Περι συνοδευτικών του benq w1070

Re: οθόνη προβολής 120'' matt grey που και πόσο σε λογική τιμή

Έστειλε μήνυμα σε κάποιον φίλο απο εδώ,δε θυμάμαι σε ποιόν..

Ο Παναγιώτης Βογιατζάκης το ανέφερε στο νήμα του 1070..
Νικ τι έκανες με τον ενισχυτή;

Ναι βρε το διάβασα πριν , για αυτό σου είπα αν μπορείς να μου γράψεις τα γράμματα και τους αριθμούς που έχει επάνω το καλώδιο , να δω μην είναι ο ίδιος κωδικός με το δικό μου .
Αν λέγοντας φερίτες εννοείς τα μαύρα αντιπαρασιτικά (αυτό νομίζω κάνουν) πρόσθεσα δύο που είχα αλλά τίποτε .

E 321484 AWM Style 20276 30V VW-1

Ευχαριστώ , αλλάζει στο E 321484 , όπου το δικό μου είναι E119932-T . Έγραψες πως το δικό σου είναι 15 μέτρα ?

Ευχαριστώ Λάκη , το παρήγγειλα σήμερα αφού συνεννοήθηκα και με το κατάστημα για τυχόν επιστροφή (hdmi είναι αυτό ποτέ δεν ξέρεις).

Re: Απάντηση: Περι συνοδευτικών του benq w1070

ναι,15μ ειναι.

Εντάξει παρέλαβα και είναι οκ , κάνε μου ακόμη μία χάρη : Δοκίμασε να βάλεις από τις ρυθμίσεις εικόνας του med το color mode (η deep color) στο auto , 10 και 12 bit και πες μου τι σου κάνει ?

Επίσης και ο φίλος Colombos74 με το 10μετρο αν μπορεί να δοκιμάσει ώστε να δούμε αν είναι θέμα μήκους η γενικά αν το καλώδιο δεν μπορεί να δώσει 12bit στα 1080p 60hz .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Εντάξει παρέλαβα και είναι οκ , κάνε μου ακόμη μία χάρη : Δοκίμασε να βάλεις από τις ρυθμίσεις εικόνας του med το color mode (η deep color) στο auto , 10 και 12 bit και πες μου τι σου κάνει ?

αστα εφαγα τρελη ξενερα χθες,απ'τον ενισχυτη στον προβολεα το καλωδιο δεν κλειδωνει,για 2-3'' μονο και ξαναχανεται.
Δοκιμασα να κλεισω το deep color οπως ειπες,αλλα τζιφος.
Παει το μαστερ οντιο,πανω που βρεθηκε λυση κι ειχα χαρει οτι θα παιζω και με μαστερ οντιο,αλλα οταν χαιρεσαι πολυ,στο τελος προσγειωνεσαι αποτομα!
Αναγκαστικα τωρα το καλωδιο θα παει απ'ευθειας στον προβολεα κι απ'το πλειερ στον ενισχυτη οπτικη ινα.
Δεν δοκιμασα ομως με deep color και απ'ευθειας συνδεση με τον προβολεα,αυτο θα γινει οταν φτιαξω την οθονη,γιατι τωρα καθε φορα που στηνω σκετο το πανι,παθαινω ζημιες και μαλιστα σοβαρες.

Μήπως δεν κούμπωσε καλά ? Όταν το δοκίμασες πρώτη φορά ήταν εκτός ενισχυτή ?
Εγώ χωρίς να το περάσω στο κανάλι (χύμα στο σαλόνι) είδα μια ταινία και όλα οκ .

Επιστροφές δέχονται πάντως στο καλώδιο , σε περίπτωση που θες κάτι καλύτερο ..

οσες φορες δοκιμασα απ'τον ενισχυτη και πιστεψε με,ηταν πολλες με διαφορους συνδιασμους,δεν επαιζε.
Μολις το βαζα απ'ευθειας,ολα καλα.
Δε θελω να το επιστρεψω,γιατι τα μεγαλα καλωδια ειναι ζαρια,μπορει να παρω αλλο και να μη παιζει καθολου!

ο pioneer εχει δυο εξοδους,δοκιμασα κι απ´τις δυο,επισης οταν ειχα και την τι βι ταυτοχρονα,δεν ειχε ουτε η τι βι εικονα,παρολο που το δικο καλωδιο παιζει κανονικα.
Μολις δηλαδη ο ενισχυτης εβλεπε το 15μετρο,μουγκα.

Κρίμα φίλε μου , μη τρελαίνεσαι όμως , στο The avengers που δοκίμασα (ίδια έκδοση) με ταυτόχρονα συνδεδεμένο το wdtv σε dts και σε άλλο σκληρό στο med dts-ma , οι διαφορές που είδα είναι πως στο dts (στο ίδιο volume με το dts-ma) υπάρχει μεγαλύτερη ένταση (καλά διάβασες) .

Στο dts-ma υπάρχει μεγαλύτερο κενό μεταξύ διαλόγων και εφέ με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να ανεβάζω το volume , ναι πιο εντυπωσιακά τα εφέ έτσι , αλλά το βράδυ συνήθως που κοιμούνται τα παιδιά υπάρχει θέμα . Πρέπει να ψάξω στον yamaha τον τρόπο που μαζεύεται το κενό , στον sony είχε ρύθμιση compression on off .

Λάκη,έχω σοβαρές υπόννοιες ότι το ίδιο γεγονός έφταιξε και για το χάλι και του δικού μου ενισχυτή με τις (δις) καμμένες εξόδους hdmi.Μάλλον θα ακολουθήσω και εγώ την ίδια συνταγή αν δε λυθεί το θέμα.

Λοιπόν προτού συσκευάσω το wdlive με το παλιό 15μετρο (που κλείδωνε μέχρι 1080p 24hz και μόνο χειροκίνητα , διότι στο auto επέλεγε 50hz και έβλεπα μία μαύρη οθόνη) είπα να δοκιμάσω κάτι ώστε να δω αν φταίει το μήκος των hdmi καλωδίων , ή η ποιότητά τους .
Από το wdlive στον yamaha με το παλιό 15μετρο και από εκεί στον acer με το τοποθετημένο ήδη νέο 15μετρο , ρύθμιση hdmi στο auto και....................................................1920X1080p 50hz με εικόνα άψογη !!!

Τι γίνεται ρε παιδιά ? δεν πίστευα αυτό που έβλεπα .

Last edited:
Απάντηση: Re: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Λάκη,έχω σοβαρές υπόννοιες ότι το ίδιο γεγονός έφταιξε και για το χάλι και του δικού μου ενισχυτή με τις (δις) καμμένες εξόδους hdmi.Μάλλον θα ακολουθήσω και εγώ την ίδια συνταγή αν δε λυθεί το θέμα.

αν ειναι ετσι,δεν τον ξανασυνδεω με τον ενισχυτη,ουτε με σφαιρες!!