Περιεχόμενο καναλιών NOVA - OTE

GeorgePap

Established Member
27 August 2011
166
Με αφορμή την πρόσφατη συζήτηση για την αλλαγή χαρακτήρα προς το χειρότερο του History, ανοίγω αυτό το θέμα για να συγκεντρώσουμε τα παράπονα που έχουμε από παρόμοιες αλλαγές. Η τελευταία (για εμένα) σχετίζεται με το πρόγραμμα του travel channel. Παλαιότερα, όπως λέει και το όνομά του, ήταν ένα κανάλι με ωραίες ταξιδιωτικές εκπομπές. Τώρα, πλέον, το πρόγραμμά του ακολουθεί τα χνάρια του History, με αγοραπωλησίες και φθηνά ριάλιτι. Έχω πετύχει περισσότερες ταξιδιωτικές εκπομπές σε κανάλια όπως το Nat Geo Wild και το Discovery HD Showcase. Πληρώνουμε συνδρομητική για να ξεφύγουμε από το σκουπιδιαριό της digea, αλλά αυτό δεν μας εγκαταλείπει εύκολα.

Πραγματικά αυτό που συμβαίνει με αυτά τα κανάλια και ειδικά το history είναι απίστευτο.... ορίστε το πρόγραμμα σήμερα το απόγευμα
19:00 ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΣ 4
19:30 ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΣ 4
20:00 ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ 3
20:30 ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ! ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ
21:00 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ 9
21:30 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ 9
22:00 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ 10
22:30 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ 10
23:00 ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ 3
23:30 ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ 3

και αυτό τώρα είναι κανάλι για ιστορικά ντοκιμαντέρ..
Οκ μπορεί να έχουν πλάκα καμιά φορά και ας υπήρχε ένα κανάλι για αυτά αλλά όχι και history channel αυτό το πράγμα... το παλιό history δεν είχε καμιά μα καμιά σχέση.

το ίδιο παράπονο τελευταία και με το discovery science που βάζει όλη μέρα επεισόδια απ το ίδιο πράγμα σαν μαραθώνιο (με την διαφορά ότι εκεί βλέπεις και κανένα "through the wormhole" όπως χθες) αλλά και λίγο πολύ με όλα τα κανάλια αυτού του είδους με ελάχιστες εξαιρέσεις...
Δυστυχώς έχοντας κόλλημα με τέτοια κανάλια, είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα

Last edited by a moderator:
νομιζω οτι γι`αυτο το χαλι προγραμμα τον τελευταιο καιρο απο το history,θα πρεπει να σταλουν παραπονα εδω http://www.history.com/.
η νοβα και ο οτε,αναμεταδοση με υποτιλτους κανουν.εκτος και εαν υπαρχει επιλογη για αλλο hc..

Μπορεί να είμαι συνδρομητης otetv και όχι Νόβα, μα δεν έχω παρά να συμφωνήσω.Μη νομίζετε πως οι hd εκδοχές τους είναι κάτι καλύτερο.
Ίσως το topic να έπρεπε να μπει γενικά και για τις 2 πλατφόρμες.

νομιζω οτι γι`αυτο το χαλι προγραμμα τον τελευταιο καιρο απο το history,θα πρεπει να σταλουν παραπονα εδω http://www.history.com/.
η νοβα και ο οτε,αναμεταδοση με υποτιλτους κανουν.εκτος και εαν υπαρχει επιλογη για αλλο hc..

Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσουν λίγο τις απόψεις τους;Αυτός ο μιμητισμός μας έχει φάει εδώ στην Ελλάδα.Το ότι κάποια κανάλια τα έχουν άλλες δορυφορικές πλατφόρμες, δε σημαίνει πως είναι και καλά.History και travel έχουν καταντήσει να αναπαράγουν την οποιανδήποτε Αμερικανιά!Ειδικά το ρήμα "travel" μάλλον σημαίνει "ταξίδι ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.".
Να τα κόψουν πρέπει και να βάλουν άλλα που να αξίζει να τα παρακολουθούμε.

Re: Απάντηση: Περιεχόμενο καναλιών NOVA - OTE

Πραγματικά αυτό που συμβαίνει με αυτά τα κανάλια και ειδικά το history είναι απίστευτο.... ορίστε το πρόγραμμα σήμερα το απόγευμα
19:00 ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΣ 4
19:30 ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΣ 4
20:00 ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ 3
20:30 ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ! ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ
21:00 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ 9
21:30 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ 9
22:00 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ 10
22:30 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ 10
23:00 ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ 3
23:30 ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ 3

και αυτό τώρα είναι κανάλι για ιστορικά ντοκιμαντέρ..

Made in USA
Δημιουργούν την δική τους ιστορία από τα αντικείμενα/αντίκες και παράλληλα έχουν βρει τρόπο να το προωθούν μέσα από τα κανάλια αυτά.

Μόνο που βλέπεις το παραπάνω πρόγραμμα, ξενερώνεις...

