Περι τελικων !!

βαζω ξανά την υποθετική ερωτηση

Εχω μεγάλα -καλά ηχεία της τάξεως των 20.000 ευρώ πχ

και συστημα με
προ των 5.000 χιλιάδων και τελικό των 10.000

η στην 2η περίπτωση σύστημα με προ των 10 και τελικό των 5000

ποιό απο τα παραπάνω συστήματα θα μου δώσει καλύτερο ήχο????
και περισσότερη μουσική πληροφορία???

ποιός θα μου απαντήσει???

μετα με μεγαλης βεβαιοτητας καλυτερα θα παιξει το συστημα με τον καλυτερο προενισχυτη.... αν υποθεσουμε βεβαια οτι ο τελικος οδηγει επαρκως τα ηχεια...

με λιγα λογια καλυτερα να ριξει καποιος λεφτα να παρει ενα super προενισχυτη και ας τον συνοδεψει με ενα επαγγελματικο τελικο δε χαθηκε ο κοσμος...

Last edited:
Eίναι λογικό να διαφωνείτε
και λογικό να φευγει η κουβεντα και να μη βγαινει συμπερασμα.

Μια που αναφερθηκε πριν....το μπουκάλι αν το βλέπετε μισοαδειο ή μισογεματο, ειναι καθαρα υποκειμενικό

Το αντικειμενικό π.χ. ειναι ''το μπουκάλι χωρητικότητας 1 λίτρου εχει 536ml νερό''

Το σκεπτικό του Σταυρου πιστευω σαν ορθότερο

Μάλλον δεν θα έπρεπε να υπάρχουν προενισχυτές και τελικοί. Μόνο ολοκληρωμένοι! Να μην έχουμε και τέτοια διλήμματα.

H αντισταση εισοδου του τελικου να ταιριαζει με αυτην της εξοδου του παθητικου,τα καλωδια ιντερκοννεκτ να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα και με την χαμηλοτερη δυνατη αντισταση και χωρητικοτητα.Οταν τηρηθουν αυτα ο παθητικος δυσκολα χανει.Χρησιμοποιουσα εναν audio synthesis για αρκετο διαστημα και το ειδα/ακουσα στην πραξη

Δεν μιλάω για ταιριάσματα
Πίστεύεις οτι η καρδιά στο σύστημα είναι ο προ ή ο τελικάς????

Το ταίριασμα συσκευών το συζητάμαι αργότερα

Δεν μιλάω για ταιριάσματα
Πίστεύεις οτι η καρδιά στο σύστημα είναι ο προ ή ο τελικάς????

Το ταίριασμα συσκευών το συζητάμαι αργότερα
Διαβασε το ποστ σου #57.Η απαντηση μου σου απαντα ακριβως εκεινη την ερωτηση.
Στην προκειμενη ερωτηση σου εδω,προσωπικα θα εδινα περισοτερη σημασια στο pre,εφοσον μιλαμε MONO για pre η power.