ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ

sakis65

Senior Member
4 May 2007
336
Χρησιμοποιω αυτο τον ορο, για να ακουστουνε οι αποψεις μας οσον αφορα την εξωτερικη εμφανιση των μηχανηματων μουσικης απολαυσης.
Συχνα ακουμε οτι το ταδε ηχειο - ενισχυτης - cdplayer εχει αψογη εμφανιση.
Ποσο επηρεαζομαστε απο την εμφανιση των συσκευων;
Αυτο μηπως εχει επιδραση στην ψυχολογια μας οσον αφορα την αγορα;
Ειναι σωστο για την αγορα;
Αν δεν υπηρχε προβλημα απο τις συζυγους θα εδινε ο καθενας μας τοση βαρυτητα στα περιβληματα;

Και τις συζύγους απο το...περίβλημα δεν τις διαλέγουμε;:flipout:

Ε φυσικά η όμορφη κατασκευή,πάντα τραβάει.Εννοείται να παίζει και καλά παράλληλα.

1. Ε κοιτα πανω απ ολα να πεζει καλα
2. Αμα σκορπας ενα καρο λεφτα δεν θα θελες να δειχνει και λιγο το μηχανημα
3. Το θεμα αισθητικη δεν ειναι μονο γυναικειο

και οπως ειπε και ο dipie τραβαει δλδ αν πας σε ενα μαγαζι με μια ματια θα δεις το πιο ομορφο μηχανημα και υστερα θα ακουσεις

Δυστυχώς το περίβλημα μετράει τις περισσότερες φορές
γιατί μέσα μπορεί να είναι και σκα....όπως και στις γυναίκες δηλαδή...
Τώρα άν παίζει και καλά πιάσαμε λαχείο αλλά το ακριβοπληρώσαμε...

Last edited:
Ας πούμε ότι έχουμε δύο ηχεία με ακριβώς τον ίδιο ήχο και ακριβώς την ίδια τιμή.
Το ένα ζευγάρι το φτιάχνει η Harbeth και το άλλο η Sonus Faber...
Να συνεχίσω; :flipout:

Εγώ πάλι τα μόνα που δεν μπορώ να ανεχτώ αισθητικά, είναι αυτά τα, κινέζικα κυρίως, με τη διαστημική αισθητική και με τα διάφορα φωτάκια. Κάτι σε τσίρκο μου φέρνουν.
Βέβαια, αν έβρισκα κάτι τέτοιο πολύ πολύ φτηνά και έπαιζε πολύ πολύ καλά, ομολογώ ότι θα έκανα και τον τσιρκολάνο.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ

Ας πούμε ότι έχουμε δύο ηχεία με ακριβώς τον ίδιο ήχο και ακριβώς την ίδια τιμή.

Και φυσικα ο μουσικοφιλος θα διαλεγε το HARBETH γιατι τα χρηματα ειναι ριγμενα μονο για την μουσικη, ενω τα χρηματα που θα δωσει για τα Sonus Faber τα μισα και παραπανω θα τα δωσει για τα λουστρα.
Για να παρεις τον ηχο του Ηarbeth HL5 ποσα πρεπει να δωσεις στα Sonus Faber;

Ας ξανακάνω quote τον εαυτό μου γιατί αν και τονισμένο... :p

Και τις συζύγους απο το...περίβλημα δεν τις διαλέγουμε;:flipout:

Για αυτο εχουμε και χιλιαδες διαζυγια καθημερινα;
Δεκαδες διαζυγια δεν εχουμε και σε πανεμορφα - πανακριβα συστηματα που πωλουνται καθημερινα;

Ε φυσικά η όμορφη κατασκευή,πάντα τραβάει.Εννοείται να παίζει και καλά παράλληλα.

Παλι καλα που θελουμε και να παιζει και καλα, γιατι πολοι νομιζω αγοραζουν μονο για να βλεπουν το συστημα.

Αυτο που λες ειναι θεωρητικο, και οχι πραγματικο γεγονος.

Το ότι απαντάς στον εαυτό σου πρέπει να το κοιτάξεις όμως. Μην το αφήσεις έτσι ναι;

.......χε,χε.......Ολα εδω πληρωνονται.....:Banane0:

Παλι καλα που θελουμε και να παιζει και καλα, γιατι πολοι νομιζω αγοραζουν μονο για να βλεπουν το συστημα.

Ε, μην το λες αυτό...
Όσο μεγάλος και να είσαι όλο και κάτι μπορείς να κάνεις αν σε παντρευτεί κανένα πιπίνι...
Χρίτσι χρίτσι με τη μασελίτσα...

Αυτο που λες ειναι θεωρητικο, και οχι πραγματικο γεγονος.

Μα ναι. Για αυτό και ξεκινάω την πρόταση με "Ας πούμε". Σαν τους μαθηματικούς ένα πράγμα. "Έστω ότι..." :flipout:

Το ότι απαντάς στον εαυτό σου πρέπει να το κοιτάξεις όμως. Μην το αφήσεις έτσι ναι;

.......χε,χε.......Ολα εδω πληρωνονται.....:Banane0:

:grandpa: Εγώ μάνα μου είμαι τελειωμένη κατάσταση... Δεν έχω σωτηρία. Οι γιατροί συστήνουν ευθανασία για να μη βασανίζομαι άδικα το ζωντανό...

Καμήλα... :flipout:

Εγώ πάντως κανένα Tannoy μεγάλο και κανέναν Onkagu θα τα αγόραζα ευχαρίστως άν είχα χρηματα....σπίτι κλπ...
και ας είναι και άσχημα σαν εμφάνιση

ενταξει υπαρχουν κιαλα οπως το Turnberry SE για παραδειγμα που ειναι και πιο οικονομικο...

small-1.jpg

ενταξει υπαρχουν κιαλα οπως το Turnberry SE για παραδειγμα που ειναι και πιο οικονομικο...

View attachment 24743

Το κλασικο ηχειο παντα ειναι ομορφο.
Τα πολυ μοντερνα ειναι σαν την μοδα ερχεται και φευγει.