Περί υποκλοπής συνδρομητικού σήματος πακέτου Nova (δελτία τύπου κ.τ.λ.)

Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Την βλεπουνε οταν υπαρχει διαθεσιμη τσαμπα γιατι τοσο αξιζει.

Εγω προσωπικα πιστευω οτι ουτε 10 ευρω εσωτερικη αξια δεν εμπεριεχει.(Αυτο ισχυει οπου δεν υπαρχει ο κρυφος αλλα ξεκαθαρος, για τους περισσοτερους εδω μεσα, εκβιασμος της μη ληψης τηλεοπτικου σηματος ελευθερων καναλιων.)

Και ο εκβιασμος ειναι κακουργημα κ. βιβισκουλα. Οταν μας συμφερει ομως, τοτε ξεχναμε τα δηθεν νομικα του καφενειου.

Και εννοω με αυτο οτι χαιρομαι ελεικρινα που αποκτησαμε και επισημα spokesperson απο τη Nova εδω μεσα.

Ακου λοιπον κ. βιβισκουλα μερικα πραγματα με ευγενικο τροπο (αλλα για τελευταια φορα αν επιμενεις να διαστρεβλωνεις την αληθεια.)

Εχεις ακουσει το DigitalB με 6 καναλια HD και καμμια 30αρια ακομη SD απο την γειτονικη Αλβανια.

Εκει με 1/3 πληθυσμο απο εμας αλλλα και 1/3 κατα κεφαλην εισοδημα οι ερευνες τους φαινεται να τους λενε οτι βγαινουν και με 20 ευρω συνδρομη το μηνα.

Τα bitrates τα εχεις δει; Τα bitrates της Nova τα εχεις δει; Προφανως οχι στα HD (τα ποια; ) αλλα στα SD που υπαρχει συγκριση.

Εχουμε δωσει εδω μεσα τοσα χρηματα για να δουμε λιγο καλυτερη ποιοτητα εικονας χρονια τωρα.

Δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να επιχορηγησει την "νταβατζιδικη" νοοτροπια ειμαι μονοπωλιο και θα πληρωνετε το νερο 10 ευρω το ποτηρι. Μη μου πειτε δεν ειναι νερο η Nova, παραδειγμα ειναι. Αν και δεν αμφιβαλλω οτι οι "τρομεροι" αυτοι επιχειρηματιες το ιδιο θα εκαναν και με το νερο.

Και για να τελειωνουμε με τις διαστρεβλωσεις, οι αποψεις περι ελευθερου ανταγωνισμου αλλα και (κυριως) τελειου ανταγωνισμου στην λειτουργια της αγορας καθε αλλο παρα κομμουνιστικες ειναι.

Τα μονοπωλια με την ευλογια του κρατους ειναι αυτο που ειχες στο νου σου αλλα αυτο ειναι στην ουσια η Nova.

Last edited:

Εγω προσωπικα πιστευω οτι ουτε 10 ευρω εσωτερικη αξια δεν εμπεριεχει.(Αυτο ισχυει οπου δεν υπαρχει ο κρυφος αλλα ξεκαθαρος, για τους περισσοτερους εδω μεσα, εκβιασμος της μη ληψης τηλεοπτικου σηματος ελευθερων καναλιων.)

Και ο εκβιασμος ειναι κακουργημα κ. βιβισκουλα. Οταν μας συμφερει ομως, τοτε ξεχναμε τα δηθεν νομικα του καφενειου.

Και εννοω με αυτο οτι χαιρομαι ελεικρινα που αποκτησαμε και επισημα spokesperson απο τη Nova εδω μεσα.

Ακου λοιπον κ. βιβισκουλα μερικα πραγματα με ευγενικο τροπο (αλλα για τελευταια φορα αν επιμενεις να διαστρεβλωνεις την αληθεια.)

Εχεις ακουσει το DigitalB με 6 καναλια HD και καμμια 30αρια ακομη SD απο την γειτονικη Αλβανια.

Εκει με 1/3 πληθυσμο απο εμας αλλλα και 1/3 κατα κεφαλην εισοδημα οι ερευνες τους φαινεται να τους λενε οτι βγαινουν και με 20 ευρω συνδρομη το μηνα.

Τα bitrates τα εχεις δει; Τα bitrates της Nova τα εχεις δει; Προφανως οχι στα HD (τα ποια; ) αλλα στα SD που υπαρχει συγκριση.

