"Περίφημα".... όλα... μα ΟΛΑ;;;

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,778
Αθήνα
Δεν αντέχω θα το κάνω το σχόλιο και ας με πείτε κακό!!!

Έχει κανεις μετρήσει να δει πόσες φορές εμφανίζεται η λέξη "περίφημα/μο" στις σελίδες των τεστ του μάλλον πιο αξιόλογου πλέον, Ελληνικού περιοδικού στο χώρο;
Ολά είναι "περίφημα" οι ενισχυτές, τα ηχεία, οι κεφαλές, οι συσκευές των συστημάτων αναφοράς, τα cd players, τα πικάπ... ΟΛΑ!!! Ακόμα και μέσα στην ίδια παράγραφο το "περίφημα/μο" είναι πολύ συνηθισμένο να εμφανίζεται 2 φορές ίσως και παραπάνω... Αν είχε στόμα θα ζήταγε δικαιώματα για μη ορθολογική χρήση!!!!:BDGBGDB55:

Ανοίξτε οποιοδήποτε τεύχος και με λίγο ψάξιμο θα δείτε... σχεδον σε όλα τα τεστ σε όλα τα τεύχη!!!

"Ενας κόσμος όμορφος "περίφημα" πλασμένος..."

Ελπίζω να καταλαβαίνετε οτι δεν μιλάω με κακή πρόθεση. Σαφως και θα συνεχίζω να το αγοράζω και να εκτιμώ την προσπάθεια που γίνεται αλλά και ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται ΙΜΗΟ!!!!
Αυτά...-bye-

Ακου φιλε μου τι εχουν κανει τα "γατονια" και ειναι καλα με ολους και με ολα.

Πριν απο αρκετο καιρο (και το μνημονευουν αραια και που) ειχα γραψει σαφεστατα, οτι κανουν τεστ ΜΟΝΟ στα μηχανηματα που αξιζουν!!!!!!!

Αρα μην περιμενετε μεγαλες διαφορες και αλλα χαρωπα που στη ουσια τους εδινε το δικαιωμα, να κανουν αυτο που κανουν τωρα.

Και η πιτα ολακερη και ο σκυλος χορτατος!!!!!

Για να μαθαινουν οι νεωτεροι και να θυμουνται οι παλιοι,ποσο εξυπνα μπορουν να διαχειριστουν μερικες καταστασεις οι επαγγελματιες του ειδους και ποσο πρεπει να προσεχουμε εμεις οι καταναλωτες.-bye-

(υποψην οτι αναφερομαι στο Ηχο)

Last edited:
Πριν απο αρκετο καιρο (και το μνημονευουν αραια και που) ειχα γραψει σαφεστατα, οτι κανουν τεστ ΜΟΝΟ στα μηχανηματα που αξιζουν!!!!!!!

αυτό το έχουν δηλώσει σαφώς και άλλα έντυπα, αλλά και διαδικτυακοί τόποι που κάνουν την ίδια δουλειά.

Εξαιρούνται φυσικά τα συγκριτικά όπου και εκεί ο πρώτος παίρνει 9.91 και ο τελευταίος 9.39:rifle:

Εξαιρούνται φυσικά τα συγκριτικά όπου και εκεί ο πρώτος παίρνει 9.91 και ο τελευταίος 9.39:rifle:

Αυτό θυμίζει βαθμολογία της Κομανέτσι στο μονόζυγο!!!!!! :BDGBGDB55:

αυτό το έχουν δηλώσει σαφώς και άλλα έντυπα, αλλά και διαδικτυακοί τόποι που κάνουν την ίδια δουλειά.

Οποτε, κατοπιν του ανωτερω, δεν μας μενει παρα να σφιχταγκαλιαστουμε και να τραγουδισουμε ολοι μαζι και δυνατα:

ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΚΑΝΕ ΠΟΥΛΟΒΕΡ:D

Δύσκολες εποχές και για εκδότες και για διαφημιζόμενους Μιχάλη.

Γνωστό και σεβαστό... και ξαναλέω οτι το εν λόγω περοδικό είναι το μόνο σοβαρό που έχει μείνει στην Ελλάδα ή τουλάχιστον είναι το μόνο που μάλλον συμβαίνουν σε μικρότερο ποσοστό αυτά που λένε οι φίλοι παραπάνω... μάλλον ξαναλέω!!

