Περιγραφή του νέου Macbook PRO 15"

Το καινούργιο όμως έχει σαφώς καλύτερη οθόνη.

Τώρα οπτικά, γούστα είναι αυτά, εμένα μου αρέσει η μαύρη οθόνη, όχι όμως το μαύρο πληκτρολόγιο.

:BDGBGDB55:

Το καινούργιο όμως έχει σαφώς καλύτερη οθόνη.

Τώρα οπτικά, γούστα είναι αυτά, εμένα μου αρέσει η μαύρη οθόνη, όχι όμως το μαύρο πληκτρολόγιο.

:BDGBGDB55:

+1 Για το πληκτρολόγιο...
:slapface: Να για να μάθεις που το έκανες μάυρο...:slapface:

Apple MacBook Pro 15.4" Intel Core 2 Duo 2.4GHz (New)

Νέο Apple MacBook Pro με ευρεία οθόνη LED 15.4" οπίσθιου φωτισμού, επεξεργαστή Intel Core 2 Duo 2.4GHz, 250GB HDD, 2x1GB RAM, NVIDIA GeForce 9600M GT@256MB & NVIDIA GeForce 9400M@256MB.

Tιμή
1.591

Apple MacBook Pro 15.4" Intel Core 2 Duo 2.53GHz (New)

Νέο Apple MacBook Pro με ευρεία οθόνη LED 15.4" οπίσθιου φωτισμού, επεξεργαστή Intel Core 2 Duo 2.53GHz, 320GB HDD, 2x2GB RAM, NVIDIA GeForce 9600M GT@512MB & NVIDIA GeForce 9400M@256MB.

Τιμή
1.988

Apple MacBook Pro 15.4" Intel Core 2 Duo 2.8GHz (New-BTO)

Νέο Apple MacBook Pro (BTO) με ευρεία οθόνη LED 15.4" οπίσθιου φωτισμού, επεξεργαστή Intel Core 2 Duo 2.8GHz, 320GB HDD-7200rpm, 2x2GB RAM, NVIDIA GeForce 9600M GT@512MB & NVIDIA GeForce 9400M@256MB.

Τιμή
2.267

{όλες οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ}

Πηγή:
http://www.document.gr/store/index....art&page=shop.browse&category_id=99&Itemid=56

Σύμφωνα με ΑΥΤΟ το άρθρο, οι δύο κάρτες γραφικών έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που έχουν υλοποιηθεί μέσω του λογισμικού ! :argue:
  • Καταρχήν, το 9400Μ μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 8gb μνήμης.
  • Επίσης, μπορεί να γίνει η αλλαγή από την μία κάρτα στην άλλη κατευθείαν, χωρίς να χρειάζεται να γίνει login out-login in.
  • Τέλος, μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα με την 9600Μ gt (hybrid sli).
Οπότε τώρα μένει να δούμε αναβάθμιση του λογισμικού, αν την δούμε δλδ, γιατί ως γνωστόν, μέχρι τώρα η Apple τέτοιου είδους πράγματα δεν έχει ξανακάνει...

Σύμφωνα με ΑΥΤΟ το άρθρο, οι δύο κάρτες γραφικών έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που έχουν υλοποιηθεί μέσω του λογισμικού ! :argue:
  • Επίσης, μπορεί να γίνει η αλλαγή από την μία κάρτα στην άλλη κατευθείαν, χωρίς να χρειάζεται να γίνει login out-login in.
Οπότε τώρα μένει να δούμε αναβάθμιση του λογισμικού, αν την δούμε δλδ, γιατί ως γνωστόν, μέχρι τώρα η Apple τέτοιου είδους πράγματα δεν έχει ξανακάνει...

Ισως με το snow leopard να δούμε θάυματα??:BDGBDGB53:

Re: Απάντηση: Περιγραφή του νέου Macbook PRO 15"

Συμπληρώνω,

Για το πρώτο, μπορεί, σίγουρα όμως μπορεί 6gb, δεν την αναγνωρίζει το σύστημα.

Για το δεύτερο,προς το παρόν, μόνο σε windows ! Με το νέο λογισμό περιμένουν να λυθεί το πρόβλημα του log out - log in

Για το τρίτο, η μεγαλύτερη έκπληξη! Γιατί κάνανε τις πάπιες οι της Apple σ΄ αυτό το θέμα? Μάλιστα λένε μερικοί , ότι κατά τη θέαση HD υλικού χρησιμοποιήτε μόλις το 10-20% της ισχύος της cpu ενώ έπιανε το 100%!

