Περιεργος θορυβος σε samsung d7000

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περιεργος θορυβος σε samsung d7000

30 χρονων ειμαι φιλε μου!!Επιπλεον αυτο για την καταγγελια που μου αναφερεις που θα το αναφερω στην αντιπροσωπια της σαμσουνγκ η στο καταστημα που πηρα την τηλεοραση?.
Στο καταστημα που αγορασες την τηλεοραση.

Πηγαινε την σαν κυριος στο καταστημα και κανε αλλαγη.Μην τους πεις για προβλημα.Πες οτι θελεισ την 8000 η κατι αλλο.Τι εμπλεξες το service.Eγω επι μηνες πηγαινοερχομουνα στο media markt

Πηγαινε την σαν κυριος στο καταστημα και κανε αλλαγη.Μην τους πεις για προβλημα.Πες οτι θελεισ την 8000 η κατι αλλο.Τι εμπλεξες το service.Eγω επι μηνες πηγαινοερχομουνα στο media markt
Δυστυχως η τηλεοραση ειναι στο σερβις αυτην την στιγμη και καθεται.
Τωρα για αυτο που λες δεν ξερω αν γινεται για να μου δωσουνε την 8000?

Εχω βαρεθει πια!!!με πειρανε τηλεφωνο απο το καταστημα που πηρα την τηλεοραση!!!και δεχονται να μου την αντικαταστησουν!!!Το προβλημα ειναι οτι περιμενουν το οκ απο την samsung για να γινει η δουλεια.Ενα οκ ομως που δεν ερχεται!!!με αποτελεσμα να τα εχω παρει ασχημα!!!ειμαι χωρις τηλεοραση απο 8/4/11!!!!και εχουμε φτασει 19/4/11!!!!!και ακομα τιποτα.Ολο δικαιολογιες ειναι στο σερβις και ψεματα!!!εγω τωρα τη θα κανω?που εχω κολησει σε γραφιοκρατικες μαλακιες?.Να τους χαιρομαστε!!!οταν τα σκαμε τα λεφτα ειμαστε καλοι!!!οταν ομως παρουσιαζεται ενα προβλημα στα προιοντα τους!!!μας φερονται σαν σκουπιδια.

Last edited:
Απάντηση: Re: Περιεργος θορυβος σε samsung d7000

Εχω βαρεθει πια!!!με πειρανε τηλεφωνο απο το καταστημα που πηρα την τηλεοραση!!!και δεχονται να μου την αντικαταστησουν!!!Το προβλημα ειναι οτι περιμενουν το οκ απο την samsung για να γινει η δουλεια.Ενα οκ ομως που δεν ερχεται!!!με αποτελεσμα να τα εχω παρει ασχημα!!!ειμαι χωρις τηλεοραση απο 8/4/11!!!!και εχουμε φτασει 19/4/11!!!!!και ακομα τιποτα.Ολο δικαιολογιες ειναι στο σερβις και ψεματα!!!εγω τωρα τη θα κανω?που εχω κολησει σε γραφιοκρατικες μαλακιες?.Να τους χαιρομαστε!!!οταν τα σκαμε τα λεφτα ειμαστε καλοι!!!οταν ομως παρουσιαζεται ενα προβλημα στα προιοντα τους!!!μας φερονται σαν σκουπιδια.

Το θετικό στην όλη υπόθεση ,είναι ότι πλέον εμπλέκεται και δείχνει πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει, το κατάστημα που την αγόρασες.

Έστω και καθυστερημένα,τώρα πιστεύω,θα δοθεί λύση στο πρόβλημά σου.

Ναι το θετικο ειναι σιγουρα αυτο!!!αλλα το ολο θεμα εχει κολησει στην μαμα samsung!!!και το γραφιοκρατικο προβλημα.

Καλα,πως αυτη η μεταστροφη του καταστηματος,ισως αντιμετωπιζω τετοιες καταστασεις(οντας και ο ιδιος παθον)με καχυποψια αλλα δεν ξερω,κατιδενμου αρεσει εδω.Σε εχουν ταλαιπωρησει τοσο καιρο αφου δεν κανανε δεκτο το αιτημα σου γι αντικατασταση απο το καταστημα και τωρα να σου λενε η αντικατασταση θα γινει που η τηλεοραση ειναι στο service και περιμενουνε το ok.Με το μυαλο μου,σκεπτομενος καχυποπτα,οτι για να στα γυριζουνε τωρα ειχανε επικοινωνια με το service οπου θα τουσ ενημερωσανε για το προβλημα αλλα δεν γινεται ακομη η αντικατασταση...?μηπως μετα σοθ βρουνε πατημα οτι περασε το διαστημα των 15 ημερων και δενμπορουμε να κανουμε τπτ.Επαναλαμβανω πως ολα αυτα ειναι ειναι τραβηφμενο απο τα μαλλια σεναριο αλλα ειχα τραυματικη εμπειρια απο αντιστοιχη περιπτωση.Σου ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα...κρατα μας ενημερους.

