Περίεργη καταρροή..

Re: Απάντηση: Re: Περίεργη καταρροή..

Οπως ακριβως την επαθα εγω και αυτη την περιοδο κανω εισπνοες παιρνω singulair(για το ασθμα) και xozal(αντιαλλεργικο) μαζι με εναμισυ πακετο τσιγαρα την ημερα....................

Πάντως το τσιγάρο παρέα με άσθμα είναι κακός συνδυασμός.

Πρώτο τέστ λοιπόν παρασκευή μεσημέρι φεύγω τι έχετε να πρωτείνεται πως να το πάρω και τι επείρια θα έχει..

Φίλε μου επειδή κάποιο ιατρικό παρασκεύασμα δεν θα μπορούσα να σου προτείνω για ευνόητους λόγους θα σου έλεγα να πας σε ένα μαγαζί με βότανα και να πάρεις γαϊδουράγκαθα.Πιες το ως έγχυμα,βοηθάει αρκετά στην καταρροή.Πιθανόν να βρεις και στην ύπαιθρο αλλά πρέπει να το αποξηράνεις οπότε παρ' το έτοιμο.

-bye-

Το ζιρτέκ ή κάποιο αντισταμινικό χάπι που υπόθηκαν παραπάνω είναι επικίνδυνα χωρίς συνταγή γιατρού ή γίνεται να τα πάρω χωρίς συνταγή γιατρού.?

Οκε ευχαριστώ Παντελή,
Παιδιά για δώστε τα φώτα σας δεν κατεβένω και κάθε μέρα καλό θα ηταν να γίνει μια προσπάθεια..

Re: Απάντηση: Περίεργη καταρροή..

Το ζιρτέκ ή κάποιο αντισταμινικό χάπι που υπόθηκαν παραπάνω είναι επικίνδυνα χωρίς συνταγή γιατρού ή γίνεται να τα πάρω χωρίς συνταγή γιατρού.?

Δεν είναι επικίνδυνα αφεαυτά, αλλά μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες υπό προϋποθέσεις "επικίνδυνες". Η συνηθέστερη: υπνηλία. Σε κάποιους μπορεί να είναι ήπια (ως ανεπαίσθητη), σε άλλους όμως μπορεί να είναι σημαντική - κοινώς, μετά το χάπι να αισθάνεσαι "κουνουπίδι". Συνεπώς, δεν πρέπει να τα συνδυάσεις με αλκοόλ, οδήγηση, χειρισμό μηχανημάτων κλπ. Το αναφέρει καθαρά στο φύλλο οδηγιών των σκευασμάτων. Rule of thumb: προτιμότερο να συμβουλευθείς γιατρό (ή έστω φαρμακοποιό) για το τι να πάρεις και πώς (σκεύασμα, ακριβή δοσολογία κλπ.), παρά το γείτονα που έτυχε να τα έχει δοκιμάσει ο ίδιος και σού τα συστήνει.

Οπότε αύριο θα παω φαρμακείο και βλέπουμε τι θα μου πει..
Ελπίζω να μου πρωτείνει κάτι να δοκιμάσω..