Περιεργο προβλημα στο πικαπ

Η μέθοδος που προτείνει ο φίλος Internet King είναι σωστή θεωρητικά, αλλά στην πράξη μπορεί η καλωδίωση να βραχυκυκλώνει σε συγκεκριμένη θέση μόνο.

Η μέθοδος δουλεύει για όλες τις θέσεις του βραχίονα. Εάν υπάρχει κάπου μια ασυνέχεια αυτή θα βρεθεί εύκολα μετακινώντας τον βραχίονα σταδιακα από την περιφέρεια προς το κέντρο του δίσκου.

Το δύσκολο είναι μετά, πως θα διορθώσεις το πρόβλημα εάν λ.χ. έχει κοπεί κάπου ένα καλωδιάκι σε σημείο όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη.

Ας γίνουν πρώτα οι βασικοί έλεγχοι με το πολύμετρο και μετά βλέπουμε τι κάνουμε.

Re: Απάντηση: Περιεργο προβλημα στο πικαπ

Ξέρεις να χρησιμοποιείς ένα πολύμετρο, τουλάχιστον για να μετράς μια απλή αντίσταση, ή θελεις βοήθεια ?

Εχεις κατ´αρχάς πολύμετρο ? ... για να ξεκινήσουμε από τα απλά.
Η βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη και το βασικοτερο ειναι να γνωριστουμε και να ακουσουμε καμμια μουσικη.
Αν θελετε και μεσα στο σκ. Εκτος απο τον Internet King οποιος αλλος θελει ειναι καλοδεχουμενος. Σκεφτομαι για Κυριακη ή Σαββατο απογευμα. Να λυσουμε και το θεμα του Bluesky.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περιεργο προβλημα στο πικαπ

Η βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη και το βασικοτερο ειναι να γνωριστουμε και να ακουσουμε καμμια μουσικη.
Αν θελετε και μεσα στο σκ. Εκτος απο τον Internet King οποιος αλλος θελει ειναι καλοδεχουμενος. Σκεφτομαι για Κυριακη ή Σαββατο απογευμα. Να λυσουμε και το θεμα του Bluesky.

Ως pure hihgendας, οφειλεις να εισαι ακριβης.

" Να λυσουμε και το θεμα του Bluesky στο δικο μου συστημα " :grinning-smiley-043 -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περιεργο προβλημα στο πικαπ

Ως pure hihgendας, οφειλεις να εισαι ακριβης.

" Να λυσουμε και το θεμα του Bluesky στο δικο μου συστημα " :grinning-smiley-043 -bye-

Αντε να το διορθωσω.
" Να λυσουμε το θεμα του Bluesky σε ενα monitor συστημα":flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περιεργο προβλημα στο πικαπ

Αντε να το διορθωσω.
" Να λυσουμε το θεμα του Bluesky σε ενα monitor συστημα":flipout: :flipout:

Α, εσενα τα ζηταει ο οργανισμος σου.

Κατσε να επιστρεψει ο "αλλος" και τα λεμε ! -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περιεργο προβλημα στο πικαπ

Α, εσενα τα ζηταει ο οργανισμος σου.

Κατσε να επιστρεψει ο "αλλος" και τα λεμε ! -bye-
Καλα εκει θα γινει το Ολυμπιακος - Παναθηναικος ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ:BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περιεργο προβλημα στο πικαπ

Καλα εκει θα γινει το Ολυμπιακος - Παναθηναικος ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ:BDGBDGB53:

Αντε μη σου φερω το Audionet να "δουμε" το monitor ......:grinning-smiley-043

Αν δε βολευεστε Κυριακη πρωι, υπαρχει το Σαββατο απογευμα και η Κυριακη απογευμα. Δυστυχως Σαββατο πρωι δουλευω. Το σπιτι ειναι κοντα στο πενταγωνο, συνορα Χαλανδριου με Νεο Ψυχικο. Αν δε βολευει αυτο το ΣΚ, later.

Κατάλαβα. Αλλο ένα θέμα που θα κλείσει με επιδόρπιο το "μπλεσκατούλι".

Παναγιώτη, σε ευχαριστώ κατ' αρχάς για την πρόσκληση. Θα χαρώ κι εγώ να τα πούμε και από κοντά.
Για αυτό το Σ/Κ το βλέπω κάπως δύσκολο να συναντηθούμε. Για μέσα στη βδομάδα πως το βλέπεις, πάντα μετά τις 19:00 ?
Για να δούμε όμως πρώτα εάν υπάρχει ενδιαφέρον και από τους άλλους φίλους μας εδώ μέσα για μια κοινή ακρόαση .
Αν οι περισσότεροι θέλουν να γίνει η συνάντηση αύριο, ίσως τα καταφέρω να έρθω αλλά να είναι κάπου μεταξύ 12 το μεσημέρι και max έως 5 το απογευμα.

Θα φέρω μαζί μου φυσικά και ένα πειραγμένο μπλεσκατούλι για να δούμε που βρισκόμαστε με τις αναβαθμίσεις. Για το εξωτερικό τροφοδοτικό μπαταρίας θα χρειαστώ κάποια βοήθεια στο κουβάλημα, τουλάχιστον να μπορώ να παρκάρω κάπου κοντά γιατί είναι πολύ βαρύ κι ασήκωτο.
Θα το ακούσεις πως πάιζει με άλλον τελεστικό και "άφιλτρο" παρακαλώ.

Αντε επειδή είσαι εσύ, θα φερω και ένα απέιραχτο ¨"πορτοκαλί" και μερικά βινύλια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποια είναι η καλύτερη πηγή.
Θα κάνουνε και ένα συγκριτικό μεταξύ βινυλίου και CD με μία ίδια ηχογράφηση και παραγωγή που την έχω και σε CD αλλά και σε βινύλιο.

Ετοιμαστείτε για πολύ κλάμα .

.

Ο pre ειναι αυτος με αρκετες βελτιωσεις στα υλικα.
http://www.borbelyaudio.com/eb1198116.asp

Τα ηχεια ειναι ιδιοκατασκευη με τα aerogel της audax. Δυο 6.5 και το μεταξωτο τουιτερ νεοδημιου.

Το Player ειναι ενα 50αρι με 8 opa 627 στην εξοδο.

Ο καινουργιος τελικος ειναι μια παραλλαγη αυτου http://www.borbelyaudio.com/eb201168.asp
αλλα υπαρχει και ο παλιος 21 watt σε ταξη α mosfet powered και αυτος.
Τα μηχανηματα δε τα εχω φτιαξει εγω ,καθοτι το μονο που μπορω να κολλησω ειναι γριπη.:flipout: