Περί υποκλοπής συνδρομητικού σήματος πακέτου Nova (δελτία τύπου κ.τ.λ.)

Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Υγεία να' χουμε eki_13, νά'μαστε εδώ να δούμε ποιος θα χει δίκιο.

μπορει σε 10χρονια να γινει...αλλα αυτο οπως ειπε καποιος θα ειναι ND και οχι HD! τι να το κανω αμα τα κανει ολα hd και ειναι σαν καλο sd? εχει δει κανενα ξενο μπουκετο να εχει hd καναλι για εργα με 2.0 ηχο? εδω στο esp hd τους κανει κοπο να δωσουν 5,1! λες και δεν το παιρνουν ετοιμο´και δινουν mpeg stereo

Επειδή λέει ο καθένας αυτό που νομίζει ότι είναι σωστό, δεν το κάνει και σωστό.

Το ESP HD π.χ. έχει δύο stream ήχου εκ των οποίων το ένα είναι 5.1 αγγλικό.
Τα περί κακής ποιότητας HD είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικά και γι' αυτό δε θα σχολιάσω απόψεις άλλων. Εμένα όσο είδα μου φάνηκε τεράστιο άλμα σε σχέση με το SD (κανονικό HD δηλαδή).

Απάντηση: Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Όταν σε λίγα χρονάκια θα έχει γυρίσει όλο το πρόγραμμα της nova σε HD (εκτός των ελληνικών καναλιών που δεν θα γυρίσουν ποτέ) , τότε να δούμε πόσοι θα πάνε pace...
Για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρχει η ΝΟΝΑ σε μερικά χρονάκια... που εγώ δεν την κόβω να αντέξει.
priest.gif

Πιο πιθανό είναι να πτωχεύσει η χώρα, οπότε να μη μας νοιάζει η nova η οποία προς το παρόν αυξάνει τη συνδρομητική της βάση παρά την οικονομική αφαίμαξη που υφιστάμεθα.

Επειδή λέει ο καθένας αυτό που νομίζει ότι είναι σωστό, δεν το κάνει και σωστό.

Το ESP HD π.χ. έχει δύο stream ήχου εκ των οποίων το ένα είναι 5.1 αγγλικό.
Τα περί κακής ποιότητας HD είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικά και γι' αυτό δε θα σχολιάσω απόψεις άλλων. Εμένα όσο είδα μου φάνηκε τεράστιο άλμα σε σχέση με το SD (κανονικό HD δηλαδή).

αυτο ακριβως σου λεω.οτι ειναι 5,1 αγγλικο! αγγλοι ειμαστε? δηλαδη στο novasports hd πως παιρνει το αγγλικο 5.1 και το κανει ελληνικο?
δεν μου λες κατι ομως για το novacinema nd με 2.0 στερεο

δεν ειπα κατι τετοιο και δεν ειναι της γνωμης μου να μην συλλαμβανοντε οσοι παρανομουν.αυτο ομως που με ενοχλει ειναι οτι αφηνουνε τους καρχαριες και κυκλοφορουν ανενοχλητοι και πιανουνε τις σαρδελες ...

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

23-09-2010:Δελτίο Τύπου της Γ.Α.Δ.Αττικής σχετικά με σχηματισμό δικογραφίας για πειρατεία δορυφορικών προγραμμάτων μέσω διαδικτύου