Τα ξένα NatGeo δείχνουν καινούργιες παραγωγές, όπως Killing Kennedy, Nazi Megastructures και Brain Games. Το τελευταίο το είχα πετύχει στην ΔΤ (φυσικά season 1).

Ειδικά οι ενεχυροδανειστές ΔΕΝ παλεύονται πλέον.... Χρήμα-χρήμα-χρήμα, ΌΛΑ είναι χρήμα.... Μιλάμε για κουλτούρα, όχι αστεία.

Υπάρχουν και χειρότερα π.χ. στο Εγγλέζικο History μέχρι τις 11 ? το πρωί υπάρχουν τηλεπωλήσεις .

Μάλλον για τα σκουπίδια έγινε το History .

Ειδικά οι ενεχυροδανειστές ΔΕΝ παλεύονται πλέον.... Χρήμα-χρήμα-χρήμα, ΌΛΑ είναι χρήμα.... Μιλάμε για κουλτούρα, όχι αστεία.

Και εμείς όμως δεν πάμε πίσω. Όλο για μειώσεις μισθών και χρήματα μιλάμε πλέον.

Το θέμα ειναι ότι αυτές οι εκπομπές προωθούν και την κουλτούρα της επαναχρησιμοποίησης, δηλαδή τα παλιά πράγματα έχουν αξία και δεν πρέπει να τα πετάμε στα σκουπίδια. Πόσες εκπομπές όμως αντέχεις να δεις? Πρέπει να υπάρχει ποικιλία στο πρόγραμμα.

Προπαγάνδα κάνουν!Και μάλιστα με τον χείριστο τρόπο.Τύφλα να 'χουν τα Μ.Μ.Ε της ημεδαπης!
Το θέμα είναι οι δικές μας οι εταιρίες των οποίων είμαστε πελάτες, τι κάνουν.Καλό θα είναι κάποια μέλη που έχουν κάποια σχέση με τις εν λόγω εταιρίες να βγουν και να μας πουν την άποψη τους και τις σκέψεις των ιθύοντων για αυτά τα αίσχη των, κατά τα άλλα διάσημων, καναλιών, μιας και μόνο το όνομα τους έχει μείνει.

Υπάρχουν και χειρότερα π.χ. στο Εγγλέζικο History μέχρι τις 11 ? το πρωί υπάρχουν τηλεπωλήσεις .

Μάλλον για τα σκουπίδια έγινε το History .
+1 το History παλιά ήταν από τα αγαπημένα μου κανάλια. Εδώ και πολύ καιρό είναι για πέταμα. Κυριολεκτικά δεν βλέπεται...

Υπάρχουν κι άλλα ιστορικά κανάλια, ας πάρουν κάποια από αυτά και ας πετάξουν το αμερικάνικο History Channel. Το Viasat History είναι αρκετά καλό.

Ίσως το Military History του ίδιου ομίλου έχει περισσότερο ιστορικό ενδιαφέρον. Το History έχει γίνει καθαρά "ψυχαγωγικό". Άντε, ας δεχτούμε ότι δεν δείχνει κανένα ιστορικό ντοκιμαντέρ, γιατί δεν δείχνει σειρές; Ήδη το αμερικάνικο History παράγει κάποιες αξιόλογες σειρές, όπως οι Vikings. Αλλά εμείς μένουμε με τις αποθήκες και τις αντίκες.

Σωστα λεει ο vforvendetta85: προπαγανδα στον αμερικανικο τροπο ζωης και σκεψης κανουν. Και φυσικα δημιουργουν "ιστορια", μην εχοντας καμια αλλη στην "πλατη' τους. Κριμα, το να βλεπεις τοσες ΗΛΙΘΙΕΣ φατσες να ξοδευουν λεφτα για τα, κυριολεκτικα, σκουπιδια των αλλων, ειναι αξιολυπητο για μια κοινωνια που θα μπορουσε να ηταν ο οδηγος της ανθρωποτητας!

Εγώ πιστεύω πως την κουτσουκελα την έχουν κάνει οι Ελληνικές εταιρίες, πρεπει να υπάρχει και άλλο "πακέτο" history channel που δεν το αγοράζουν για προβολή οι έλληνες

Στην Ευρώπη εκπέμπεται ως "Η2 (History 2)" από Sky UK και περιλαμβάνει το πρόγραμμα του παλιού History. Νομίζω ότι είναι αυτό ακριβώς που ζητάμε.

Εγώ πάλι ως λάτρης των ταξιδιών αναπολώ το παλιό πρόγραμμα του Travel με εκπομπές σαν τον παγκόσμιο οδοιπόρο που μπορούσες να βλέπεις μέρη που ίσως να είναι απίθανο να επισκευτεί ένας άνθρωπος ποτέ στη ζωή του. Σήμερα το πρόγραμμα του δε θυμίζει τουριστικό-ταξιδιωτικό κανάλι.
Όσο για το History ...δεν έχω λόγια.

τα καναλια τηs fox θα ηταν ωραιο να βαζουν και καμια ταινια οχι μονο σειρες απο τα studio τηs fox