ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ

Ας πούμε ότι έχουμε δύο ηχεία με ακριβώς τον ίδιο ήχο και ακριβώς την ίδια τιμή.
Ίδια τιμή αποκλείεται. Δες για παράδειγμα το Vandersett Quatro. Διατίθεται είτε με το κλασικό πανάκι γύρω-γύρω, είτε με φυσικό καπλαμά. Αντιγράφω από τον τιμοκατάλογο της εταιρίας:
Quatro
Four driver, three way including powered subwoofer. $7,450 pair
Quatro Wood Finish
Four driver, three way including powered subwoofer.
Available in Model 5A standard & premium finishes. From $10,700 pair

Πάνω από 3 χιλιάρικα για τον καπλαμά. Κι όμως είναι λογικό κόστος για το μέγεθός του και για την εντυπωσιακότερη εμφάνιση...

Ίδια τιμή αποκλείεται.

Το ερώτημα είναι φιλοσοφικό λέμεεεεε :flipout:

Μπα σε καλό σας, δεν έχετε κάνει ποτέ μαθηματικά;
Έστω ότι έχουν τον ίδιο ήχο.

Αν κολλάμε σε αυτό ας το πούμε αλλοιώς!
Η Harbeth κυκλοφορεί ένα ηχείο από τα κλασσικά της και ένα επετειακό με τον ίδιο ήχο αλλά σε σχεδίαση Sonus Faber. Το ένα κάνει 5.000 και το άλλο 5.500 . Δεν θα χαλαλίζατε τα 500 ;

Εγώ σίγουρα.

..
...
Ποσο επηρεαζομαστε απο την εμφανιση των συσκευων;
Αυτο μηπως εχει επιδραση στην ψυχολογια μας οσον αφορα την αγορα;
Ειναι σωστο για την αγορα;
Αν δεν υπηρχε προβλημα απο τις συζυγους θα εδινε ο καθενας μας τοση βαρυτητα στα περιβληματα;

Ναι πολύ. Μάλιστα το έχουν καταλάβει οι εταιρείες και προσπαθούν για το καλύτερο. Πως αλλιώς εξηγούνται αυτές οι κατασκευές...
Δες το ποιο απλό απ'όλα. Σε μια αγγελία για ένα μεταχειρισμένο, ρωτάμε χρώμα ? άσε που μια γρατζουνιά είναι ικανή να μειώσει την αξία του κατά πολύ. :D

Το αν είναι σωστό....είναι σχετικό.
Μερικές συσκευές θα τις αγόραζα μόνο και μόνο ως αντικείμενα....να τα έχω στο σπίτι μου.
Δηλαδή ένα συλλεκτικό βαζάκι με αξία μερικές χιλιάδες ευρω, τι παραπάνω προσφέρει ? :flipout:

Τώρα για το θέμα συζύγου τι να σου πω ....δεν έχω.
Αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει την κρίση μου...

Να είσαι σίγουρος όμως,ότι θ' αλλάξει την κράση σου...:violent-smiley-011: