικο για να τοποθετηθεί όπως ακριβως το εχεις κανει, κατι το οποιο δεν θα ηθελα.
Γιατι αφηνει ένα κενο μεταξυ ταβανιού και πανιου και με τους κρικους-γαντζους δεν είναι ότι καλυτερο για το σαλονι.

Καλημέρα,
πήρα το πανί του Αγγλου και προσπαθώ να ρυθμίσω το stop στο ύψος όταν κατεβαίνει αλλά δεν το έχω καταφέρει, όσοι έχετε πάρει το συγκεκριμένο το έχετε καταφέρει;
και αν ναί με ποιά διαδικασία; μήπως και κάνω κάτι λάθος.

Ναι, το έχω κάνει το ύψος αλλά έχουν περάσει 2 χρόνια και δεν θυμάμαι τίποτα! Προσπάθησε με μικρές δοκιμές και θα βρεις την λογική του. Γίνεται κάπως!

Πισω αριστερα εχει 2 βιδες οι οποιες γυριζουν με αλλενοκλειδο.
Η κατω ρυθμιζει το πανω μερος και η πάνω το κατω μερος.
Σου γραφουν οι οδηγιες πως πηγαινει το πανι αν το γυριζεις δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα.
Απλα όταν το γυριζεις γι να βρεις το σωστο σημειο, δοκιμασε να μαζεψεις εντελως το πανι και μετα να το κατεβάζεις.
Εκει θα δεις τι εχεις κανει.
Αμα γυριζεις συνεχεια την βιδα, δεν θα κανεις δουλεια.
Γυρνα την λιγο και μετα κανε ένα πλήρης ανοιγμα και κλείσιμο του πανιου.
Εκει θα δεις που θα κλειδωσει και μετα απλα καθως την γυρνας θα γυρναει και το πανι.

Re: Απάντηση: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Πισω αριστερα εχει 2 βιδες οι οποιες γυριζουν με αλλενοκλειδο.
Η κατω ρυθμιζει το πανω μερος και η πάνω το κατω μερος.
Σου γραφουν οι οδηγιες πως πηγαινει το πανι αν το γυριζεις δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα.
Απλα όταν το γυριζεις γι να βρεις το σωστο σημειο, δοκιμασε να μαζεψεις εντελως το πανι και μετα να το κατεβάζεις.
Εκει θα δεις τι εχεις κανει.
Αμα γυριζεις συνεχεια την βιδα, δεν θα κανεις δουλεια.
Γυρνα την λιγο και μετα κανε ένα πλήρης ανοιγμα και κλείσιμο του πανιου.
Εκει θα δεις που θα κλειδωσει και μετα απλα καθως την γυρνας θα γυρναει και το πανι.

Εκανα ακριβώς την διαδικασία όπως την περιγράφεις και τα κατάφερα, ευχαριστώ και καλές γιορτές.

Re: Απάντηση: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Θελω τη βοηθεια σας...
Μετα απο 2 χρονια αποφασισα να ολοκληρωσω το project (ας οψονται τα ταξιδια)....http://avclub.gr/forum/showthread.php/114284-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-Home-Cinema-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%AD%CE%BD?highlight=
Τοποθετησα την Tv στον τοιχο και το πανι 120" http://www.ebay.co.uk/itm/New-120-Electric-HD-Projection-Screen-projector-home-cinema-16-9-Matt-Grey-/191592417230?hash=item2c9bcc47ce του αγγλου στην οροφη και αντιμετωπιζω το εξης θεμα:
Μου κανει γυρισμα το πανι απο δεξια και αριστερα.Ειναι αρκετο,εχω αρχισει τις αναζητησεις για DIY tensioned
Υπαρχει λυση;

Attachments

• 20160130_225700.jpg
    20160130_225700.jpg
    22.4 KB · Views: 137
  • 20160130_225636.jpg
    20160130_225636.jpg
    14.9 KB · Views: 137