"ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ...

Άλλο να έχουν κάποια περίεργη φιλοσοφία βρε παιδί μου και άλλο να χρησιμοποιούν ψαροκασέλες για να στήσουν τους ενισχυτές τους...
Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας; SET στημένο σε σαγιονάρα και αντικραδασμικά από πολυκαιρισμένη μάλλινη στρατιωτική κάλτσα; :flipout:

Κι όμως........η ποδαρίλα από τη σαγιονάρα και τη στρατιωτική κάλτσα

κρατάνε τις αισθήσεις σε ετοιμότητα κατά την ώρα της ακρόασης!!:jester:

Καλύτερα αλουμίνια 20mm που έχουν και καλύτερα μεσο-χαμηλο-υψηλά : )
Ειδικά αν συνοδεύονται και απο βαρύγδουπο όνομα στην φάτσα σε χρυσαφί ...

Nα ΄γιάσει το στόμα σου!!

Απάντηση: Re: "ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ...

Πιστεύω πως μια σωστότερη και ακριβέστερη τοποθέτηση είναι πως έχουν καλύτερα
χαμηλομεσοϋψηλά και ουχί μεσο-χαμηλο-υψηλά!
Έτσι δηλαδή για να μη λέμε και ό,τι θέλουμε. :BDGBGDB55:
Ξύλο, μπρούτζος, χαλκός και κόκκινα ενδεικτικά leds (όχι μπλε παναθεμά τους) μακράν καλύτερα για μένα.

Νομίζω ότι το μαμαω το Thread… αλλά μόλις θυμήθηκα αυτό… (sorry δεν είναι High end) αλλά παράξενο diy.

_afrotech_hard_drive_speakers.jpg

http://hackedgadgets.com/2006/04/25/top-5-uses-for-a-dead-hard-drive/4/

:BDBDG54:

Τρομερος γραφικουλας ειναι ο Hoehne ο ανθρωπος πισω απο την Neumann Audiotechnik, AARON και Sovereign

http://aaron.hifi.net/intl/history.html

Ο τυπος ειναι τοσο γραφικος που δεν κατεβαινει ποτε σε εκθεσεις και δεν υπαρχει σε κανενα εντυπο διαφημιση των προιοντων του. Δεν εχει καν φωτογραφιες και τεχνικα χαρακτηριστικα των Sovereign στην ιστοσελιδα του!!

Τα μονα reviews τα εχω δει σε Ελληνικα εντυπα....

Ο αντιπροσωπος μου ελεγε οτι οταν πρωτοηρθε σε επαφη μαζι του του ειχε πει οτι θα του στειλει να ακουσει τα φτηνα του μηχανηματα AARON γιατι δε νομιζει οτι ειναι ετοιμος να ακουσει τα Sovereign!!!!!!

Η εξηγηση για την παραπανω συμπεριφορα μαλλον ειναι το γεγονος οτι ο τυπος ειναι δισεκατομυριουχος και δεν τον νοιαζει ιδιαιτερα να πουλησει για να ζησει....

Κι όμως........η ποδαρίλα από τη σαγιονάρα και τη στρατιωτική κάλτσα κρατάνε τις αισθήσεις σε ετοιμότητα κατά την ώρα ακρόασης!!:jester:

Είναι δηλαδή το κυριολεκτικό "με κομμένη την ανάσα"?

Κατασκευαστής μηχανημάτων δεν είναι.Οπότε κανονικά δεν έχει θέση στο θέμα.
Περίεργος γιατί;

Για να μην σου χαλασω το χατηρι ας πουμε πως, διαβαζει στο πατωμα και στους καναπεδες σαν φοιτητης, κανει 20-30 χμ ποδηλατο την ημερα (!), δεν γελα ποτε οταν προκειται να σου πουλησει, ουτε καν προσπαθει να σε πεισει.

Για να μην σου χαλασω το χατηρι ας πουμε πως, διαβαζει στο πατωμα και στους καναπεδες σαν φοιτητης, κανει 20-30 χμ ποδηλατο την ημερα (!), δεν γελα ποτε οταν προκειται να σου πουλησει, ουτε καν προσπαθει να σε πεισει.

Εμενα παντως μου φαινεται φυσιολογικοτατος ...

Μια χαρά είναι ο άνθρωπος.
Πρόθυμος πάντα να σου λύσει όλες τις απορίες σχετικά με τα προιόντα του
χωρίς να γίνεται φορτικός να αγοράσεις.