Περίεργα γράμματα στη Nova

ρε παιδια αυτο που σασ ειπα ειναι!ολες οι καινουριες συνδρομες βγαζουν αυτα τα γραμματα.ειναι το ιδιο καθε φορα!και ειναι ενας τροπος να ελεγχουν αν το πακετο ειναι επαγγ. και αν οχι!
γινεται ενημερωση στο καταστημα....οπου και παρατηρηθηκε η προβολη.δεν ενημερωνεται ο κατοχος του πακετου πχ. η γυναικα σου!και την ωρα του παιχνοδου συνηθως κυριακη ΜΠΡΑΦ!!!!
ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ!

Οπως σου απάντησε και ο Σεραφείμ νωρίτερα, η επαγγελματική συνδρομή ελέγχεται πολύ εύκολα απ' την ειδική σήμανση στην οθόνη (τελεία) που προβάλλεται σε όλα τα επαγγελματικά πακέτα. Δεν έχει σχέση αυτό που λες.....

συγνωμη που επιμενω ξανα σε αυτο που σασ ειπα...μα ειναι απλο!εστω οτι μπαινει ο τεχνικος στο μαγαζι,παρατηρει οτι το πακετο δεν ειναι επαγγελματικο!ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ???ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΗΣ???ΑΝΤΕ ΠΕΙΤΕ Μ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ!

Απάντηση: Re: Περίεργα γράμματα στη Nova

Δεν εχω προσεξει τιποτα.
Συμβαινει σε ολους αυτο?
Δεν έχεις (πιθανών) ιδιοκτησιακό δέκτη γι αυτό δεν έχεις δει τίποτα.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν τα παιδιά.

Να με συμπαθάς αλλά μπορώ να σκεφτώ πολλούς τρόπους για να διακοπεί η προβολή όποια στιγμή θελήσουν!

Ένας πρόχειρος που μου έρχεται είναι: με τη διαπίστωση της μη ύπαρξης επαγγελματικής συνδρομής σε χώρο με πολλούς θεατές (καφέ) με την απουσία της τελείας από την αοθόνη, παίρνει τηλέφωνο ο "χαφιές" στην εταιρία και δίνει στοιχεία οδού και ονόματος μαγαζάτορα και η Nova "κατεβάζει τον διακόπτη" στο πιτς φυτίλι! Δύσκολο να κάνουν λάθος! Κι αν κάνουν τότε ο αδικημένος συνδρομητής θα πάρει τηλέφωνο και θα του το ξανασυνδέσουν το ίδιο απλά!

Να με συμπαθάς αλλά μπορώ να σκεφτώ πολλούς τρόπους για να διακοπεί η προβολή όποια στιγμή θελήσουν!

Ένας πρόχειρος που μου έρχεται είναι: με τη διαπίστωση της μη ύπαρξης επαγγελματικής συνδρομής σε χώρο με πολλούς θεατές (καφέ) με την απουσία της τελείας από την αοθόνη, παίρνει τηλέφωνο ο "χαφιές" στην εταιρία και δίνει στοιχεία οδού και ονόματος μαγαζάτορα και η Nova "κατεβάζει τον διακόπτη" στο πιτς φυτίλι!
Καλησπέρα Λευτέρη με τα ωραία σου!!!! -bye-

συγνωμη που επιμενω ξανα σε αυτο που σασ ειπα...μα ειναι απλο!εστω οτι μπαινει ο τεχνικος στο μαγαζι,παρατηρει οτι το πακετο δεν ειναι επαγγελματικο!ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ???ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΗΣ???ΑΝΤΕ ΠΕΙΤΕ Μ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ!
Το ερώτημά σου όσο αφορά το επαγγελματικό πακέτο (τον έλεγχο δηλ.) έχει απαντηθεί.
Τώρα για ποιο λόγο εμφανίζονται αυτά (γράμματα) κυρίως στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, δεν αφορά τα επαγγελματικά συμβόλαια.
Όταν γράφουμε με κεφαλαία γράμματα σημαίνει ότι φωνάζουμε.

Re: Απάντηση: Re: Περίεργα γράμματα στη Nova

Δεν εχω δεκτη τους

Σωστός ο φίλος!!!
Μέσω του κωδικού που εμφανίζεται στην οθόνη μπορουν να διακόψουν την προβολή.... διότι μονο με τελεία κλπ πως ξέρουν ποια κάρτα να ακυρώσουν? μπορεί οποιοςδήποτε να εχει βαλει στο μαγαζί τον δέκτη του με την κάρτα.

