Περί των μεταδόσεων αγώνων της superleague...

Δεν ειναι ωραιο να λεμε να χρεοκωπησει ενας ομιλος επιχειρησεων διοτι δεν μας αρεσει το service του... Χιλιαδες ανεργοι χιλιαδες συνεργαζομενες επιχειρησεις στην ιδια μοιρα κλπ κλπ κλπ

Αυτο δεν σημαινει οτι οι τιμες ειναι καλες ή οχι....Εδω πιστευω οτι ισως εφταιξε και η ΕΡΤ. που διεκδικουσε πιο παλια επι ισοις οροις τους αγωνες Α Εθνικης εκ του ασφαλους με τα χρηματα μας επι υπαρκτων και ανυπαρκτων συσκευων(λεγε με για ΕΡΤ πληρωνετε)

Σας προλαβαινω...Δεν δουλευω στην ΝΟΒΑ

Last edited by a moderator:
Προσωπικα δεν ευχομαι να χρεωκοπησει, αλλα να προσπαθησει να σεβεται περισσοτερο τους συνδρομητες της και να ανεβασει το επιπεδο των υπηρεσιων που προσφερει, εναντι μαλιστα πολυ υψηλου τιμηματος.

Τα υπολοιπα περι κερδους ή ζημιας, οικονομικων ισολογισμων κλπ κλπ δεν με ενδιαφερουν γιατι δεν ειμαι μετοχος αλλα (μεχρι προτινος) πελατης τους.

Φαντάζομαι οι ελεκτικές εταιρίες λογιστών που υπογράφουν.
Είναι ωραίο να φαντασιωνόμαστε ότι οι εταιρίες (και οι 2) βγάζουν τρελά λεφτά, και ότι οι συνδρομές έπρεπε να είναι 10 και 20 ευρώ, με όλα HD, 3Δ, και με δεκάδες κάμερες, παρουσιαστές και σχολιαστές. Αλλά είναι δυστυχώς φαντασίες...

χαμηλότερη συνδρομή= περισσότεροι συνδρομητές αρα περισσότερα τα κέρδη! απλά ''αρχαία'' τα πράγματα!

Έχω συγγενή που δουλεύει στη ΝΟΒΑ και φίλους που δουλεύουν στη Forthnet(στα γραφεία στον Ταύρο),άρα θα ήμουν ο τελευταίος που θα ήθελα να κλείσει.Αυτό όμως δεν αλλάζει τα γεγονότα.Μιλάμε για
μία από τις αθλιότερες εταιρείες στο πως αντιμετώπιζε τους πελάτες της.Ήμουν συνδρομητής από την εφηβία μου(σχεδόν 2 δεκαετίες) και η λογική λέει ότι η εταιρεία θα κλείσει.Ούτε πληροφορία έχω ούτε τίποτα απλά σκεφτείτε το λίγο.Οι άνθρωποι δεν υπάρχουν,έχασαν τα πάντα στον αθλητικό τομέα και η πολιτική τους δεν αλλάζει.Είχαν το μονοπώλιο σχεδόν 20 χρόνια και το μόνο που κατάφεραν είναι χρέη και βρωμιές..να ξεκινάνε τα πρωταθλήματα μέσα Αυγούστου με 40 βαθμούς,να ξεκινάνε με ομάδες χωρίς αδειόδοτηση,να ξεκινάνε στην κλήρωση με ομάσα Α και ομάδα Β,να έχουν απαγορέψει στους δημοσιογράφους τον σχολιασμό της διαιτησίας και δεκάδες άλλα τέτοια παραδείγματα.Ε συγγνώμη ρε παιδια αλλά μετά πώς να μην βλέπουμε τον ΟΤΕ σαν όαση;;

Προσωπικα δεν ευχομαι να χρεωκοπησει, αλλα να προσπαθησει να σεβεται περισσοτερο τους συνδρομητες της και να ανεβασει το επιπεδο των υπηρεσιων που προσφερει, εναντι μαλιστα πολυ υψηλου τιμηματος.

Τα υπολοιπα περι κερδους ή ζημιας, οικονομικων ισολογισμων κλπ κλπ δεν με ενδιαφερουν γιατι δεν ειμαι μετοχος αλλα (μεχρι προτινος) πελατης τους.

