Περιεργος ηχος σε συνδεση με presonus eris 3.5 & uca222

Άλλη φορά θα ζητάμε από τα μέλη-φίλους να βάζουν φωτο του συστηματος και μετα να αναφερουν τo προβλημα που εχουν.
Θα βρίσκουμε το πρόβλημα με την μια 😀
 
Άλλη φορά θα ζητάμε από τα μέλη-φίλους να βάζουν φωτο του συστηματος και μετα να αναφερουν τo προβλημα που εχουν.
Θα βρίσκουμε το πρόβλημα με την μια 😀
Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι δεν ηταν καλωδιο ρευματος με το οποιο διασταυρωνοταν αλλα καλωδιο usb καμερας και οκ ηχεια desktop ειναι, φυσιολογικο ειναι να περνανε κι αλλα καλωδια απο πισω. Δεν περιμενα τοσο μεγαλη ευαισθησια αλλα προφανως τοσα ηξερα τοσα φανταζομουν.
 
έχω ακούσει άσχετη τηλεφωνική συνομιλία στα ηχεία μου εξαιτίας μπλεγμένης σπαγγεταρίας!
καθόμουν και άκουγα δύο κυρίες να συνομιλούν και δεν πίστευα στα αφτιά μου και στα μάτια μου, πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο!
 
Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστευω οτι θα ακουσεις διαφορές καλωδιων στο επιπεδο της UCA222, εκτος αν εχεις κανενα υπερσυστημα και τσιγκουνευτηκες στη ψηφιακή πηγή. :LOL:
 
Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστευω οτι θα ακουσεις διαφορές καλωδιων στο επιπεδο της UCA222, εκτος αν εχεις κανενα υπερσυστημα και τσιγκουνευτηκες στη ψηφιακή πηγή. :LOL:
Mαλλον εχει τσιγγουνευτει στα καλωδια ο φιλος μας 😀

Και, ισως-ισως λεγω, αν ειχε πιο καλα καλωδια να μην ειχε αυτα τα προβληματα.
Μαλιστα θα του προτεινα , αν δεν βαριεται, οταν και αν αλλαξει καλωδια ,να ξαναβαλει το καλωδιο στην θεση που του εκανε τις κονξες,για να δει αν ισχυει αυτο που υπεθεσα!!
 
Να το πάρουμε αντίθετα αν το προβλημα είναι βόμβος γείωσης και σε ultra hiend συστημα με χρυσά καλώδια πάλι θα φτάσει στα ηχεία.
Οπως πολυ σωστά γράφεις πιο πάνω σε λάπτοπ και ειδικά αν το βαλουμε να παίζει απο την μπαταρία τετοιου είδους προβλήματα δεν εχουμε.
Στο desktop αλλαζει το πράγμα, εχουμε πολλα ανεμιστηράκια κακής ποιοτητας τροφοδοτικά και η λιστα με τις πιθανές παρεμβολές ειναι γενικός μεγάλη.
 
Last edited:
Παιδια δε μιλαω για βομβο αλλα ηχο κοφτο που ακουγοταν συνηθως οταν εκανα κλικ με το mouse. Μιλαμε για ενα υποκωφο μπουπ (ειλικρινα δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλιως). Προσπαθησα να το καταγραψω σαν ηχο με το κινητο αλλα στην καταγραφη χανοταν το υποκωφο του ηχου.
Δεν ηταν καν μπλεγμενα το RCA με το USB της καμερας, απλα διασταυρωνονταν σε ενα σημειο.
Οχι δεν εχω σουπερ ντουπερ συστημα με UCA222 φυσικα. Ενα σετ presonus eris 3.5 εχω, τπτ ιδιαιτερο δλδ.
Τωρα που μαζεψα το καλωδιο κι εβαλα την καρτα ηχου πανω στο ηχειο ωστε να μη διασταυρωνεται με κανενα αλλο καλωδιο πισω απο τα ηχεια το καλωδιο της εχει σχεδον εκμηδενιστει αυτος ο ηχος.
 
Καλησπερα και παλι παιδες.
Αυτο το θεματακι με τον υποκωφο ηχο δεν ειχε εξαφανιστει αλλα οκ ειχα μαθει να ζω με αυτο.
Σημερα ομως εμφανιστηκε κατι αλλο. Εκει που ακουγα εναν αγωνα απο ertflix ακουσα ξαφνικα ενα φυσημα απο το αριστερο ηχειο (αυτο που εχει τον ενισχυτη δλδ). Το οποιο φυσημα δεν ακουγεται συνεχομενα αλλα ανα καποια λεπτα ακουγεται και κραταει για λιγα δευτερολεπτα.
Δοκιμασα να συνδεσω τα ηχεια κατευθειαν στην καρτα ηχου αλλα κανει το ιδιο.
Ολα αυτα χωρις να εχει αλλαξει τπτ απολυτως, ετσι στα ξαφνικα. Ουτε ειχαν μετακινηθει τα ηχεια, ουτε ειχα κουνησει καλωδια ουτε τπτ. Καθε μερα εντωμεταξυ ακουω απο τα ηχεια, αλλοτε λιγο αλλοτε πολυ.
Το διαστημα μεταξυ των "φυσηματων" δεν ειναι σταθερο btw. Αλλοτε το κανει μεσα σε 3-4 λεπτα. Κι αλλοτε μπορει να κανει και πανω απο 10 λεπτα.
Οση ωρα τα εχω συνδεσει ξανα στην UCA222 δεν το εχει κανει ας πουμε κι εχουν περασει πανω απο 10 λεπτα.
Επισης το κανει ακομα και χωρις να παιζει κατι ενω τα ηχεια ειναι αναμενα.
Να υποθεσω εχουν αρχισει να πνεουν τα λοισθια?
 
Ντωμεταξυ απο εκεινη την ωρα που το εγραψα δεν το εχει ξανακανει. Τρεχα γυρευε