Εχουμε δωσει εδω μεσα τοσα χρηματα για να δουμε λιγο καλυτερη ποιοτητα εικονας χρονια τωρα.

Δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να επιχορηγησει την "νταβατζιδικη" νοοτροπια ειμαι μονοπωλιο και θα πληρωνετε το νερο 10 ευρω το ποτηρι. Μη μου πειτε δεν ειναι νερο η Nova, παραδειγμα ειναι. Αν και δεν αμφιβαλλω οτι οι "τρομεροι" αυτοι επιχειρηματιες το ιδιο θα εκαναν και με το νερο.

Και για να τελειωνουμε με τις διαστρεβλωσεις, οι αποψεις περι ελευθερου ανταγωνισμου αλλα και (κυριως) τελειου ανταγωνισμου στην λειτουργια της αγορας καθε αλλο παρα κομμουνιστικες ειναι.

Τα μονοπωλια με την ευλογια του κρατους ειναι αυτο που ειχες στο νου σου αλλα αυτο ειναι στην ουσια η Nova.

Φίλε Πάνο παρατηρώ μια εμπάθεια σε αυτά που λες γι αυτό και δεν θα απαντήσω. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι δεν είμαι spokesperson της ΝΟΒΑ, δεν έχω καμμία σχέση μαζί τους και δεν υποστηρίζω την εταιρεία τους για κάποιο σκοπό. (και πληρώνω για τις υπηρεσίες τους σε πλήρη τιμή)

Λέω την άποψη μου, ελπίζω χωρίς εμπάθεια σε ένα θέμα που με ενδιαφέρει γιατί δείχνει, κατά τη γνώμη μου, όλη τη παθογένεια της νεοελληνικής κοινωνίας όπου ο παρανομών είναι μάγκας και πρέπει να μένει ατιμώρητος, η κοινωνία μας ωθεί στην παρανομία και άρα δεν φταίμε ποτέ εμείς, επιλέγουμε όλα τα παραδείγματα που μας συμφέρουν από έξω και οραματιζόμαστε μια τέλεια κοινωνία όπου όλα τα λαμβάνουμε τσαμπα και δεν έχουμε καμμία υποχρέωση...

Το πήγα μακριά γι'αυτό σωπαίνω...

Έτσι απλά :grinning-smiley-043

"Φίλε Πάνο παρατηρώ μια εμπάθεια σε αυτά που λες γι αυτό και δεν θα απαντήσω. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι δεν είμαι spokesperson της ΝΟΒΑ, δεν έχω καμμία σχέση μαζί τους και δεν υποστηρίζω την εταιρεία τους για κάποιο σκοπό. (και πληρώνω για τις υπηρεσίες τους σε πλήρη τιμή)"

Αν δεν εισαι δεν υπαρχει κανενα θεμα.

Ακομη κι αν εισαι δεν υπαρχει παντως.

Οχι μονο εσυ προσωπικα αλλα και οποιοσδηποτε.

Εδω μεσα υπαρχουν μελη που ξερουν το χομπυ τους καλυτερα και απο τους ιδιοκτητες και τους τεχνικους τους συμβουλους. Απο αυτους μαθαινουμε και μεις.

99.9% τα πραγματα που λεγονται ειναι οχι μονο σωστα αλλα και ακριβη.

Ειμαστε τοσο προσηλωμενοι σε αυτο που οπου υπαρχει αμφιβολια ακολουθει και η σχετικη αμεση παρεμβαση του διαχειριστη.

Με λιγα λογια απο post σε post ή ακομη και απο στομα σε στομα μαθαινουμε τι συμβαινει στα δορυφορικα οσο και τις εξελιξεις στην Ευρωπη πολυ καλα.

Αυτα που ειπες απεχουν πολυ απο την αληθεια. Μπορει να προσεγγιζουν τον τροπο που θα επεπρε να γινονται τα πραγματα αλλα καθε αλλο παρα ειναι ετσι στην πραξη.

Δεν εχω καμμια προθεση να "φιμωσω" κανεναν ποτε. Και αν εβλεπα οτι μια επιχειρηματολογια εχει παρει κακη τροπη ακομη και τοτε θα προτιμουσα να φιμωσω τον εαυτο μου.

Εδω μεσα μπαινουμε γιατι υπαρχει υψηλου επιπεδου γνωση, καλη διαθεση και καποιοι φιλοι.

Οπου δεν αισθανομαι οτι θιγονται αυτα δεν υπαρχει καμμια εμπαθεια.

