Περί του προγράμματος της ΕΡΤ ο λόγος...

ΠρέπΡι Ξ· ΕΑ΀ Ξ½Ξ± δΡίχνΡι αποκλΡιστικά Ρλληνικό Ο€ΟΟŒΞ³ΟΞ±ΞΌΞ

• Total voters
    0
H δική σου άποψη είναι οτι δεν έπρεπε. Δεν τη συμμερίζονται όσοι θα δουν για πρώτη φορά Formula1 σε ΗD χωρίς να πληρώνουν συνδρομή και χωρίς να στήνουν πιάτα. Για εμάς η αγορά των δικαιωμάτων δεν είναι πεταμένα λεφτά.

Η συμφωνία μου φαίνεται καλή. Λίγο χρήμα και αρκετός χρόνος. Σωστά τα είπε ο arva.

Και έρχομαι να προσθέσω απορία γείτονα ο οποίος μου έλεγε σήμερα ..." για να δω βρε παιδί μου αυτό που εσύ βλέπεις τόσα χρόνια και το καλοπληρώνεις" ....

Και μη μου πει κανείς για το τι πληρώνουμε στην ΕΡΤ... δεν το δέχομαι..

Οκ, ενημέρωσε με πότε θα είναι, να δούμε τα νούμερα που θα κάνει... Και μετά να δούμε αν ήταν καλή επιλογή ή όχι... :smile:
Και υπάρχει άγνοια για την τιμή που πουλήθηκε ο χρόνος.
Πάω στοίχημα οτι θα κάνει καλύτερα νούμερα απο αυτά που κάνουν μαζί η Μπίλιω, η Βίκυ, η Ανθή και ο Σπύρος :D

Δύσκολο. Η Μπίλιω μόνη της έκανε ένα 8.6% στο σύνολο, τουλάχιστον στην πρεμιέρα της.
Ο Παπαδόπουλος κάνει γύρω στα 20%.
Να κάνει η F1 30%, με τίποτα. Αν ξεπεράσει το "Αρχονταρίκι" (4%) καλά θα είναι.

Κι εμένα η γυναίκα μου δεν θέλει να αγοράσει μήλα γιατί δεν της αρέσουν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μπορώ να φάω εγώ μήλα επειδή τα βρήκε ακριβότερα απ' ότι τα αγόρασε η γειτόνισσα τη προηγούμενη εβδομάδα;

Φυσικά και δεν πρέπει να φας. Και μιας και η γειτόνισσα φαίνεται να ψωνίζει την κατάλληλη στιγμή, δεν τις λες να σου ψωνίζει εκείνη μήλα;

Η στην τελική "ψώνισε" τη γειτόνισσα και καθάρισες με 2 σε 1 !!!! :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Περί του προγράμματος της ΕΡΤ ο λόγος...

Φυσικά και δεν πρέπει να φας. Και μιας και η γειτόνισσα φαίνεται να ψωνίζει την κατάλληλη στιγμή, δεν τις λες να σου ψωνίζει εκείνη μήλα;

Δηλαδή το πρωί στη δουλειά μου ή νηστικός θα μείνω ή θα φάω από την καντίνα και θα φάω άλλο πράγμα από αυτό που θέλω και θα πληρώσω παραπάνω! Εσύ το βλέπεις λογικό;

Ή το βλέπεις λογικό να "ψωνίσω" τη γειτόνισσα για να καθαρίσω;

Θα στείλεις την γειτόνισσα να ψωνίσει έγκαιρα (μην το αφήσεις τελευταία στιγμή), και το πρωί θα πάρεις το μηλαράκι μαζί σου στην δουλειά.

O Alpha πέρυσι έδωσε 2 εκ και ο ΟΤΕ 3 εκ το χρόνο

Ο άλφα πλήρωνε λιγότερα από 1,8 εκ το χρόνο. Όταν του ζήτησαν 1,8 εκ, την σταμάτησε. Το πόσο λιγότερο, δεν το έχω βρει ακόμα.

Last edited by a moderator:
Όσοι δεν συμπαθούν πολύ τους σχολιαστές της Formula 1 ίσως να έχουν ευκαιρία να ακούσουν την μετάδοση στα βουβά. Αν η ΕΡΤ ακολουθήσει την γνωστή τακτική να έχει μεταδόσεις στις απεργίες, αλλά χωρίς μετάδοση. Πάντως πιθανότατα πάλι δεν θα έχει Αθλητική Κυριακή την Κυριακή. Αν και σίγουρα θα υπάρχουν και αντίθετες απόψεις, εγώ είμαι αλληλέγγυος στους απεργούς, αφού διεκδικούν απλώς δεδουλευμένα.
http://www.enikos.gr/media/129017,ESHEA:_Trihmerh_apergia_sthn_ERT.html

Όταν όμως η γειτόνισσα δεν θέλει να πάει στην αγορά, τι γίνεται; Μένεις χωρίς φρούτο;

Υ.Γ.: Λίγο σουρεάλ έχει γίνει το θέμα :BDGBGDB55:

Όταν όμως η γειτόνισσα δεν θέλει να πάει στην αγορά, τι γίνεται; Μένεις χωρίς φρούτο;

Υ.Γ.: Λίγο σουρεάλ έχει γίνει το θέμα :BDGBGDB55:

Επιλέγεις σύζυγο που τη λένε Λόλα,παίρνεις το μήλο από τη γειτόνισσα και της λες "Λόλα,να ένα μήλο" ! Άμα είναι έξυπνη η σύζυγος θα το πιάσει το υπονοούμενο και αν θέλεις ας μη σου ξαναπάρει μήλα !:ridinghorse::aetsch::marchmellow:

Re: Απάντηση: Περί του προγράμματος της ΕΡΤ ο λόγος...

Aλλο ένα πόστ για μήλα και το thread συγχωνεύεται με την Apple Corner ASAP!

όχι βρε εκείνα είναι σάπια !!!! Τα δικά μας είναι φρέσκα, μη τα μπερδέψουμε !!!:BDGBGDB55:

Πάω στοίχημα οτι θα κάνει καλύτερα νούμερα απο αυτά που κάνουν μαζί η Μπίλιω, η Βίκυ, η Ανθή και ο Σπύρος :D

Τελικά ούτε την Μπίλιω δεν πέρασε η F1. Πέρασε όμως το αρχονταρίκι, κάτι είναι και αυτό.
Άλλο ένα πανάκριβο προϊόν που δεν θα βγάλει τα λεφτά του.

Πως να κάνει νούμερα όταν οι περισσότεροι ή ήξεραν το αποτέλεσμα ή είχαν δει ήδη τον αγώνα απο άλλες πηγές; Άσε που μετράει μόνο ΕΤ1 και όχι ΕΡΤHD.

Με 3 εκ που δίνουμε, κανονικά έπρεπε να μπαίνει πρόστιμο σε όσους δεν είδαν τον αγώνα στην ΕΡΤ, μπας και βγουν τα σπασμένα... :flipout:
Αλλά είπαμε, κρατικό χρήμα στην ΕΡΤ υπάρχει άφθονο, το δίνουμε ακόμα και σε μεσάζοντες για να το βάλουν εκτός χώρας.