Περί ZETA CAM

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Εχω ένα ΖΕΤΑ CAM μπλε το οποίο ξέμεινε από άλλες εποχές. Είναι προγραμματισμένο να διαβάζει κάρτες conax (αν θυμάμαι καλά)
Επίσης αν θυμάμαι καλά κυκλοφορούσε και σε άλλους χρωματισμούς ανάλογα με το σύστημα αποκωδικοποίησης που φορούσε.

Υπάρχει η δυνατότητα να αναβαθμιστεί ώστε να διαβάζει συνδρομητική κάρτα Irdeto? (η αναβάθμιση θα γίνει σε CAS3)

Για βοηθείστε λίγο.
Στο CAM εχω εισάγει την jcard. Αναγνωρίζεται ως "CAM" και προσφέρονται οι επιλογές προγραμματισμού εμφανίζοντας μήνυμα ότι είναι "έτοιμο να κάνει την δουλειά"
Ανοίγω τον τοπικό φάκελο που έχω κατεβάσει την έκδοση 1.20 και ξεκινώ την εγγραφή.
Δείχνει "writing" και σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζει μήνυμα λάθους "Error during programming. Please restart"
Επανέλαβα αρκετές φορές με το ίδιο αποτέλεσμα.

Αλεξ ειναι ζορικη η ζετα στον προγραμματισμό, πρεπει να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες της duolabs (υπάρχουν στο site και στα ελληνικά) και κυρίως να κρατάς με τα δάχτυλα σταθερά μεσα στο καμ σε όλη την διάρκεια του προγραμματισμού την jcard! Αρχικα πρεπει να έχεις πράσινο χρωμα για να ξεκινήσεις, λεπτομερειες δεν θυμάμαι περισσότερες

By the Book πάω Φίλιππε και παίρνω πράσινο φως. Μάλιστα ξεκινά ο προγραμματισμός αλλά διακόπτεται σε λίγα δευτερόλεπτα..

Alex θα έλεγα να δοκιμάσεις πρωτα καποιο σίγουρο λογισμικό ώστε να δεις αν φορτώνεται ή όχι και μετα να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο. Η αλλιως στειλε μου το συγκεκριμένο λογισμικό να δοκιμάσω αυριο αν φορτώνεται στην δική μου ζετακαμ