drspiros
AVClub Addicted Member
Παιδιά, οι "θαλασσιές οι χάντρες" δεν είχαν γυριστεί σε 16:9, αλλά στο κλασικό 4:3. Νομίζω ο Άλφα έχει πάρει το "νεο-επεξεργασμένο" πακέτο, πού να δείτε τον "Ξυπόλητο πρίγκηπα" και το "Κορίτσια για φίλημα"!
O Alpha έβαλε σήμερα την ταινία "Πές Τα Χρυσόστομε" με τον Στάθη Ψάλτη. Η ταινία φυσικά δεν υπάρχει. Και εννοώ κυριολεκτικά. Η ταινία λέγεται 'Πες Τα Βρωμόστομε". Ταινία "Πες Τα Χρυσόστομε" δεν γυρίστηκε ποτέ.Πολύ σωστά, κάτι που έχει γίνει πολλάκις και σε ταινίες της νεώτερης εποχής του ελληνικού κινηματογράφου: Το "Έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ" έγινε χωρίς λόγο και αιτία "Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ", το "Πέστα βρωμόστομε" έγινε "Πέστα χρυσόστομε", το "Μήτσος ο ρεζίλης" έγινε "Ο γλυκοψεύτης"(!) και άλλα πολλά.
Ναι, το έχω γράψει και εγώ παλιότερα. Είναι γελοίο να κόβεις την λέξη που σημαίνει τον πισινό μας, και μετά να βάζεις δελτίο ειδήσεων με αποκεφαλισμούς (ή παλιότερα που είχα πετύχει live κόψιμο γλώσσας και δαχτύλων, και χωρίς μωσαικό), στις 9 να βάζεις αστυνομικό σήριαλ με το θύμα πάνω στο τραπέζι, ανοιχτό μετά την νεκροψία, και στις 10 να βάζεις ταινία που εκτός τους δεκάδες φόνους που μπορεί να έχει, να έχει και όλες τις αγγλικές βρισιές που αρχίζουν με f ή με m, και αυτά όλα με το σήμα απλά της απαραίτητης γονικής συναίνεσης.Αυτα λίγο με ενοχλούν πλέον. Αυτό που με ενοχλεί είναι ο πουριτανισμός: κόβουν δήθεν προσβλητικές λέξεις και φράσεις που είναι τόσο κοινές πια ώστε καταντάει γελοίο.
Καταστρέφει ταινίες όπως αυτές που αναφέρεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.