Περί υποκλοπής συνδρομητικού σήματος πακέτου Nova (δελτία τύπου κ.τ.λ.)

Re: Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Ποιο, το να θεωρεί "κακούργημα" μία πράξη που ετησίως κοστίζει 700 ανά άτομο...

Η πειρατεια εχει αντικτυπο και στα εσοδα του δημοσιου και η φοροδιαφυγη ειναι αδικημα (η μη καταβολη ΦΠΑ κακουργημα αν δεν κανω λαθος)...

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Ας θυμηθούμε λοιπόν - αφού η πειρατία έχει αντίκτυπο στα έσοδα του δημοσίου - πότε είδαμε αστυνομικούς να πιάνουν όλους αυτούς που βλέπουμε κάθε μέρα στους δρόμους, σε μαγαζιά, καφετέριες, με τα cd, dvd και όλη την άλλη "πραμάτεια". Όπου κι αν κοιτάξεις τέτοιους βλέπεις, και τα διαφυγόντα έσοδα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερα από τους "χαμένους" συνδρομητές της νόβα. Για να μην πούμε δηλαδή, τι άλλο κάνουν για περιπτώσεις που διαφεύγουν έσοδα εκατομμυρίων με διάφορες κομπίνες που στήνονται...

Αν τα 700 (που σημαίνει ένα έσοδο ΦΠΑ και από τη φορολογία της εταιρείας, άντε 200-250 ανά άτομο το χρόνο) λοιπόν είναι "κακούργημα" τα εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια τι πρέπει να είναι;

ΥΓ. Να θυμίσω ότι στη περίπτωση που σχολιάζω αναφέρομαι σε αυτούς που βλέπουν παράνομα, με καρτούλες, cs κλπ. Όχι σε αυτούς που εμπορεύονται αυτές τις κάρτες, το cs, που έχουν σεβαστά κέρδη από αυτή την "επιχείρηση".

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Η πειρατεια εχει αντικτυπο και στα εσοδα του δημοσιου και η φοροδιαφυγη ειναι αδικημα (η μη καταβολη ΦΠΑ κακουργημα αν δεν κανω λαθος)...
μην το τσηγλας αυτό γιατί πονάει πραγματικά σε αυτούς τους καιρούς
για χρέη προς το δημόσιο και με τον νόμο δεν πας μέσα
αυτοί που πληρώνουμε ταμεία νιώθουμε πλέων μακακες
δεν πληρώνεις ταμεία (ΟΑΕΕ,ΙΚΑ,ΤΣΑ ΦΠΑ ) κάνεις μια ρύθμιση μετά απο 5 χρόνια σου χαρίζουν τα μισά και σου κάνουν ευκολίες
εγω που τα πληρώνω όλα θέλω όμως η να μην πληρώνω ούτε εγω η να κλείσουν κάποιον μέσα επιτέλους

και εσυ μου λες για τα δήθεν χαμένα κέρδη του δημοσίου απο νοβα ?
πάμε καλά ?
που ασχολούνται τόσοι εκι μέσα με νοβα ( γιατί δεν μπορούν να κάνουν και παραπάνω μάλλον ) και εσυ τους πληρώνεις
ας το λύσει το πρόβλημα μόνη της,δεν με ενδιαφέρει πως αρκεί να μην απασχολεί την χρυσοπληρωμένη απο εμένα υπηρεσία λες και ειναι υπάλληλοι της

ας το λύσει το πρόβλημα μόνη της,δεν με ενδιαφέρει πως αρκεί να μην απασχολεί την χρυσοπληρωμένη απο εμένα υπηρεσία λες και ειναι υπάλληλοι της
Εδω σε θελω τωρα,αυτην την απορια εχω και εγω.Τεσπα η κλοπη ειναι κλοπη τελεια και παυλα.Τα γελια θα ερθουν μετα απο 13 μερες απο σημερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Εδω σε θελω τωρα,αυτην την απορια εχω και εγω.Τεσπα η κλοπη ειναι κλοπη τελεια και παυλα.Τα γελια θα ερθουν μετα απο 13 μερες απο σημερα.

τι θα γινει μετα απο 13 ημερες....?

ΥΓ. Να θυμίσω ότι στη περίπτωση που σχολιάζω αναφέρομαι σε αυτούς που βλέπουν παράνομα, με καρτούλες, cs κλπ. Όχι σε αυτούς που εμπορεύονται αυτές τις κάρτες, το cs, που έχουν σεβαστά κέρδη από αυτή την "επιχείρηση".

Από μία άποψη και οι "χρήστες" έχουν κέρδη, από την μη καταβολή του κανονικού ποσού του προϊόντος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

τι θα γινει μετα απο 13 ημερες....?
εεεε συντεκνε δεν περνει στροφη μωρε,αφου ο νοτης επαε λεει σε 10 μερες τελος τα γατια,αρα ουλη θα κανουν συνδρομη στην κυρα στο φουλ πακετο.Οποτε η χωρα θα εχει εισφορα απο το φουπα και η κυρα επιτελους θα εχει μεγαλητερο τζιρο,καπισιιιι συντεκνε δημητρη:a0210:

Από μία άποψη και οι "χρήστες" έχουν κέρδη, από την μη καταβολή του κανονικού ποσού του προϊόντος.

Η τιμωρία πρέπει να είναι λοιπόν ανάλογη με τα "κέρδη". Ίσως η κλοπή ενός καρβελιού ψωμί να ήταν κακούργημα την εποχή του Γιάννη Αγιάννη, αλλά τα 200-250 σήμερα δε νομίζω να εμπίπτουν σ' αυτή την κατηγορία...

