Περίεργα e-mail

kosmous

Supreme Member
17 June 2006
4,470
Εδώ και λίγες μέρες κάθε πρωί που λαμβάνω τα e-mail , βρίσκω και πολλά με αγγλικό κείμενο που στην προεπισκόπιση έχει ένα πλαίσιο χρωματιστό στο επάνω μέρος , φούξ η γαλάζιο η σε διάφορα άλλα χρώματα κάτι σαν γραμματόσημο με τα στοιχεία του αποστολέα τα οποία και μου φαίνονται ύποπτα . Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να μην τα λαμβάνω γιατί σε κάθε μήνυμα υπάρχει διαφορετικός αποστολέας οπότε ο αποκλεισμός του συγκεκριμένου δεν λύνει το πρόβλημα.

Προσωπικά που λάμβανα κάτι παρόμοιο άρχισα να χρησιμοποιώ το Office Outlook. Τους περισσότερους τους τοποθετεί σαν ανεπιθύμητους από μόνο του.
Αν και συνεχίζουν να έρχονται...

Εμενα με εχουνε πριξει με e-mail για ξεπλυμα χρηματος. Σχεδον καθε μερα ερχονται 2-3. Ακρη δεν βγαζεις

Απάντηση: Re: Περίεργα e-mail

Προσωπικά που λάμβανα κάτι παρόμοιο άρχισα να χρησιμοποιώ το Office Outlook. Τους περισσότερους τους τοποθετεί σαν ανεπιθύμητους από μόνο του.
Αν και συνεχίζουν να έρχονται...

Και εγω το office έχω αλλά αφού ο αποστολέας κάθε φορά είναι άλλος δεν ξέρει αν πρέπει να τον αποκλείσει .

Βρε μήπως να κάνουμε μια ομαδική επιστολή στο web να κυκλοφορήσει e-mailόσημα ? Άντε γιατί κάποιοι βρήκαν τσάμπα υπηρεσία ταχυδρομείου και μας ζαλίζουνε.

Εμενα με εχουνε πριξει με e-mail για ξεπλυμα χρηματος. Σχεδον καθε μερα ερχονται 2-3. Ακρη δεν βγαζεις

Ακριβώς τα ίδια λαμβάνω κι εγώ! Μήπως είναι καμιά καλή ευκαιρία να βγάλουμε κάνα φράγκο να αναβαθμίσουμε τα στερεοφωνικά μας; Να πάρω και το 24άρι το iMac που ζαχαρώνω επίσης;:flipout: :flipout:

Το Mozilla Thunderbird είναι πολύ καλύτερο από το Outlook στο spam control.
Give it a try....
Εγώ πολύ σπάνια χρειάζεται να κάνω χειροκίνητη διαγραφή spam. Και μιλάμε για 60-80 email καθημερινά...

Ακριβώς τα ίδια λαμβάνω κι εγώ! Μήπως είναι καμιά καλή ευκαιρία να βγάλουμε κάνα φράγκο να αναβαθμίσουμε τα στερεοφωνικά μας; Να πάρω και το 24άρι το iMac που ζαχαρώνω επίσης;:flipout: :flipout:
Εμενα μου στελνουν κατι tips Και καλα για μετοχες or something. Καθε φορα ο αποστολεας αλλο ονομα. Εχω βαλει πανω απο 100 στα ανεπιθυμητα, αλλα ερχονταο συνεχεια.

Τα ονόματα αυτά είναι όλα τα λεφτα....
κάτι
Dolores Watson
Mathias John
Joanna Mendes
και βάλε....

όλα κάνουν μπαμ...

Εχει πλεον καταντησει μαρτυριο η κατασταση.... Το ωραιο δε,ειναι πως λαμβανω και παρα πολλα απο Κινα... Υπαρχει καμια λυση αραγε,χωρις ομως να αποριπτονται τα επιθυμητα?:twoguns:

μαζί με το dsl της otenet υπάρχει και το security kit, το οποίο ΟΛΑ - μα ΟΛΑ - αυτού του είδους τα μηνύματα τα περνάει ευθύς εξ αρχής στ'ανεπιθύμητα. μ'ένα κλικ τα ξαποστέλνω αδιάβαστα. δεν έχω βρει ακόμη όμως έναν τρόπο να μην έρχονται ...