Τώρα μου δημιούργησες απορία: αφού δεν είσαι συνδρομητής, γιατί σε ενοχλούν οι διαφημίσεις;

Έχω συγγενή που δουλεύει στη ΝΟΒΑ και φίλους που δουλεύουν στη Forthnet(στα γραφεία στον Ταύρο),άρα θα ήμουν ο τελευταίος που θα ήθελα να κλείσει.Αυτό όμως δεν αλλάζει τα γεγονότα.Μιλάμε για
μία από τις αθλιότερες εταιρείες στο πως αντιμετώπιζε τους πελάτες της.Ήμουν συνδρομητής από την εφηβία μου(σχεδόν 2 δεκαετίες) και η λογική λέει ότι η εταιρεία θα κλείσει.Ούτε πληροφορία έχω ούτε τίποτα απλά σκεφτείτε το λίγο.Οι άνθρωποι δεν υπάρχουν,έχασαν τα πάντα στον αθλητικό τομέα και η πολιτική τους δεν αλλάζει.Είχαν το μονοπώλιο σχεδόν 20 χρόνια και το μόνο που κατάφεραν είναι χρέη και βρωμιές..να ξεκινάνε τα πρωταθλήματα μέσα Αυγούστου με 40 βαθμούς,να ξεκινάνε με ομάδες χωρίς αδειόδοτηση,να ξεκινάνε στην κλήρωση με ομάσα Α και ομάδα Β,να έχουν απαγορέψει στους δημοσιογράφους τον σχολιασμό της διαιτησίας και δεκάδες άλλα τέτοια παραδείγματα.Ε συγγνώμη ρε παιδια αλλά μετά πώς να μην βλέπουμε τον ΟΤΕ σαν όαση;;

Εγώ που είμαι πελάτης, δεν έχω καταλάβει κάτι. Δηλαδή πώς μας αντιμετωπίζουν;
Εγώ είχα σοβαρά προβλήματα αντίθετα με το δορυφορικό ΟΤΕ TV (όχι γενικά με τον υπόλοιπο ΟΤΕ), όπου μου έβγαλαν την ψυχή μέχρι να λειτουργήσει, και πλήρωσα και περιόδους χωρίς να λειτουργεί. Αλλά πλέον έστρωσε, και δεν πειράζω τίποτα ξανά. Συνεχίζω να είμαι πελάτης επειδή έχουν κάτι που με ενδιαφέρει να δω (παλιές ελληνικές ταινίες), και όχι επειδή είναι ή δεν είναι ευγενικοί στο τηλέφωνο...

Τώρα μου δημιούργησες απορία: αφού δεν είσαι συνδρομητής, γιατί σε ενοχλούν οι διαφημίσεις;

Να σου λυσω την απορια. Ημουν συνδρομητης μεχρι πριν λιγους μηνες. Τον αγωνα της Κυριακης τον ειδα σε φιλο που ειναι ακομα συνδρομητης, μαζι με αλλους 3.

Συνολο λοιπον 5 ατομα, 1 συνδρομητης και 4 "τσαμπατζηδες" ακουγαν το κλιμα του γηπεδου και το τι συμβαινει σε αυτο μεχρι και 3 λεπτα πριν απο την σεντρα, απο το ραδιοφωνο.

Οι τσαμπατζηδες πειραζαμε τον ενεργο συνδρομητη, πληρωνεις 55 ευρω για να βλεπουμε διαφημισεις και να ακουμε ΣΚΑΙ, του λεγαμε. Επρεπε να δεις τα μουτρα του... Του χρονου τα ντερμπι στην καφετέρια.

Ακόμα και σε μένα που έχω να δω Νόβα πάνω απο 10 χρόνια, όσα περιγράφετε μου φαίνονται απαράδεκτα.

Ακόμα και σε μένα που έχω να δω Νόβα πάνω απο 10 χρόνια, όσα περιγράφετε μου φαίνονται απαράδεκτα.

Και είναι και φουσκωμένα....

Κάτι τους έγραψε ο nvianitakis πιο πάνω αλλά δεν.....

Κάτι τους έγραψε ο nvianitakis πιο πάνω αλλά δεν.....
Μάλλον δεν με κατάλαβες. Εννοούσα οτι είναι απαράδεκτο να προβάλλει πολλές διαφημίσεις ένα συνδρομητικό κανάλι σαν να είναι ελεύθερο και να μην κάνει ένα pre-game της προκοπής.

Όσο για τις κάμερες, αν μπορεί ο ΑΝΤ1 να κάνει μεταδόσεις με 15 κάμερες (όπως διαφημίζει, τουλάχιστον), τότε φαντάζομαι μπορεί να τον μιμηθεί και η Νόβα.

Όποιος είναι έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει... Έτσι απλά.

Με ολο το σεβασμο (ειναι γνωστες αλλωστε οι επεξηγηματικες παρεμβασεις σας σε σχετικα θεματα κατα καιρους) και εφ'οσον προφανως ειστε μεσα στον χορό, γιατι δεν λετε δυο λογια παραπανω για το θεμα σε εμας που ειμαστε απ'έξω;

Τι ακριβώς είναι φουσκωμένο;; Για πες και σε μας! η τιμη; οι επι το πλείστω άθλιες μεταδόσεις; Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΟΝΟ του ελληνικού πρωταθήματος και τα 60αρια; Οταν λες κάτι εξήγησε το και οχι ''πετάμε'' κάτι γιατί έτσι...

Φαντάζομαι το ίδιο θα έλεγες αν ήσουν υπάλληλος της ή ήξερες τι σημαίνει ανεργία αυτό τον καιρό...

Δεν χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να χάνουν την δουλειά τους.
Αλλά ούτε χαίρομαι να φορτώνει η Forthnet τις τράπεζες και συνεπώς και τους φορολογούμενους με χρέη, που όλοι ξέρουμε πως δεν πρόκεται ποτέ να πληρώσει.

Μάλλον δεν με κατάλαβες. Εννοούσα οτι είναι απαράδεκτο να προβάλλει πολλές διαφημίσεις ένα συνδρομητικό κανάλι σαν να είναι ελεύθερο και να μην κάνει ένα pre-game της προκοπής.

Όσο για τις κάμερες, αν μπορεί ο ΑΝΤ1 να κάνει μεταδόσεις με 15 κάμερες (όπως διαφημίζει, τουλάχιστον), τότε φαντάζομαι μπορεί να τον μιμηθεί και η Νόβα.

Οι 15 κάμερες του Αντ1 ήταν ένα ωραίο ανέκδοτο.... γελάσαμε στην πράξη.

Πακέτα του εξωτερικού έχεις παρακολουθήσει ? Περίπου τα ίδια γίνονται Κωστή..

Κανένα κανάλι στην Ελλάδα δεν μεταδίδει με αποκλειστικά με δικά του συνεργεία ή κάμερες (γιατί απλά δεν έχουν).. Ακόμα και η Ερτ που έχει συνεργεία εξωτερικών μεταδόσεων νοικιάζει από γνωστή μας εταιρεία.
Ότι πληρώνεις παίρνεις και επειδή σε άλλο νήμα γίνεται και κουβέντα για το αν είναι κερδοφόρα η Νόβα έχω να σας πω ότι δεν είναι... μέσα είναι..

@bagtzim
το φουσκωμένα πάει σε όσους γράφουν λες και παρακολουθούν το Sky Αγγλίας (εκεί να δεις ευτράπελα και διαφημίσεις) και στις απαιτήσεις που υπάρχουν στο να παρακολουθεί την μπάλα μία κάμερα για να μη χαθεί το offside.

Έχουμε κουβεντιάσει σε πολλά νήματα το πως γίνεται η μετάδοση ενός αγώνα. Διαβάστε τα πρώτα να μάθετε μερικά πράγματα και μετά εδώ είμαστε να τα κουβεντιάσουμε.. (αυτά που έχουμε κουβεντιάσει επανειλημμένα..)

Ο nvianitakis σας έγραψε ότι όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει και έχει δίκιο...

Μη φτάνουμε στο σημείο να αναθεματίζουμε τα πάντα..

υ.γ. για να γελάσουμε, γείτονας βάζελος εχθές το πρωί μου έλεγε ότι η νόβα είναι χάλια, τα κάνουν όλα λάθος, είναι απαράδεκτοι...κλπ.. κλπ... να σημειωθεί ότι δεν έχει νόμιμη συνδρομή....και παραπονιόταν και για την ποιότητα εικόνας...

