Περι torrent ο λόγος...

Nα ρωτησω κατι? Έχετε ακούσει κάτι φήμες που κυκλοφορούν περι του μTorrent 1.7.7? Ότι και καλα εχει ενσωματωμενα spyware καλουδια που στελνουν στοιχεια σου σε επιλεγμενες διευθυνσεις????

Και με αφορμη αυτο... τι προγραμμα χρησιμοποιειτε για τα torrents σας?

Ναι το άκουσα από πολλούς!!! Πως μας φακελώνουν σιγά σιγά βλέποντας τι κατεβάζουμε για να έχουν αρκετούς στο μάτι όταν βγεί ο νόμος. Περισσότερα δε ξέρω.
Πάλι το μTorrent έχω, αλλά απο προηγούμενη σειρά, το 1.6.1 που δεν έχει κάτι αντίστοιχο μέσα, "πιστεύω". Από το 1.7.* κάτι το έκαναν ξέρω!

Θα το βρείς κάπου, και ξε-τσέκαρε την επιλογή auto update γιατί στο 1.7.7 θα καταλλήξεις πάλι.

Το θέμα εάν είναι έτσι, είναι "περίεργο", ωστόσο όλοι οι trackers, για καλύτερες ταχύτητες χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη έκδοση.

Softpedia guarantees that µTorrent 1.8 Build 8205 Alpha / 1.7.7 Build 8179 is 100% FREE, which means it is a freeware product (both for personal and commercial use) that does not contain any form of malware, including but not limited to: spyware, viruses, trojans and backdoors.

This software product was tested thoroughly and was found absolutely clean, therefore it can be installed with no concern by any computer user.

However, it should be noted that this product will be retested periodically and the award may be withdrawn, so you should check back on this page from time to time.

ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο το αρθρο απο την softpedia?

Τι να σας πω παιδιά, εγώ το 1.7.7 δουλεύω και δεν παρατήρησα κάτι περίεργο.

Κοιτάω πάντα να έχω client που να μην είναι banned από το hdbits...

Αυτό είναι νόμιμο;
Δηλαδή το να μπαίνουν αυτοί να βλέπουν το προσωπικά δεδομένα μου και τι κάνω εγώ στον υπολογιστή μου;

Τωρα σωθηκες.... Όσο νομιμο ειναι το να κατεβαζεις αντιγραφα ασφαλειας των δισκων σου που ως κλειδωμενοι, δε μπορεις μονο σου να αντιγραψεις, ή δειγματα πριν αγορασεις κατι.

Το θεμα ειναι οτι αν δεν κανω λαθος, στη χωρα μας δεν υπαρχει τετοιος νομος. Αρα το να σε κατασκοπευουν ειναι οντως παρανομο.. Ομως βγαλε ακρη...

Αυτά περι μtorrent και spyware είναι μια ιστορία από το 2006. Φυσικά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο και όλα ήταν και συνεχίζουν να είναι φήμες...

Αυτά περι μtorrent και spyware είναι μια ιστορία από το 2006. Φυσικά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο και όλα ήταν και συνεχίζουν να είναι φήμες...

Συμφωνώ.

Επιπλέον όσοι είμαστε στο hdbits δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς ....

Old uTorrent versions banned - 19/01/08
As of now all uTorrent versions prior to 1.7.6 are banned on HDBits.
We have decided to take this step, because of a bug which can result in an uTorrent crash.

Currently allowed versions of uTorrent: 1.7.7 and the latest 1.8 alpha (build 7928)

Και εγώ το 1.7.7 χρησιμοποιώ, αλλά τώρα τελευταια ΔΕΝ κατεβαζω απευθειας αρχεια με αυτο στον υπολογιστή μου.... Προτιμώ να τα βάζω να κατεβαινουν σε dedicated server ο οποίος χρησιμοποιεί το Bit Tornado σαν client! Απο εκει γινονται κατευθειαν και leeching/seeding, και αν θελω τα παιρνω με ftp client στον υπολογιστή μου, ο οποίος χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένο πρωτόκολο SSL ! :2thumb22sup:

Και εγώ το 1.7.7 χρησιμοποιώ, αλλά τώρα τελευταια ΔΕΝ κατεβαζω απευθειας αρχεια με αυτο στον υπολογιστή μου.... Προτιμώ να τα βάζω να κατεβαινουν σε dedicated server ο οποίος χρησιμοποιεί το Bit Tornado σαν client! Απο εκει γινονται κατευθειαν και leeching/seeding, και αν θελω τα παιρνω με ftp client στον υπολογιστή μου, ο οποίος χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένο πρωτόκολο SSL ! :2thumb22sup:

Ειναι ευκολο να δωσες λιγες πληροφοριες για το παραπανω....:smile:

Ο αδερφος μου στην αθηνα εχει 20αρα γραμμη...κ μου μπηκαν κατι ιδεες!!!!

Ποια υπηρεσία ακριβώς χρησιμοποιείς για dedicated server? Έχεις κάποιο χώρο για δικό σαου site? Έχεις νοικιάσει χώρο?

Υπάρχουν πολλοί dedicated servers προς ενοικιαση!

Καντε ενα search στο Google και θα δειτε ΤΙ υπηρεσίες προσφέρουν και πόσο κοστίζουν!

Εγώ χρησιμοποιώ έναν Γερμανικό server που έχει γραμμή 100mbit download/ 100 mbit upload, και μου δίνει και εικονικό σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 350GB!

Μου κοστίζει γύρω στα 50-55 ευρώ το μήνα, αλλά φυσικά δεν το έχω μόνο για την παραπάνω χρήση! Το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου, οπότε με συμφέρει!

Απλά για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να διαθέτετε και κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις Linux, αλλιώς θα σας δυσκολέψει λίγο! :a0210:

Υπάρχουν πολλοί dedicated servers προς ενοικιαση!

Καντε ενα search στο Google και θα δειτε ΤΙ υπηρεσίες προσφέρουν και πόσο κοστίζουν!

Εγώ χρησιμοποιώ έναν Γερμανικό server που έχει γραμμή 100mbit download/ 100 mbit upload, και μου δίνει και εικονικό σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 350GB!

Μου κοστίζει γύρω στα 50-55 ευρώ το μήνα, αλλά φυσικά δεν το έχω μόνο για την παραπάνω χρήση! Το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου, οπότε με συμφέρει!

Απλά για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να διαθέτετε και κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις Linux, αλλιώς θα σας δυσκολέψει λίγο! :a0210:

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! :2thumb22sup: