Περί task managers, memory boosters κλπ. Είναι αποτελεσματικές αυτές οι εφαρμογές;

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,350
Αθήνα
Υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές του τύπου Advanced Task Manager, Android assistant, Memory booster, Clean master κλπ, τα οποία υπόσχονται να βελτιώσουν την απόδοση των android συσκευών.
Είναι αποτελεσματικές και προσφέρουν όλα όσα υπόσχονται;
Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα απ'όσα λύνουν;
Είναι προτιμότερο να έχουμε μία ή 2-3 από αυτές;

Έχετε να προτείνετε κάτι (free ή επί πληρωμή);

Last edited:
Ποιο είναι το κινητό σου?

Γενικά , τίποτα από αυτά δεν δουλεύει τόσο καλά που να βολεύει ΙΜΗΟ

Αλλά πιθανά κάποιοι να έχουν καλύτερη άποψη από εμένα.

Για tablet μιλάω (Samsung Galaxy Tab 3 8.0) που δεν είναι root* αλλά τα ίδια δεν ισχύουν είτε για τablets είτε γισ smartphones;

*είμαι λίγο επιφυλακτικός και διστακτικός με το root

Last edited:
Γενικά δεν τα χρησιμοποιώ.Δεν βλέπω και τον λόγο βασικά.Αν εισαι root με το greenify (η καπως ετσι) παγώνεις αυτεες που δεν θες (συνηθως τα bloatware του κατασκευαστή)
Μερικά δημιουργουν προβλήματα.

όταν ήμουν ρουτ είχα και greenify και τιτανιουμ με το οποίο είχα ξεφορτωθεί κάποιες εφαρμογές... το τελικό συμπέρασμα είναι πως δεν χρειάζεται τπτ απο όλα αυτά... για να μην πω πως τα κάνουν χειρότερα... από τότε που πέρασα την 4.3 στο gnex έχω μόνιμα wi-fi και 3g ενεργά και το κινητό μου βγάζει χαλαρά μέρα ολόκληρη με κανονικό σερφάρισμα όπως και με όλα τα μπλιμπλίκια. Και μάλιστα πλέον η μπαταρία του είναι πιο παλιά... ΙΜΟ πάντα!! Απλά ξέρω πως κάθε βράδυ το κινητό θέλει φόρτιση..
Να συμπληρώσω πως πέρα απο αυτά που προανέφερα είχα δοκιμάσει και διάφορους task managers και batery optimizers .. χωρίς ουσιαστικό νόημα!!!!

Last edited: