ΠΕΡΙΕΡΓΟ SHORTCUT

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,172
ΑΘΗΝΑ
η συντομευση που φαινεται(my computer)εμφανιζεται απο το πουθενα μεσα στο "programs"..
εαν το σβησω στην επομενη επαννεκινηση θα εμφανιστει παλι...
WHAT..???

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    18.8 KB · Views: 41
Μην σε ξεγελά το εικονίδιο, μπορεί να είναι και από άλλο πρόγραμμα.
Που οδηγεί το εικονίδιο; Εννοώ αν κάνεις δεξί κλίκ- ιδιότητες, τι έχει στο πεδίο "εκκίνηση";

Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΕΡΓΟ SHORTCUT

Μην σε ξεγελά το εικονίδιο, μπορεί να είναι και από άλλο πρόγραμμα.
Που οδηγεί το εικονίδιο; Εννοώ αν κάνεις δεξί κλίκ- ιδιότητες, τι έχει στο πεδίο "εκκίνηση";

το περιεργο ειναι οτι ξαναπερασα τα windows(διαφορετικη εκδοση)και το μονο που ειχα περασμενα ηταν οι drivers των συσκευων.
παρολα αυτα εκανε την εμφανιση του χωρις κανενα προγραμμα περασμενο.

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    30.9 KB · Views: 10
  • 2.JPG
    2.JPG
    35.8 KB · Views: 12
Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΕΡΓΟ SHORTCUT

ψιλο-ιος μου μυρίζει...

Στεργιο δεν νομιζω γιατι το εχει κανει σε 3 διαφορετικα format..!!!
εκανα scan με norton&ad-aware και τα μονα που βρεθηκαν ηταν 2 trojan στον εξωτερικο που εχω...
εκτος και εαν εχει "τσιμπησει" κατι απο εκει και δεν μπορει να βρεθει μεσα στο C οπου ειναι και τα windows...

Πρόσεχε μόνο μην είναι κανένα rootkit.

Αυτό που είχα κολλήσει εγώ και αναγκάστηκα να προχωρήσω σε format δεν το έβλεπε ούτε το norton ούτε το adaware...

ειχα και εγω το adaware και ημουν αρκερα ευχαριστημενος μεχρι που κολλησα ενα trojan που μου το εκανε report to nod32 αλλα δεν μπορουσε να το κανει remove!

το εψαχνα με το ad-aware αλλα μου ελεγε οτι το pc ειναι καθαρο!
εψαξα στο internet και εγκατεστησα την ιδια μερα το Spy Eraser απο την Uniblue και το βρηκε πανευκολα και το εσβησε!! επισης προς εκπληξη μου βρηκε trojans που υπηρχαν στο pc μου τα οποια το adaware τοσο καιρο δεν εβρισκε και μου ελεγε οτι το pc ειναι ΟΚ!

ειχα και εγω το adaware και ημουν αρκερα ευχαριστημενος μεχρι που κολλησα ενα trojan που μου το εκανε report to nod32 αλλα δεν μπορουσε να το κανει remove!

το εψαχνα με το ad-aware αλλα μου ελεγε οτι το pc ειναι καθαρο!
εψαξα στο internet και εγκατεστησα την ιδια μερα το Spy Eraser απο την Uniblue και το βρηκε πανευκολα και το εσβησε!! επισης προς εκπληξη μου βρηκε trojans που υπηρχαν στο pc μου τα οποια το adaware τοσο καιρο δεν εβρισκε και μου ελεγε οτι το pc ειναι ΟΚ!

θα το ξανατσεκαρω και αυτο....