Περι συνοδευτικών του benq w1070

Τί να πω..Κάποιο παιδί απο τη diy θα μπορούσε άραγε να βοηθήσει;Πάντως πρίν το κάψιμο είδα περιεχόμενο και 50hz καί 24hz,πάντα σε 1080 εννοείται.Πάντως όπως μου επισήμανε και ο λυκάνθρωπος,όλα άρχισαν μετά τη σύνδεση του προβολέα με το σύστημα μέσω δεκαπεντάμετρου καλωδίου.

Σε τι να φταίει το καλώδιο όμως ? Μήπως το βάλε βγάλε την έκανε ?
Διότι εμένα μου έβγαλε έναν σπινθιρισμό την ώρα που το έβαζα στον ενισχυτή και μετά είπα μόνο με εκτός πρίζας συσκευές αλλαγή καλωδίου .

εχε υποψη σου οτι καλωδιο hdmi,δεν αλλαζουμε ποτε με ανοιχτες συσκευες.
Ισχυει και για τα αλλα καλωδια,αλλα ακομα περισσοτερο για τα hdmi.

Εννοείται με συσκευές στο stand by έκανα τις αλλαγές . Μετά τον σπινθιρισμό όμως είπα εκτός πρίζας πλέον οι αλλαγές .

Περάσανε 15 ημέρες από την παραγγελία των γυαλιών..να αρχίσω να ανυσηχώ;

Κι εγω δεν τα έχω παραλαβει ακομα. Επισης 15 μερες πριν η αγορα. Εχουν δωσει tracking number .εχει κολησει στις 15/3 στο GUANGZHOU -Despatch from Sorting Center . Πιστευω μεσα στη επομενη εβδομαδα να φτασουν.

tracking number δεν σου έδωσε;
Μόλις το τσέκαρα το track number και μου λέει να μπω αργότερα..προφανώς κόλλησε..λογικά ανυσηχητικό θα είναι στο τέλος της άλλης εβδομάδας.

Ευχαριστώ για το link..
Error μου βγάζει,μήπως δεν κάνω κάτι καλα;

Μετα το tracking number ,με βγαζει σε μια σελιδα που ζηταει να βαλω verification code και μετα βγαζει το αποτελεσμα της αναζητησης, αλλα εχει μεινει στις 15/3 Dιspatch from Sorting Center -GUANGZHOU.

Παντως εμενα εκαναν τουλαχιστον ενα 20ημερο παιδια.. :ernaehrung004:
Αλήθεια Άγη;ωραία τότε γιατί κάπου πήρε το μάτι μου πως ήρθε σε κάποιον σε 12 ημέρες(ίσως ήταν άλλα) και προβληματίστικα..

Re: Απάντηση: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Μετα το tracking number ,με βγαζει σε μια σελιδα που ζηταει να βαλω verification code και μετα βγαζει το αποτελεσμα της αναζητησης, αλλα εχει μεινει στις 15/3 Dιspatch from Sorting Center -GUANGZHOU.

Έτσι ακριβώς αλλά μετά το code βγάζει error..ίσως φταίει το κινητό..anyway νομίζω πως θέλουμε λίγες μέρες ακόμη..ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες..:a0210:

Αλήθεια Άγη;ωραία τότε γιατί κάπου πήρε το μάτι μου πως ήρθε σε κάποιον σε 12 ημέρες(ίσως ήταν άλλα) και προβληματίστικα..

Δεν υπαρχει περιπτωση Κωστα μου να μην ερθουν,ειναι επαγγελματιες οι ανθρωποι.
P.S.Εδω που τα λεμε και εγω ημουν ανησυχος και τωρα το παιζω ανετιλα...:2thumb22sup:

Δεν υπαρχει περιπτωση Κωστα μου να μην ερθουν,ειναι επαγγελματιες οι ανθρωποι.
P.S.Εδω που τα λεμε και εγω ημουν ανησυχος και τωρα το παιζω ανετιλα...:2thumb22sup:

Άγη σίγουρα όταν περιμένεις κάτι από το εξωτερικό υπάρχει μία ανησυχία και το μόνο που σε καθυσηχαζει είναι ο επαγγελματισμός τους..

λοιπον το προβλημα του κλειδωματος ενισχυτη προβολεα με το 15μετρο καλωδιο,λυθηκε.
Ηθελε την ενεργοποιηση απ'το μενου των ρυθμισεων και στο πλειερ και στον προβολεα του CEC.