Last edited:
Δεν χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να χάνουν την δουλειά τους.
Αλλά ούτε χαίρομαι να φορτώνει η Forthnet τις τράπεζες και συνεπώς και τους φορολογούμενους με χρέη, που όλοι ξέρουμε πως δεν πρόκεται ποτέ να πληρώσει.

Τότε μάλλον θα εύχεσαι να κλείσει το 90% των εταιριών της χώρας.

Τα οικονομικά τους όμως δεν έχουν σχέση με τον τρόπο κάλυψης των αγώνων.

Οι 15 κάμερες του Αντ1 ήταν ένα ωραίο ανέκδοτο.... γελάσαμε στην πράξη.

Πακέτα του εξωτερικού έχεις παρακολουθήσει ? Περίπου τα ίδια γίνονται Κωστή..

Κανένα κανάλι στην Ελλάδα δεν μεταδίδει με αποκλειστικά με δικά του συνεργεία ή κάμερες (γιατί απλά δεν έχουν).. Ακόμα και η Ερτ που έχει συνεργεία εξωτερικών μεταδόσεων νοικιάζει από γνωστή μας εταιρεία.
Ότι πληρώνεις παίρνεις και επειδή σε άλλο νήμα γίνεται και κουβέντα για το αν είναι κερδοφόρα η Νόβα έχω να σας πω ότι δεν είναι... μέσα είναι..

Κυρίως BBC σε μουντιάλ και Ολυμπιακούς και κάτι λίγα απο Sky. Πιάτο δεν εχω, βλέπω όσα βρίσκω εδώ κι εκεί.

Στο "ότι πληρώνεις, παίρνεις" έχεις απόλυτο δίκιο. Το θέμα μας εδώ είναι αν ο συνδρομητής πληρώνει πολλά και αν πληρώνει η Νόβα λίγα.

Last edited:
Δυστυχώς είμαστε ακριβοί σε υπηρεσίες, αυτό έρχεται κληρονομιά εδώ και πολλά χρόνια. Η αγορά αλλάζει, οι τιμές πέφτουν το μέλλον θα δείξει.

Μη ξεχνάς ότι ο Οτε τώρα δείχνει την δυναμική του και οι της Νόβα θα κινηθούν ανάλογα, δεν θέλουν να το κλείσουν το μαγαζί...

υ.γ. για να γελάσουμε, γείτονας βάζελος εχθές το πρωί μου έλεγε ότι η νόβα είναι χάλια, τα κάνουν όλα λάθος, είναι απαράδεκτοι...κλπ.. κλπ... να σημειωθεί ότι δεν έχει νόμιμη συνδρομή....και παραπονιόταν και για την ποιότητα εικόνας...
Πολλοί από εκείνους που παραπονιούνται, βλέπουν παράνομα... Είναι μέσα στο dna μας.

Τότε μάλλον θα εύχεσαι να κλείσει το 90% των εταιριών της χώρας.

Τα οικονομικά τους όμως δεν έχουν σχέση με τον τρόπο κάλυψης των αγώνων.

Ναι μόνο που δεν χρωστάνε όλες οι μη επικερδείς επιχειρήσεις της Ελλάδας σχεδόν 1 δις, που χρωστάει η Forhnet.
Η εταιρία είναι επιεικώς άθλια και φορτώνει τον Έλληνα φορολογούμενο με μεγάλα χρέη. Ποιος ο λόγος υπαρξής της?

O ρόλος ύπαρξης της είναι να προσφέρει κάποιες υπηρεσίες στους πελάτες της. Αυτές τις υπηρεσίες συζητάμε εδώ και όχι αν και σε ποιον χρωστάει.

Απάντηση: Re: Περί των μεταδόσεων αγώνων της superleague...

O ρόλος ύπαρξης της είναι να προσφέρει κάποιες υπηρεσίες στους πελάτες της. Αυτές τις υπηρεσίες συζητάμε εδώ και όχι αν και σε ποιον χρωστάει.
Οι υπηρεσίες της όμως επηρρεάζονται από το αν και σε ποιον χρωστάει.