Οπου ισως να τεθει θεμα τοτε μπορει να γινει και αυτο.

"Φίλε Πάνο παρατηρώ μια εμπάθεια σε αυτά που λες γι αυτό και δεν θα απαντήσω. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι δεν είμαι spokesperson της ΝΟΒΑ, δεν έχω καμμία σχέση μαζί τους και δεν υποστηρίζω την εταιρεία τους για κάποιο σκοπό. (και πληρώνω για τις υπηρεσίες τους σε πλήρη τιμή)"

Αν δεν εισαι δεν υπαρχει κανενα θεμα.

Ακομη κι αν εισαι δεν υπαρχει παντως.

Οχι μονο εσυ προσωπικα αλλα και οποιοσδηποτε.

Εδω μεσα υπαρχουν μελη που ξερουν το χομπυ τους καλυτερα και απο τους ιδιοκτητες και τους τεχνικους τους συμβουλους. Απο αυτους μαθαινουμε και μεις.

99.9% τα πραγματα που λεγονται ειναι οχι μονο σωστα αλλα και ακριβη.

Ειμαστε τοσο προσηλωμενοι σε αυτο που οπου υπαρχει αμφιβολια ακολουθει και η σχετικη αμεση παρεμβαση του διαχειριστη.

Με λιγα λογια απο post σε post ή ακομη και απο στομα σε στομα μαθαινουμε τι συμβαινει στα δορυφορικα οσο και τις εξελιξεις στην Ευρωπη πολυ καλα.

Αυτα που ειπες απεχουν πολυ απο την αληθεια. Μπορει να προσεγγιζουν τον τροπο που θα επεπρε να γινονται τα πραγματα αλλα καθε αλλο παρα ειναι ετσι στην πραξη.

Δεν εχω καμμια προθεση να "φιμωσω" κανεναν ποτε. Και αν εβλεπα οτι μια επιχειρηματολογια εχει παρει κακη τροπη ακομη και τοτε θα προτιμουσα να φιμωσω τον εαυτο μου.

Εδω μεσα μπαινουμε γιατι υπαρχει υψηλου επιπεδου γνωση, καλη διαθεση και καποιοι φιλοι.

Οπου δεν αισθανομαι οτι θιγονται αυτα δεν υπαρχει καμμια εμπαθεια.

Οπου ισως να τεθει θεμα τοτε μπορει να γινει και αυτο.

:love::afro::flowers: LOVE and PEACE....

Με καλύπτει το:

Μπορει να προσεγγιζουν τον τροπο που θα επεπρε να γινονται τα πραγματα αλλα καθε αλλο παρα ειναι ετσι στην πραξη.

Συμφωνώ απόλυτα !! -bye-

Εγώ πάντως τα έχω δει τα bitrates του digitalb
Γενικώς η εικόνα τους στα SD είναι για τα μπάζα
Το resolution το έχεις δει?

Στις ταινίες
Resolution 544x576 :rifle:
Average bitrate 1100 (Το έχω δει να πέφτει και στα 800) :rifle:

Στα αθλητικά
Resolution 720x576
Average bitrate 3000 (Απλά υποφερτό)

Κάτσε τώρα να δεις ταινία με αυτό το res και bitrates

Μην λέμε τώρα ότι το digitalb έχει καλλίτερη εικόνα από την nova.

<humor> Και όχι... δεν δουλεύω στην nova αν και τώρα που ξαναδιαβάζω το post μου ίσως θα έπρεπε </humor>

Να θυμίσω ότι τo θέμα εδώ δεν είναι η αξία της νόβα αλλά η σύλληψη πολύ γνωστού "μάστορα" της Αγίας Παρασκευής;

15 σελίδες "τι κακιά που είναι η Νοβα" διαβάζω.

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Αφήστε που το θέμα με τα ελεύθερα κανάλια και την κωδικοποιημένη εκπομπή τους από τη ΝΟΒΑ είναι μεν ορθότατο παράπονο από τη μεριά των θεατών αλλά δεν αφορά τη ΝΟΒΑ αλλά αυτούς που συμβληθήκανε μαζί της επιτρέποντας της να τα μεταδίδει κωδικοποιημένα.

Και για να είμαι σαφέστερος, ο πολίτης που αναγκάζεται να πληρώνει τη ΝΟΒΑ για να βλέπει ΕΡΤ (που τη πληρώνει στη ΔΕΗ) δεν έχει πρόβλημα με τη ΝΟΒΑ, με την ΕΡΤ και το Ελληνικό Δημόσιο έχει θέμα.

