Οκ σε ευχαριστω.:a0210:κανενας θορυβος!
Οχι φιλε μου δεν ακουγοτανε τετοιος θορυβος!!!αμα ητανε αυτο δεν θα με πειραζε .Παραδειγμα!! φαντασου εναν ψιλο θορυβο να ακουγεται τοσο εντονα!!!με αποτελεσμα να σε χτυπαει πραγματικα στο τυμπανο των αυτιων.Μαλιστα μετα απο αρκετη ωρα αρχισαν και οι παρενεργιες!!!με αποτελεσμα τα αυτια μου να αρχιζουν να βουιζουν απο τον ενοχλητικο θορυβο.Τεσπα σημερα ηρθαν και παραλαβανε την τηλεοραση!!!και αυριο μου ειπανε να τους παρω τηλεφωνο για να μου πουνε τη τελικα εχει.μηπως ακουγεται θορυβος τυπου bzzzzz απο τα ηχεια????
αν ναι και το εχεις σε πολυμπριζο με αλλα μηχανηματα, ξεσινδεσε το και συνδεσε το κατ ευθειαν με την πριζα την τιβι..
Οχι δεν ηταν προβλημα κεραιας!!γιατι το δοκιμασα αυτο που λες!!!αλλα ο ενοχλητικος θορυβος εξακολουθησε να ακουγοτανε.Επιπλεον και εγω αυτο πιστευω που λες!!!ειναι μην σου τυχη ελατωματικη παρτιδα!!!και γενικα μεγαλο ρολο παιζει και η τυχη σε αυτο.μηπως ηταν κανα καλωδιο της κεραιας??? εμενα μου εκανε εναν ψυλο-θορυβο ηταν πολυ παλιο το αλλαξα και ειναι ΟΚ... παντως εχω 2 samsung δεν ειχα κανενα προβλημα... ειναι θεμα σε τι παρτιδα θα πεσεις τελικα και ισχυει για ολες τις μαρκες...
Μολις μιλησα με την samsung hellas!!!!και μου ειπανε οτι επειδη εχουνε περασει 2 εργασιμες ημερες για αυτους!!!ειναι ακομα νωρις και θα πρεπει να κανω λιγο υπομονη ακομα.Εγω τους υπενθιμησα οτι η τηλεοραση ηταν μολις 5 ημερων!!!και για αυτο βαση νομου ζηταω αντικατασταση.Τι να πω ρε μαγκες εγω θα κανω λιγο υπομονη ακομα!!!μπας και δω ασπρη μερα απο την υποθεση.Να απαιτησεις αλλαγη τις TV εδω και τωρα.
Αλλιως κανε καταγγελια.
Μιλησα με την samsung hellas!! φιλε μου και μου ειπαν τα περαιτερω.Μιλησες με samsung η φουρλη ?
Εγω πανυως ενα μονιτορ samsung που αγορασα απο το πλαισιο και ειχε προβλημα το πηγα αμεσως πισω στο πλαισιο,μου ειπαν βεβαια κατι αηδιες οπως να το παω στην αντιπροσωπεια και τετοια.
Εγινε βεβαια τις κακομοιρας, και στο τελος δεχτηκαν να την αλλαξουν οι ιδιοι οπως οφειλαν.
Πολυ σωστα fragol και οχι μονο σε περιπτωση βλαβης.Βαση νομου αν για οποιδηποτε λογω δεν μεινεις ικανοποιημενος με το προιον εχεις το δικαιωμα επιστροφης,τηλεορασης εν προκειμενω,ειτε για αντικατασταση ειτε για επιστροφη χρηματων.Αν σου κανουν τσαλιμακια,γιατι καποιοι ειναι λεχριτες,επικοινωνησε με την προστασια καταναλωτη για να σου πουν πως να κινηθεις,ακουγεται σαν μπλεξιμο η ολη φαση αλλα στην πραγματικοτητα ειναι πολυ απλα τα πραγματα.Παντως νομιζω οτι υπαρχει νομος που λεει οτι το καταστημα, και οχι η αντιπροσωπεια, υποχρεουται μετα απο απαιτηση του αγοραστη να κανει αντικατασταση χαλασμενης συσκευης εντος 15 ημερων απο την αγορα της.
Η επιστροφη πρεπει να φινει εντοσ 15 εργασιμων και με ολα τα κουτια τις ζελατινεσ, manual κτλ!!!Πολυ σωστα fragol και οχι μονο σε περιπτωση βλαβης.Βαση νομου αν για οποιδηποτε λογω δεν μεινεις ικανοποιημενος με το προιον εχεις το δικαιωμα επιστροφης,τηλεορασης εν προκειμενω,ειτε για αντικατασταση ειτε για επιστροφη χρηματων.Αν σου κανουν τσαλιμακια,γιατι καποιοι ειναι λεχριτες,επικοινωνησε με την προστασια καταναλωτη για να σου πουν πως να κινηθεις,ακουγεται σαν μπλεξιμο η ολη φαση αλλα στην πραγματικοτητα ειναι πολυ απλα τα πραγματα.
Να του κανεις τακλιν στο λαιμο!!!(πλακα κανω).Εποικινωνησε και με την προστασια καταναλωτη για να μαθεις τα δικαιωματα σου,η επομενη σου κινηση ειναι πας στον υπευθυνο και να του αναφερεις....επικοινωνησα με την προστασια καταναλωτη,μου ειπε οτι ονομος οριζει αυτο αυτο κι αυτο και αν δεν τα εφαρμοσεις μου ζητησανε τα στοιχεια της επιχειρησης σας για να προβω σε καταγγελια...Οταν αντιληφθει οτι το εψαξες και εμαθες τα δικαιωματα σου δεν θα συνεχισει το δουλεμα γιατι γνωριζει πως σε περιπτωση που τον κατγγειλεις εχει αδικο και θα πεσει προστιμο!!!κινησου αμεσα πριν περασει το διαστημα των 15 ημερων...ενημερωσε μας!!!Πηγα σημερα μια βολτα απο το καταστημα που την πηρα για να τους πω για την περιπτωση μου.Βρισκω τον υπευθυνο του καταστηματος του λεω το προβλημα μου!!!και μου απανταει οτι απο τοτε που εφυγε ο φουρλις απο την samsung!!!η εν λογο εταιρια τα εχει κανει μπαχαλο και επιπλεον εχει πιο αυστηρη πολιτικη σε τετοια θεματα.Μου ειπε να του δωσω τα στοιχεια μου για να δει αν μπορει να κανει κατι πανω στο θεμα που μου εχει προκυψει.
Τα συμπερασματα δικα σας!!!εγω παντως εχω ειδη κουραστει απο την ολλην φαση!!και δεν ξερω τι να κανω.
30 χρονων ειμαι φιλε μου!!Επιπλεον αυτο για την καταγγελια που μου αναφερεις που θα το αναφερω στην αντιπροσωπια της σαμσουνγκ η στο καταστημα που πηρα την τηλεοραση?.Δεν γνωριζω την ηλικια σου,απλα σου αναφερω οτι με το ευαγγελιο στο χερι δεν κανεις δουλεια...δυστηχως!!!Σε τετοιεσ περιπτωσεις,αν εχεις το δικαιο με το μερος σου και δεν βγαζεις ακρη,πρεπει και να γυαλιζει λιγο το ματι σου,αν καταλαβουν οτι σε περιπτωση που συνεχισουν το δουλεμα θα βουτηξεις κανεναν απο το λαιμο γινονται ολοι τυπικοι και εξυπηρετησαι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.