Φίλος μου έχει ελεύθερη κάρτα (sport pack) με δέκτη technomate 1500 και βλέπει τους κωδικούς. Νομίζω και φίλος με edision combo στο forum έχει αναφέρει το ίδιο.
Αν είναι επίσημος ελεγκτής nova, αν μπορεί να λεχθεί έτσι, παίρνει τον αριθμό της κάρτας και βρίσκει σε ποιον αντιστοιχεί.

Last edited:
ο κωδικος αυτοσ ειναι ταυτοχρονα ο κωδικος μιασ καρτας ςπομενοσ το ονομα ενος συνδρομ. παραδειγμα στην αγγλια....σε φορουμ

ιδιοκτητησ μπαρ γραφει ....hi i have nova in my pub and the viewing card number is being flashed up on the screen .
μελοσ φορουμ απαντηση....yes the fa will be doing the same as what happened with other providers viasat, Sky italia etc going out to pubs and turning the cards off.
γιατι οταν σου στελνουν χαρτι γραφει....κυριε ταδε....στο καταστημα ταδε....χρησιμοποιητε την καρτα στο ονομα αυτο! ειναι σπορτσ πακ (πχ) και ενεργοποιηθηκε(ημερομηνια) !!!!!

δεν ειναι δυνατον να πει ο τεχνικος τησ νοβα στο ταδε χωριο η παρανομη καρτα ειναι δυο στενα πιο κατω απο την τραπεζα.....:HTEHETH63:

Και που ξερει ο ελεγκτης ποτε θα εμφανιστουν αυτα τα γραμματα;

Φίλος μου έχει ελεύθερη κάρτα (sport pack) με δέκτη technomate 1500 και βλέπει τους κωδικούς. Νομίζω και φίλος με edision combo στο forum έχει αναφέρει το ίδιο.
Δεν αποκλείεται. Άλλωστε κράτησα κάποια επιφύλαξη για αυτό.
Να σημειώσω δε ότι 3 διαφορετικούς δέκτες που χρησιμοποίησα εγώ, δεν είδα ποτέ τίποτα, (ούτε καν τα μηνύματα που στέλνει η εταιρεία) πέραν του ιδιοκτησιακού patatasat 990 που έβλεπα τα πάντα.
Ποιο πάνω και ο φίλος fragol αναφέρει ότι δεν έχει δει τίποτα με μη ιδιοκτησιακό δέκτη.
Ίσως να παίζει και ο δέκτης ρόλο στο να βλέπουμε η οχι....

Και που ξερει ο ελεγκτης ποτε θα εμφανιστουν αυτα τα γραμματα;

Αν προσέξεις στα ντέρμπυ και στα κρίσιμα Κυριακάτικα κυρίως παιχνίδια εγώ σε οικιακό πρόγραμμα το βλέπω 5 με 7 φορές σε ένα 90λεπτο. Την τρίτη πχ το μεσημέρι τα καφενεία κλέινουν δεν έχουν τηλεόραση και σε επαναλήψεις παιχνιδιών κατα τη διάρκεια της εβδομάδας δεν φαίνεται σχεδόν ποτέ. Τις κυριακές του δίνουν και καταλαβαίνει...:smash:

Re: Περιεργα γραμματα στη Nova.

Και εγώ το βλέπω πολύ συχνα στις live αναμετρήσεις... Και εχω Νοβα στο σπίτι μου και ειναι εκνευριστικό. Οντως αν δεν υπαρχει τελιτσα μπορει ο ελεγκτης να ζητησει απο το μαγαζάτορα καποια απόδειξη ή εστω να βγάλει την καρτα για 5 δευτερολεπτα,να σημειωσει τον κωδικο και να ελεγξει με την ησυχια του μετα.... Δεν ειναι αναγκει να ελεγχει στα κρυφα,βλεπωντας κωδικους στην τηλεοραση και τσεκαροντας.... Ή τουλαχιστον μην μας σπανε τα νευρα με το να πετιεται οπως λαχει.... Ας εμφανιζεται πανω δεξια εκει που συνηθως λεει το σκορ για λιγο ή εστω σε καποια αλλη γωνια και με λιγο πιο μικρα γραμματα... Την περασμενη εβδομαδα μου πεταχτηκε πανω σε μια φαση καταμεσης!:furious3::furious3::furious3:

Re: Περιεργα γραμματα στη Nova.

το ειδα και εγω σε ενα καφενειο στο χωριο την προηγουμενη κυριακη σε αγωνα βγηκε αρκετες φορες θυμαμαι.
Ρωτησα τον μαγαζατορα ετσι τυχαια επειδη ειναι γνωστος μου και φυσικα δεν ηξερε και μου ειπε οτι βγαινει συνεχεια