- 17 January 2009
- 1,049
Παιδια καλησπερα το τελευταιο διαστημα οταν ανοιγω το χβοχ360(η φατ εκδοση)μου εμφανιζει παρασιτα στην εικονα της τηλεορασης μου .Δηλαδη απο το πουθενα αρχιζει και κανει καπια τρεμοπαιγματα στην αρχη,με αποτελεσμα να μου εμφανιζονται ασπρες λεπτες οριζοντιες γραμμες.Το προβλημα ειναι οτι για να φυγουν τα παρασιτα,πρεπει να κλεισω το μηχανημα και να το ξαναανοιξω.Το θεμα το ανοιξα πιο πολυ διοτι φοβαμαι μην εχουν καπιο προβλημα γενικως οι θυρες hdmi της τηλεορασης μου.Επανω εχω συνδεδεμενα τα εξης μηχανηματα,εναν αποκωδικοποιητη νοβα hd!!εναν μιντιαλ πλευρ!!το πσ3 και το χβοχ 360.Το κυριοτερο προβλημα το παρουσιαζει οταν ανοιγω μονο το χβοχ!!(επιπλεον αναγκαστικα να αλλαξω καλωδιο!!διοτι οταν το ανοιγα και ταυτοχρονα εβλεπα τηλεοραση!!χανοντουσαν τα καναλια απο τον ενσωματωμενο δεκτη mpg4 της τηλεορασης μου).Υπαρχει καμια λυση?Θα μου πειτε μαλλον εχει προβλημα η θυρα hdmi του χβοχ!!στην τελικη αν ειναι αυτο δεν με πειραζει τοσο!!απλα η αγωνια μου ειναι να μην υπαρχει κατι με την τηλεοραση μου.Και κατι τελευταιο(σε νοβα πσ3 και μιντια πλαυερ δεν εχει εμφανιστει κατι παρομοιο)ευχαριστω.