Bravestar!!!αυτο που λες ευτυχως δεν ισχυει!!!γιατι του το εκανα ερωτημα σημερα το πρωι στο σερβις!!!και μου απαντησαν οτι αφου το προβλημα μου το παρουσιασε εντος του χρονικου οριου δεν παιζει ρολο ποσο θα καθυστερηση το θεμα.

Απάντηση: Re: Περιεργος θορυβος σε samsung d7000

Bravestar!!!αυτο που λες ευτυχως δεν ισχυει!!!γιατι του το εκανα ερωτημα σημερα το πρωι στο σερβις!!!και μου απαντησαν οτι αφου το προβλημα μου το παρουσιασε εντος του χρονικου οριου δεν παιζει ρολο ποσο θα καθυστερηση το θεμα.
Ok,πολυ καλο αυτο!!!

Τελος καλο ολα καλα παιδια!!!σημερα μετα και απο την επιμονη προσπαθεια του υπευθυνου του τμηματος του καταστηματος του περιστεριου [και τον ευχαριστω για αυτο δημοσια]!!!να βρεθει λυση στο προβλημα μου!!! δοθηκε τελικα το πολυποθητο οκ απο την samsung hellas!!.Πηρα την τηλεοραση απο το σερβις!!την πηγα στο καταστημα!!!αλλα τελικα δεν πηρα την ιδια!!!αλλα την d8000!!!μιας και η προηγουμενη δεν υπηρχε ουτε καν σαν στοκ στο καταστημα!!!ειχε εξαντληθει εντελως.Τελος ευχαριστω τα παιδια του φορουμ!!! που με τις συμβουλες και την στιριξη τους!!!με βοηθησανε πανω στο θεμα που μου προεκυψε.:worshippy:

Καλορίζικη η νέα σου τηλεόραση.

Στην περίπτωσή σου έγινε το αυτονόητο,αυτός που πήρε τα λεφτά σου,κατάστημα, έδωσε λύση στο πρόβλημα......:a0210:

Re: Απάντηση: Περιεργος θορυβος σε samsung d7000

Καλορίζικη η νέα σου τηλεόραση.

Στην περίπτωσή σου έγινε το αυτονόητο,αυτός που πήρε τα λεφτά σου,κατάστημα, έδωσε λύση στο πρόβλημα......:a0210:
Σε ευχαριστω φιλε μου για τις ευχες σου.

Και του χρονου και καλοριζικη η νεα σου τηλεοραση.Μιας και υπηρξες κατοχος και των 2 (εστω και για λιγες μερες) εχεις παρατηρησει διαφορες μεταξυ τους στη ποιοτητα εικονας.

Και του χρονου και καλοριζικη η νεα σου τηλεοραση.Μιας και υπηρξες κατοχος και των 2 (εστω και για λιγες μερες) εχεις παρατηρησει διαφορες μεταξυ τους στη ποιοτητα εικονας.

Ευχαριστω φιλε μου για τις ευχες σου!!!χρονια πολλα χριστος ανεστη!!!.
Τωρα στο ερωτημα που μου θετεις!!!εχω να παω οτι και οι 2 απο ποιοτητα εικονας ειναι σχεδον ιδιες.Το μονο που εχω παρατηρηση ειναι οτι στην d8000 το μαυρο ειναι πιο ζωντανο σε σχεση με την d7000.

Χριστος ανεστη, καλοριζικη φιλε μου, μην ξεχασεις σημερα να δεις hd το ματσακι με ρεαλ- μπαρτσα...

Παιδια καλησπερα εχω παρει τη samsung d7000 40' την εχω σχεδον μηνα τις τελευταιες μερες σε ησυχια ακουω απο πισω ενα περιεργο θορυβο τυπου zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz εχεις κανεις παρομοιο θεμα;;;;

Ρε φιλε εχω και γω το ιδιο προβλημα ενας ηχος ζζζζζζζζζζζζζζζζζ απο το πισω μερος οπως κοιτας πισω προς δεξια ακουγετε δεν ξερω κ γω νομιζω δεν το κανε