Ισως με το snow leopard να δούμε θάυματα??:BDGBDGB53:

To 10.6 θα εκμεταλεύεται και την gpu οπότε θα είναι σημαντικά ταχύτερο από το 10.5.Περισσότερα χαρακτηριστικά δεν είναι ακόμη γνωστά, αναμένουμε τον Γενάρη στην Macworld να ανακοινωθούν περισσότερα .

το θέμα είναι πιστεύω περισσότερο στην αφή... είναι ικανοποιητικό το μέγεθος και η αίσθηση των πλήκτρων για αυτούς που γράφουν πολύ?

δεν εννοούσα αυτό.

ήθελα να πώ ότι το σημαντικό σε ένα πληκτρολόγιο είναι η αφή των πλήκτρων, το οποίο για μένα αναλύεται σε:
1. μέγεθος
2. αίσθηση κατά την πληκτρολόγηση
3. αντοχή στο χρόνο, στη σκόνη, τον καιρό, κλπ. κρατώντας αναλοίωτη την πρώτη αίσθηση κατά την επαφή. Λίγο σεξουαλικό ακούγεται, αλλά ούτως ή άλλως η γυναίκα μου αποκαλεί το powerbook "η γκόμενα" :firstprize:

Δεδομένου ότι ακόμη χρησιμοποιώ ένα powerbook 15' , 1,67' , το οποίο και αν έχει γράψει και ποτέ δεν είχα οποιοδήποτε πρόβλημα, θα ήθελα από κάποιον που έχει ήδη αγοράσει το καινούργιο pro να μου πει τις εντυπώσεις του από το πληκτρολόγιο πέραν του χρώματος. Ειδικά αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιο από τα aluminum ώστε να μπορεί να κάνει τη σύγκριση...

Το πληκτρολόγιο είναι ίδιο με των Macbook/Air. Συνηθίζεται και ειδικά αν έχεις χοντρά δάχτυλα είναι πιο βολικό από τα παλιά, λόγω της απόστασης μεταξύ των πλήκτρων.
Επίσης το νέο trackpad με τις άπειρες ρυθμίσεις συνηθίζεται και πλέον κανονικό δεξί κλικ.

φιλε Γιωργο ειμαι κατοχος του νεου 15,4´ (Macbook pro 2,53)εδω και 15 ημερες.Οι πρωτες μου εντυπωσεις-διαπιστωσεις:
1.design εξαιρετικο.
2.Πολυ γρηγοροτερο απο το 13,3 που ειχα.
3.Εντυπωσιακη αποδοση της καρτας γραφικων.
4.Απογοητευτικη αποδοση της μπαταριας (με χρηση της 256)σε σχεση με προηγουμενα μοντελα.
5.Η αφη του πληκτρολογιου προσωπικα μου αρεσει αλλα ειμαι σιγουρος οτι καποιους θα τους παραξενεψει.

Αυτα τα ολιγα για τωρα και συνεχιζω την εξερευνηση

ούπς... αυτό με τη μπαταρία πόνεσε... σα να έπεσε ένα κάστρο της απλ!

σχετικά με την οθόνη που τόσος ντόρος έγινε?

η οθονη φιλε μου ειναι πολυ καλη.Επειδη ειχα και imac glossy οθονη εχει πολυ μεγαλη βελτιωση στην απεικονιση .Καταρχην μου φαινεται οτι δεν υπαρχουν καθολου φαινομενα ανακλασης

Παιδια και κατι ακομα που εχω παρατηρησει και νομιζω οτι ειναι εξισου σημαντικο.Πρεπει να εχουν βελτιωσει παρα πολυ το κομματι θερμανση.Για παραδειγμα:
-Παιζοντας Football Manager 09 και ταυτοχρονα χρησιμοποιωντας το visual hub για να κανω convert μια ταινια το σασι του ηταν κρυο.ΣΕ αντιθεση με το δικο μου προηγουμενο μοντελο το οποιο ζεσταινοταν αρκετα ως παρα πολυ

μετετρεψα μια ταινια mov to avi σε 12'.Νομιζω οτι ειναι πολυ καλος χρονος γιατι στο Mac pro με 4gb μνημης κανει γυρω στα 10'για αυτου του ειδους τη μετατροπη.