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Αστυνομική επιχείρηση για οργανωμένη μορφή πειρατείας δορυφορικών προγραμμάτων μέσω Iντερνετ »
Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διενεργήθηκε επιχείρηση για την καταπολέμηση του φαινομένου της οργανωμένης μορφής δορυφορικής πειρατείας, μέσω ‛ I ντερνετ.
Η επιχείρηση διενεργήθηκε στην Αθήνα και στην Αίγινα και σχηματίσθηκαν δύο δικογραφίες σε βάρος δύο (2) ημεδαπών δραστών, γυναίκας ηλικίας 49 ετών και άνδρα ηλικίας 28 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για παράβαση των διατάξεων «ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΤ´ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» και «ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ´ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ»
Ειδικότερα, από την εταιρεία «ΜΟΥΛΤΙΤΣΟΙΣ ( MULTICHOICE ) ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ » υποβλήθηλε μήνυση κατ’ αγνώστων χρηστών Διαδικτύου (ΙΝΤΕΡΝΕΤ), οι οποίοι λειτουργώντας σαν ομάδα και χρησιμοποιώντας ως διακομιστές ( server ) αποκωδικοποιητές ( Dreambox / Tecview ) του τηλεοπτικού δορυφορικού σήματος της Εταιρείας, με την επωνυμία «ΜΟΥΛΤΙΤΣΟΙΣ ΕΛΛΑΣ», «φορτωμένους» με ειδικό παράνομο λογισμικό, μοίραζαν παράνομα, μέσω διαδικτύου, τα κλειδιά αποκρυπτογράφησης της ανωτέρω εταιρείας σε τρίτα άτομα, αντί χρηματικού ποσού.
Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, οι ανωτέρω παράνομες υπηρεσίες προσφέρονταν στους χρήστες, έναντι αγνώστου χρηματικού ποσού, χαμηλότερου της νόμιμης μηνιαίας συνδρομής για το μπουκέτο NOVA , πράξεις που οδηγούν στην απώλεια κερδών τόσο για την εγκαλούσα εταιρεία όσο και για το Ελληνικό Δημόσιο.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· Ένας (1) φορητός Η/Υ μέσω του οποίου γινόταν ηλεκτρονική διαχείριση .
· Οκτώ (8) δορυφορικοί δέκτες παράνομα προγραμματισμένοι για θέαση μέσω διαδικτύου, συνδρομητικών καναλιών της NOVA άνευ καταβολής χρηματικής συνδρομής.
· Δύο (2) προγραμματιστές καρτών.
· Τρεις (3) δίσκοι Η/Υ και τρεις (3) συσκευές σύνδεσης στο διαδίκτυο ( modem - router ).
· πέντε (5) κάρτες θέασης δορυφορικών καναλιών .
Η προκληθείσα οικονομική ζημία του Ελληνικού Δημοσίου, για τα έτη 2008-2009 , σύμφωνα με έκθεση της εταιρίας «ΜΟΥΛΤΙΤΣΟΪΣ» ανέρχεται στο ποσό των -15.975.360- ευρώ.
H πρώτη των κατηγορουμένων θα προσαχθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος δεν συνελήφθη εντός ορίων αυτόφωρης διαδικασίας.

15.975.360- ευρώ ιδια καραμελα παλι....

Μπορεί να βρει κάποιος αυτόν που γράφει τα νούμερα να μας λύσει την απορία το πως βγαίνουν τόσο μεγάλα;

Η νοβα λεει οτι ολοι λιγο-πολυ την κλεβουμε ο Παγκαλος οτι ολοι λιγο-πολυ μαζι τα φαγαμε εγω γιατι ρε γαμωτο και φως δεν βλεπω και νηστικος ειμαι????:bigcry::bigcry:

Πάρε λίγο Πάγκαλο...

Attachments

• pagkalos_afisa_paske_ota_aftodioikisi.jpg
    pagkalos_afisa_paske_ota_aftodioikisi.jpg
    14.8 KB · Views: 28

αρα και αλλοι δεν φαγανε και γω ο φουκαρας νομιζα οτι ειμαι ο μονος μακακας σ'αυτη την χωρα

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

αρα και αλλοι δεν φαγανε και γω ο φουκαρας νομιζα οτι ειμαι ο μονος μακακας σ'αυτη την χωρα
...μπα, μην στεναχωριέσαι... σίγουρα δεν είσαι μόνος σου!
Όλοι μια μεγάλη παρέα είμαστε!!!!!!!!!

Η νοβα λεει οτι ολοι λιγο-πολυ την κλεβουμε ο Παγκαλος οτι ολοι λιγο-πολυ μαζι τα φαγαμε εγω γιατι ρε γαμωτο και φως δεν βλεπω και νηστικος ειμαι????:bigcry::bigcry:

Να δεις που ο Πάγκαλος είναι κι αυτός συνδρομητής της!