Η ΝΟΒΑ είναι χάλια, σε αυτό όλοι συμφωνούμε λίγο πολύ. Αυτό το γεγονός όμως και η απέχθεια που ο καθένας μας πιθανώς να έχει εναντι της δεν πρέπει να μας παρασύρει σε υποκειμενική αξιολόγηση και σχολιασμό. Είναι ένα προαιρετικό αγαθό πολυτελείας, το οποίο πληρώνει όποιος θέλει και το οποίο πωλείται ως έχει και ευρίσκεται. Δεν είναι μονοπώλιο, η τιμολογιακή της πολιτική δεν έχει σχέση ούτε διαμορφώνεται από το κατά κεφαλήν εισόδημα της χώρας ή το μέσο επίπεδο μισθών (όπως άλλωστε και κανενός άλλου προϊόντος στην Ελλάδα - μια από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση) και όλα τα ανωτέρω δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την χρήση του χωρίς το απαιτούμενο αντίτιμο.

Αν δικαιολογούμε αυτού του είδους τις πρακτικές, τότε θα πρέπει να μη πληρώνουμε τον πανάκριβο υδραυλικό ή ηλεκτρολόγο πού πέρναι 100 Ευρώ επίσκεψη όταν ο μέσος μισθός είναι 1300, όπως και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών (διδασκαλία που προβλέπεται στο δημόσιο σχολείο), να "απαλλοτριώνουμε" ένα ακριβό αυτοκίνητο γιατί είναι ...πολύ ακριβό για εμάς και να προβαίνουμε σε κατάληψη ωραίων και ευρύχωρων οικιών όταν το σπίτι μας μας πέφτει λίγο μικρό.

Εγώ θέλω να βάλω μια άλλη διάσταση σχετικά με το αν οι συνδρομητικές υπηρεσίες είναι είδος πολυτελείας.

Είναι διαφαινόμενη η πρόθεση της ΕΡΤ να βγεί από τον ανταγωνισμό με τα ιδιωτικά κανάλια, δηλ να μην αγοράζει τηλεοπτικά δικαιώματα αγώνων, ταινίες πρώτης προβολής, δημοφιλών σειρών και να επικεντρωθεί σε εκπομπές λόγου, πολιτισμού, κοκ.

Πρώτο δείγμα η μη ανανέωση της σύμβασης για το NBA, οι αγώνες βόλει του ελληνικού πρωταθλήματος, το ευρωπαικό πρωτάθλημα βόλει, οι αγώνες των εθνικών ομάδων στο βόλει, οι ευρωπαικοί αγώνες του στίβου, η Β´Εθνική Ποδοσφαίρου, η Β´Εθνική του Μπάσκετ κοκ.

Από τη στιγμή μάλιστα που και οι ελεύθεροι ιδιωτικοί σταθμοί δεν δείχνουν πρόθυμοι να επενδύσουν σε αθλητικά γεγονότα με εξαίρεση ίσως τον ΣΚΑΙ το κενό που δημιουργείται καλύπτεται από τα συνδρομητικά κανάλια.

Ο ΟΤΕ προσπαθεί να αγοράσει ότι κινείται, η Nova το ίδιο

Δηλαδή σε βάθος χρόνου η ψυχαγωγία θα πληρώνεται, και ελεύθερα θα προσφέρονται μόνο τα σκουπίδια και οι τηλεπωλήσεις.

Η συνδρομητική δεν θα είναι έξοδο πολυτελείας αλλά ανάγκη αφου ο κόσμος δεν θα βρίσκει ελεύθερα ένα μίνιμουμ ποσοστό ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Από τη στιγμή που οι υπηρεσίες αυτές θα προσφέρονται σε υψηλές τιμές, το κενό που θα δημιουργηθεί, δηλ κόσμος που δεν θα έχει τη δυνατότητα να δίνει 60 και ευρώ το μήνα, θα καλύπτεται από άλλες πηγές.

Πολύ καλά κάνει η ΕΡΤ και αποσύρεται από τηλεοπτικά δικαιώματα. Με τα χρήματα του ελληνικού λαού πληρώνουν εκατομύρια ευρώ σε ομάδες, χωρίς μάλιστα να βγάζουν κανένα κέρδος αλλά να μπαίνουν μέσα.

