Περίεργο πρόβλημα με Laptop...

Τα πράγματα έχουν εως εξής...
Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω το εξής κουφό πρόβλημα με το laptop.
Οταν μπαίνω internet μέσω δικτύου στο σπίτι, και το laptop φορτίζεται,μετά απο λίγη ώρα με πετάει εκτός internet ενω υπάρχει σύνδεση με το δίκτυο και χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση γιά να ξαναμπώ...όμως μετά απο λίγα λεπτά, πάλι τα ίδια.
Εαν δεν είναι στο ρεύμα και λειτουργεί με τις μπαταρίες του, κανένα πρόβλημα.Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά, γιατί έχω ψάξει τα πάντα και λύση δεν βρίσκω.....

Για δες από Device Manager τα Properties της συσκευής.
Ή τα Power Options στο Control Panel. -bye-

κανε και ενα restore και προσεχε μη καποια συσκευη κανει πεδιο οπως ας πουμε video sender

το εχω παθει

Μιας και τον τελευταίο μήνα είδα δύο φορητά ένα Laptop και εάν touchpad να κάνουν κουλά μόνο όταν έχουν τη μπαταρία πάνω τους… Προτείνω να δοκιμάσεις αν κάνει το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία αποσυνδεδεμένη και το laptop στη πρίζα απευθείας.

Απάντηση: Re: Περίεργο πρόβλημα με Laptop...

Μιας και τον τελευταίο μήνα είδα δύο φορητά ένα Laptop και εάν touchpad να κάνουν κουλά μόνο όταν έχουν τη μπαταρία πάνω τους… Προτείνω να δοκιμάσεις αν κάνει το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία αποσυνδεδεμένη και το laptop στη πρίζα απευθείας.
Αυτο αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει....θα το κάνω σύντομα και θα σου πω...βρε λές;

μήπως είναι vaio?...κάποιες σειρές είχαν διάφορα προβληματάκια κατα τη διάρκεια της φόρτισης.

Απάντηση: Re: Περίεργο πρόβλημα με Laptop...

Αυτο αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει....θα το κάνω σύντομα και θα σου πω...βρε λές;
Τελικά το κόλπο με την μπαταρία και το ρεύμα δεν έπιασε...μου έχουν σπάσει τα νεύρα .....:AFADF0:

Φίλε μου για να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας πεις ακριβώς μοντέλο laptop και κάρτας wifi. Εάν δεν ξέρεις πως να το δεις ρώτησε μας. Σε πρώτη ματιά πάντως νομίζω ότι έχει πρόβλημα η κάρτα δικτύου σου και μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση.

Φίλε μου για να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας πεις ακριβώς μοντέλο laptop και κάρτας wifi. Εάν δεν ξέρεις πως να το δεις ρώτησε μας. Σε πρώτη ματιά πάντως νομίζω ότι έχει πρόβλημα η κάρτα δικτύου σου και μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση.

Το amilo είναι Fujitsu Siemens....γιά κάρτα δυκτίου ,δεν ξέρω τι φοράει.Μπορώ να την αντικαταστήσω;

Πριν μερικές μέρες με το λαπτοπ φίλου από τη DIY, ακούγαμε απίστευτα παράσιτα από τα ηχεία μόλις έμπαινε πάνω το τροφοδοτικό.
Η πιθανότητα βέβαια να παρεμβάλλει και την κάρτα δικτύου είναι μικρή (πολύ υψηλή συχνότητα), αλλά πολλά από τα παλμοτροφοδοτικά είναι τόσο χάλια που δεν αποκλείεται.

Πολλά τροφοδοτικά pc παρεμβάλλουν με επιτυχία :-) δέκτες FM και ΤV που είναι (πολύ) κοντά τους