Περί υποκλοπής συνδρομητικού σήματος πακέτου Nova (δελτία τύπου κ.τ.λ.)

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Το ξανα λεω για ολα υπαρχει τελος.

Γιατρέ μου καλημέρα.Αν εσύ κατεβάσεις το πιάτο και πουλήσεις τον 8000 και τους άλλους δέκτες που έχεις,εγώ θα ανέβω πάνω να σου χαρίσω τον δικό μου dream8000..χαχαχαχαχα-bye-

Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Kαι που θα βρεί και πόσα θα τον πουλήσει μεταχειρισμένο πράμα. Αν καινούγιος είναι 900 ευρώ, μακάρι να βρεί με 400 να τον πουλήσει......

Δεν συμφέρει. Ένα λάθος είμαστε και όσο προσπαθούμε να το διορθώσουμε το χειροτερεύουμε.

Για αυτό γιατρέ μου μείνε εκεί που είσαι. Δεν υπάρχει λύση !

Κάποια μανούλα η πεθερούλα σου τα ψέλνει φαινεται και σε απαγοήτευσε.

Εμένα το χόμπι μου στοίχησε χωρισμό με γυναίκα + 10,000 ευρώ διαδικαστικά έξοδα σπιτιού και διαζυγίου.

Αυτή η ζωή κατάντησε, όχι FATUS OLOUS, κατάντησε XESTOUS OLOUS.

Και μήν σκεύτεσε. Όλοι ένα λάθος είμαστε και όσο προσπαθούμε να το διορθώσουμε το χειροτερεύουμε. Τά παμε.

Ποιότητα στην κουβέντα
Ο Αθανάσης

Απ' τις "παντρεμένες" και τις "ανύπαντρες" φτάσαμε εδώ?
Να μιλάμε επί προσωπικού? Μπράβο μας!

Ώπα παιδιά ψυχραιμία, όχι και να διαλύονται οικογένειες, εντάξει είπαμε η τρέλα τρέλα αλλά κάπου μπαίνουν και όρια, θέλει και αυτοσυγκράτηση. Όταν είσαι εργένης εντάξει τους γράφεις όλους, όταν κάνεις οικογένεια όμως αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει λίγο να στερηθείς κάτι για να δώσεις κάπου αλλού, στο σπίτι, στη γυναίκα, στα παιδιά..όχι όμως να φτάσεις και σε σημείο να τα ξηλώσεις όλα. Ψυχραιμία γιατρέ και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ, εγώ πάντως προτίθεμαι να σου κάνω δώρο (αν τελικά κάνεις το απονενοημένο..)δυο δεκτάκια που ξέρω οτι αγαπάς, γιατί μ´αυτά μας έβαλες στην πρίζα μέσω του φορουμ που είχες κάποτε. Έτσι για να κάνεις το κέφι σου που και που..:2thumb22sup:

Γιατρέ η ηρεμία βρίσκεται μέσα μας, στο μυαλό μας....

Ούτε σε ταράτσες ούτε σε δέκτες..... -bye-

Re: Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Αυτο καταλαβα και εγω,οποτε εδω και 2 ωρες δεν υπαρχει πλεον πιατο στην ταρατσα.Απο αυτην την στιγμη και μετα εχω συνδρομο αγαπης για το παρον φορουμ.

Λάθος κίνηση και δεν εννοούσα να το κατεβάσεις, αυτό που εννοούσα είναι ότι τα "σύνδρομα" που μας καρφώνονται κάποιες φορές είναι στο μυαλό μας και άνετα μπορούμε να τα πετάξουμε. Το χόμπι είναι αυτό που μας κάνει και ξεδίνουμε !!!!

p.s. είμαι περίεργος να δω πόσο θα αντέξεις !!! :D

ΡΕ Δοκτωρ μπορείς να μου πείς τι έπαθες ρε? Ποιός σου την είπε ?

Εγω θελω να αποφυγω τον χωρισμο απο την οικογενια μου.

Αυτές οι κωλογυναίκες μας τρελένουν και μας τρώνε και τα λευτά μας. Εγώ προτιμώ χωρισμό απο γυναίκα παρά να με ζωρίζει.

Συμφωνώ με τον Afam.....
Γιατρέ η ηρεμία βρίσκεται μέσα μας, στο μυαλό μας....

Ούτε σε ταράτσες ούτε σε δέκτες..... -bye-

Παίδες για όλα υπάρχει λύση αλλά είμαστε εντελώς off topic....

Αυτο καταλαβα και εγω,οποτε εδω και 2 ωρες δεν υπαρχει πλεον πιατο στην ταρατσα.Απο αυτην την στιγμη και μετα εχω συνδρομο αγαπης για το παρον φορουμ.

Πότε να' ρθούμε να το στήσουμε πιο επιστημονικά ; :ernaehrung004:
Πάντως το θέμα ξέφυγε παίδες και ακούγονται κάποιες απόψεις τραβηγμένες !

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Βρε σεις, συνέλθετε λίγο. Δεν συζητάμε οπουδήποτε, οτιδήποτε..
Μπάχαλο έγινε το θέμα.