Περιεργο προβλημα συνδεσης laptop με tv.

dimitrisarta

New member
4 December 2008
28
Καλησπερίζω όλη την παρέα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα περίεργο πρόβλημα που έχω. Έχω την samsung ue40b7000 και την έχω συνδέση μέσω vga με ένα laptop λίγο παλιό που έχω. Και εδώ αρχιζουνε τα περίεργα.Ανοίγω κανονικά το laptop, βλέπω κανονικά στην tv τα windows να φορτώνουν και να ανοιγουνε και ενώ στο laptop βλέπω κανονικά την επιφάνεια εργασίας με τους φακέλους τα προγράμματα,την γραμμή εργασιών και όλα στην tv βλέπω μόνο τον φόντο εργασίας χωρίς τίποτα άλλο (εικονίδια, φακέλους κλπ). Άμα αλλάξω τον φόντο αλλάζει κανονικά και στην tv. Ότι και να κάνω στο laptop π.χ να δω κάποιο video, να μπω στο Internet, στην tv βλέπω μόνο τον φόντο που έχω. Όταν στο laptop αλλάζω την ανάλυση της οθόνης στην tv βλέπω ότι κανονικά μου αλλάζει και σε αυτήν η ανάλυση άλλα από φακέλους και τα υπόλοιπα τίποτα. Έχω κάνει πολλές αλλαγές στην ανάλυση της οθόνης, στον ρυθμό ανανέωσης, στους φακέλους, στης γραμματοσειρές αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τι να γίνετε βρε παιδιά; Καμιά βοήθεια;

Καλησπέρα. Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών (αλήθεια, μπορείς να μας πεις ποιά έχει το λάπτοπ?) και αν υπάρχει κάτι για χρήση πολλαπλών οθονών, διάλεξε να γίνεται κλωνοποίηση της επιφάνειας εργασίας στις δυο οθόνες ώστε να δείχνουν ακριβώς τα ίδια.

Τελικα ολα ενταξει. Κατεβασα τους καινουργιους οδηγους και εχει πολλες επιλογες. Τελος καλο ολα καλα.