Ποιότητα στην ψυχαγωγία δεν είναι να βλέπεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό από την ΕΡΤ. Αυτά να τα δείχνουν τα ιδιωτικά ή συνδρομητικά κανάλια. Όποιος οπαδός θέλει να βλέπει την ομάδα του, να πληρώσει. Ούτε χαζοταινίες του holywood είναι ποιότητα στην ψυχαγωγία.

Ποιότητα στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία πρέπει να έχει η κρατική τηλεόραση, όπως πχ έχει το BBC, με παραγωγές ενδιαφερόντων ντοκιμαντέρ κτλ. Να μην έχει διαφημίσεις αφού την πληρώνουμε όλοι και να μη πετάει τα λεφτά σε ομάδες και holywood.

Re: Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

να μη πληρώνουμε τον πανάκριβο υδραυλικό ή ηλεκτρολόγο πού πέρναι 100 Ευρώ επίσκεψη όταν ο μέσος μισθός είναι 1300, όπως και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών.......

1300 ευρώ ο μέσος μισθός εδώ στο Ελλάδα ??!!??!!?? :blink: :confused:

Πολύ καλά κάνει η ΕΡΤ και αποσύρεται από τηλεοπτικά δικαιώματα. Με τα χρήματα του ελληνικού λαού πληρώνουν εκατομύρια ευρώ σε ομάδες, χωρίς μάλιστα να βγάζουν κανένα κέρδος αλλά να μπαίνουν μέσα.

Ποιότητα στην ψυχαγωγία δεν είναι να βλέπεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό από την ΕΡΤ. Αυτά να τα δείχνουν τα ιδιωτικά ή συνδρομητικά κανάλια. Όποιος οπαδός θέλει να βλέπει την ομάδα του, να πληρώσει. Ούτε χαζοταινίες του holywood είναι ποιότητα στην ψυχαγωγία.

Ποιότητα στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία πρέπει να έχει η κρατική τηλεόραση, όπως πχ έχει το BBC, με παραγωγές ενδιαφερόντων ντοκιμαντέρ κτλ. Να μην έχει διαφημίσεις αφού την πληρώνουμε όλοι και να μη πετάει τα λεφτά σε ομάδες και holywood.

Συμφωνώ και εγώ με την επισήμανση όμως πως το bbc είναι το μοναδικό κρατικό κανάλι στο κόσμο, από όσο ξέρω, που δεν έχει καθόλου διαφημίσεις αλλά παραμένει ανταγωνιστικό. Το BBC1 και 2 έχουν όσοι τηλεθέαση έχουν τα υπόλοιπα 500 αγγλικά κανάλια που κυκλοφορούν http://en.wikipedia.org/wiki/British_television.
Με τέτοια ποσοστά τηλεθέασης εδώ και 20-30 χρόνια συμπαρασύρει τους πάντες στο να μην έχουν πολλές διαφημίσεις. Για αυτό και στην Αγγλική τηλεόραση οι διαφημίσεις δεν είναι εκεί για να σε στείλουν για ύπνο αλλά το πολύ για ένα 2λεπτο τσιγάρο.Σε μία συνέντευξη που είχα διαβάσει πρόσφατα ο Rupert Merdoch έθεσε ως μεγαλύτερο εχθρό του sky digital το BBC, γιατί απλά περιορίζει τρελά τα διαφημιστικά του έσοδα για να μπορεί να χτυπάει στο bbc.
Σε αυτή τη βάση τα κρατικά μπορούν να βελτιώσουν πολύ την Ελληνική τηλεόραση, αρκεί με τις παραγωγές τους, την ενημέρωση και τα πολιτιστικά τους να σταθούν στο ύψος τους και να μη κατρακυλίσουν στο πάτο.

Αφήστε που το θέμα με τα ελεύθερα κανάλια και την κωδικοποιημένη εκπομπή τους από τη ΝΟΒΑ είναι μεν ορθότατο παράπονο από τη μεριά των θεατών αλλά δεν αφορά τη ΝΟΒΑ αλλά αυτούς που συμβληθήκανε μαζί της επιτρέποντας της να τα μεταδίδει κωδικοποιημένα.

Και για να είμαι σαφέστερος, ο πολίτης που αναγκάζεται να πληρώνει τη ΝΟΒΑ για να βλέπει ΕΡΤ (που τη πληρώνει στη ΔΕΗ) δεν έχει πρόβλημα με τη ΝΟΒΑ, με την ΕΡΤ και το Ελληνικό Δημόσιο έχει θέμα........

Να ρωτήσω κάτι;
Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποιος στην επαρχία όπου βλέπει με παράνομο τρόπο τα ελεύθερα κανάλια που υπάρχουν στο μπουκέτο της NOVA και στην περιοχή που μένει όντως αποδεδειγμένα δεν μπορεί με τίποτα να δει αυτά τα κανάλια από την απλή κεραία.
Θα πρέπει να τον καταδικάσει κανείς;
Στο φινάλε τι κάνει;
Ζημιώνει σε τίποτα τη NOVA;
Αφού δεν θα γίνει ποτέ πελάτης της.
Γιατί αν εκείνοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να γίνει τότε κάποιοι συγκαλύπτουν το ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πληρώνει κάθε δίμηνο χρήματα για τα οποία δεν βλέπει τίποτα και μάλλον αυτοί θα έπρεπε να διώκονται και όχι ο άνθρωπος που απλά πήγε έστω και με πλάγιους τρόπους να δει αυτά που πληρώνει, χωρίς να ζημιώνει κανέναν!

Μάλλον κάποιος εισαγγελέας θα έπρεπε να το ερευνήσει όλο αυτό.
Το ότι δηλαδή πως μπορεί κάποιοι να περιμένουν πως αυτοί που βλέπουν ελεύθερα (παράνομα) πρέπει να τους κυνηγάμε γιατί και καλά θα ηταν πελάτες της NOVA. Ενώ έχουμε φτιάξει μια κατάσταση έτσι όμορφη όπου δεν μπορούμε να δούμε πρώτα από όλα αυτά που πληρώνουμε νόμιμα.

Εκτός αν είμαι εγώ ο παράλογος και μάλλον έχω αρχίσει να σκέφτομαι περίεργα.

1300 ευρώ ο μέσος μισθός εδώ στο Ελλάδα ??!!??!!?? :blink: :confused:

1300 θα έπρεπε να είναι ο κατώτατος μισθός κανονικά.
Αλλά αφήστε το γιατί θα βγούμε off topic.

Από τη στιγμή που τα κανάλια αυτά είναι μέσα στο κωδικοποιημένο μπουκέτο όταν τα παρακολουθείς με παράνομο τρόπο είσαι παράνομος ......

Άσχετα αν υπάρχουν ελεύθερα στην αναλογική....

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Δεν παμε καλα.........γιατι ρε παιδια ντε και καλα τα βαλατε τωρα με την νοβα?τι σχεση εχει το αναλογικο με το δορυφορικο?το 8εμα ηταν αλλο και αλλου παει τωρα.
Ασχετα αν το εχει ακριβα δεν σας εβαλε κανενας με το στανιο να το παρετε,και οτι δεν μπορουμε να παρουμε νομιμα πρεπει ντε καλα να το παρουμε παρανομα?
Ο καθενας μας περνει το ρισκο και κανει οτι θελει,αλλα οταν τον παρουν χαμπαρι η ρουφιανη τοτε ειναι σιγουρο οτι την μ@μ@σε.
το θεμα πλεον ειναι ενα τελεια και παυλα τσαμπε νοβα =καγκελα.

Διαφωνώ καθέτως.
Δηλαδή ότι αποφασίζουν κάποιοι πάει να πει πως έτσι είναι;

Ωραία μας μάθανε.
Ωραίο πολίτευμα η Δημοκρατία αλλά όχι όπως την εκτελούμε εδώ στην Ελλάδα!!

Απλα λυπάμαι, τίποτα άλλο. Λυπάμαι για τις επόμενες γενιές, τι έχουν να τραβήξουν.

Διαφωνώ καθέτως.
Δηλαδή ότι αποφασίζουν κάποιοι πάει να πει πως έτσι είναι;

Ωραία μας μάθανε.
Ωραίο πολίτευμα η Δημοκρατία αλλά όχι όπως την εκτελούμε εδώ στην Ελλάδα!!

Απλα λυπάμαι, τίποτα άλλο. Λυπάμαι για τις επόμενες γενιές, τι έχουν να τραβήξουν.

Δηλαδή για το προϊόν που παράγεις ΕΣΥ και πουλάς ΕΣΥ, σύμφωνα με την ιδανική Δημοκρατία, ποιος θα έπρεπε να αποφασίζει την τιμή πώλησης;