Παρ' όλα αυτά εγώ δεν αναφέρθηκα τόσο στο ποιές συσκευές επιλέγουν να αξιολογήσουν ούτε στο πως τις αξιολογούν... πάνω κάτω όλοι ξέρουμε λίγο πολύ τι παίζει!
Σαφώς και κάποιες είναι όντως "περίφημες"...
Περισσότερο σχολιάζω το γεγονός χρησιμοποιώντας μια τόσο κλισε γλώσσα για όλες τις δοκιμες είναι που λέει ο λόγος, σαν να διαβάζεις κάθε φορά το ίδιο τεύχος με διαφορετικές φωτογραφίες...

Ναί νωρίς το θυμήθηκαν...Τι διαφορετικό έχει απο προηγούμενα μοντέλα,που εξυμνούσαν στο εγγύς παρελθόν;

Τίμια(πολύ παλιώτερα-τώρα έχουν καβαλήσει το καλάμι και πουλούν σε τιμές ultra hi end) και καλοφτιαγμένα-αξιόπιστα μηχανήματα,αλλά μέχρι εκεί...

Απο ένα draft που έκανα στο τεστ σε ένα περίπτερο απο ο,τι κατάλαβα δεν τον θαβει... τον "θάβει"!!!! :) :) :)

χα χα χα..οπως οταν διαβαζα σε ενα περιοδικο που αναφερθηκε, το review του Airtight Bonsai...1000ευρα για δυο μεγαφωνακια των 20ε βιδωμενα σε ενα κουτακι μια σταλιτσα...ολεεε...

Παιδιά το λέω και το ξαναλέω τα περιοδικά του ειδικού τύπου μόνο ως οφθαλμόλουτρο χρησιμεύουν (κτρίως στον... "θρόνο") και θα έπρεπε να τα μοιράζουν τσάμπα στο μετρό.
Το οτι δέ τα πληρώνουμε 5 και βάλε ευρώ για να διαβάσουμε διαφημιστικά κείμενα δείχνει το πόσο μαζοχιστικα καταναλωτές έχουμε γίνει.
Και εγώ τα αγοράζω πότε πότε αλλα μόνο για τις φωτογραφίες και για την άνωθεν χρήση.
Τέλος το βρίσκω απαράδεκτο όταν γίνονται reviews και δεν υπάρχουν φωτό με τις συσκευές ανοικτές υτυχώς όχι και τόσο συχνά.

Last edited:
Re: Απάντηση: "Περίφημα".... όλα... μα ΟΛΑ;;;

Oταν καταλήγει "πριν το παρετε ακουστε και τον ανταγωνισμο", τι αλλο να πει?

Α οκ τότε τον θαβει...
...παραήταν γρηγορη η ματιά!!!-bye-

Παντως ψιλολογικο ειναι..στην Ελλαδα ειμαστε..Σιγα μη ξαναστειλει η αντιπροσωπια μηχανημα για review αμα της θαψεις 2-3..ειμαστε και ως λαος ψιλομαζοχες και μας αρεσει να μας παινευουν οτι μας αρεσει οποτε...

Παιδιά το λέω και το ξαναλέω τα περιοδικά του ειδικού τύπου μόνο ως οφθαλμόλουτρο χρησιμεύουν (κτρίως στον... "θρόνο") και θα έπρεπε να τα μοιράζουν τσάμπα στο μετρό.
Το οτι δέ τα πληρώνουμε 5 και βάλε ευρώ για να διαβάσουμε διαφημιστικά κείμενα δείχνει το πόσο μαζοχιστικα καταναλωτές έχουμε γίνει.
Και εγώ τα αγοράζω πότε πότε αλλα μόνο για τις φωτογραφίες και για την άνωθεν χρήση.
Τέλος το βρίσκω απαράδεκτο όταν γίνονται reviews και δεν υπάρχουν φωτό με τις συσκευές ανοικτές υτυχώς όχι και τόσο συχνά.

Συμφωνώ...
απο την άλλη όλο λέω να τα κόψω (τα έχω περιορίσει αρκετά βέβαια) και όλο αγοράζω... κυριως 1-2 ξενα και το ένα Ελληνικό για το οποίο άνοιξα το thread!

Πλέων αγοράζω απλά γιατί θέλω να γνωρίζω που βαδίζει η τεχνολογία και αν προσφέρουν κάτι νέο όλες αυτές οι πανάκριβες συσκευές.

Και τα 2 τα αγοράζω (ΗΧΟ & HF).

Για όλα τα άλλα (αγορές δηλαδή) έχω ΤΑ FORUM,τα ματάκια μου και τα αυτάκια μου.