εεεε συντεκνε δεν περνει στροφη μωρε,αφου ο νοτης επαε λεει σε 10 μερες τελος τα γατια,αρα ουλη θα κανουν συνδρομη στην κυρα στο φουλ πακετο.Οποτε η χωρα θα εχει εισφορα απο το φουπα και η κυρα επιτελους θα εχει μεγαλητερο τζιρο,καπισιιιι συντεκνε δημητρη:a0210:

ωραιος ρε φιλε....

Ολα καλα τα λεμε,αλλα ποτε θα κανει την συνδρομη 30 γιουρο ποτε?

μολις λειτουργησουν και τα hd καναλια που ετοιμαζει...

φημες...και μονο φημες , λενε οτι επεξεργαζονται τροπο για αυτονομη
τιμολογηση καθε καναλιου (ή καπως ετσι τελως παντων) και για καταργηση
του startpack
προσωπικη μου αποψη: βρισκονται σε συγχυση εν μεσω πιεσης απο digea & connex-tv

μακαρι βρε δημητρη μακαρι.

πιστευω οτι θ`αργησει αρκετα να φτασει σε τοσο χαμηλα επιπεδα η τιμη φιλε φαντομα.εχει δωσει πολυ χρημα για το ελλ.πρωταθλημα και αλλο ενα γερο πακετο για τo αγγλικο πρωταθλημα.πρεπει απο καπου να τα παρει.
ειδωμεν...

φημες...και μονο φημες , λενε οτι επεξεργαζονται τροπο για αυτονομη
τιμολογηση καθε καναλιου (ή καπως ετσι τελως παντων) και για καταργηση
του startpack
προσωπικη μου αποψη: βρισκονται σε συγχυση εν μεσω πιεσης απο digea & connex-tv

το ακουσα κι`εγω και μαλλον θα γινει συντομα..

Συνελλήφθησαν 5 άτομα σε Θεσσαλονίκη και Δράμα για "πειρατεία" συνδρομητικής τηλεόρασης
spacer.gif
Οι συλληφθέντες, με χρήση ειδικών δικτυακών συσκευών, υπέκλεπταν, αποκρυπτογραφούσαν και διένειμαν οργανωμένα και παράνομα μέσω Διαδικτύου σε 95 χρήστες του ΙΝΤΕΡΝΕT, τηλεοπτικό σήμα συνδρομητικού καναλιού, αποκομίζοντας οικονομικό όφελος.

Ύστερα από μήνυση της εταιρίας, το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν έρευνας σε οικίες και χώρους εργασίας στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχές της Δράμας, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 4 Ελλήνων και 1 αλλοδαπού , ηλικίας από 28 ως 49 ετών, με την κατηγορία της δορυφορικής πειρατείας μέσω Ίντερνετ.

Οι παράνομες υπηρεσίες μάλιστα, προσφέρονταν έναντι αντιτίμου, χαμηλότερου της νόμιμης μηνιαίας συνδρομής, πράξεις που οδηγούσαν στην απώλεια κερδών τόσο για την εγκαλούσα εταιρεία, όσο και για το Ελληνικό Δημόσιο (λόγω της μεταξύ τους σύμβασης). Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

πηγη:http://rthess.gr/articles_det.asp?artid=577

Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Τελικα πλακα-πλακα εχουν μαζεψει αρκετους απο το ιντερνετ

Καλή είδηση φίλε Φαντομά μου.

1η παρατήρηση: Τι γίνεται τώρα με τα 95 άτομα (χρήστες). Πρέπει να συλληφθούν και αυτοί για να καθαρίζουμε. Ήταν και αυτοί μέρος της απάτης.

2η παρατήρηση: Χρειάζονταν 5 συνεργάτες για να κάνουν card sharing σε 95 άτομα ? Ένας σέρβερ με 1 Mbytes/s συνδέσεις είναι υπέρ αρκετός γιατί μιλάμε για 95 άτομα και όχι hop 1,2,3 ......

3η παρατήριση: "Οι παράνομες υπηρεσίες μάλιστα, προσφέρονταν έναντι αντιτίμου, χαμηλότερου της νόμιμης μηνιαίας συνδρομής.....". Τί έπρεπε δηλαδή να προσφέρονται σε ψηλότερη τιμή έτσι για να υπάρχει και ανταγωνισμός ;

Πάντως είναι πολύ χαζό να διαμοιράζεις ΝOVA ενδοχώρια. Είναι πιο ασφαλισμένο να διαμοιράζεις ξένο πακέττο παρά τοπικό....... Μυαλό ρεεεε.....

Ναι! Να τους βάλουμε μέσα και αυτούς που έβλεπαν.
Τι άλλο θα ακούσουμε!

Ναι! Να τους βάλουμε μέσα και αυτούς που έβλεπαν.
Τι άλλο θα ακούσουμε!

Οι γνώμες βλέπεις είναι όπως τους κώλους... όλοι έχουν από ένα

Φυσικά και πρέπει να διωχθούν και οι πελάτες. Γιατί όχι; :a0210:

Αν το παρουμε απο νομικης αποψεως, ειναι δυσκολο να διωχθουν οι 'πελατες'. Αφου δεν πιαστηκαν επ'αυτοφωρο να παρακολουθουν νοβα παρανομα, για ποιο λογο θα τους κυνηγησει η νοβα?? Επειδη ηταν συνδεδεμενοι στο 'δικτυο' του παροχεα?? Και????

Δυσκολο, εως πολυυυυυ δυσκολο....