Περικοπές και στα κατοικίδια.

Απάντηση: Re: Περικοπές και στα κατοικίδια.

εχει κι ενα άλλο νούμερο που τυλιγόταν με πύθωνες για να τραγουδήσει. Ενα παπά παιδί-διαόλου εγγόνι : Bικέντιο. Vincent. ή αλλιώς Vince :cool:

Kαι με καταγωγη απο Γαλλους Ουγενοτους...;)

έχω και το animals και το atom heart mother έχω μιά replica, έχω fish rising, έχω και τον Joe Dogs (πόσοι νάναι άραγε?), έχω και έναν του Scott Walker όπου κάπου γκαρίζει ο κυρ Μέντιος...

Μάλιστα.
Αν κάποιος φιλοξενεί παραπάνω από δύο ζώα (πχ σκυλιά) θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο για το καθένα. Οι φιλοζωϊκές έχουν φρίξει με το νέο νομοσχέδιο.

Αυτοί είναι ανώμαλοι ρε. Τα έχουν βάλει και με τα ζώα.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.:rifle:

Αγαπητε κυριε, καλο θα ηταν πριν ανοιξετε το νημα, να το "παιδεψετε" λιγο το θεμα του, για να μην δημιουργειτε λανθασμενες εντυπωσεις σε αυτους που δεν θα ειχαν-εχουν την υπομονη ή το ενδιαφερον να φτασουν μεχρι το ποστ του αξιοτιμου κ. Συντονιστη, που βαζει τα πραγματα στη σωστη τους διασταση!
Οχι τιποτα αλλο, αλλα απο εδω μεσα γινεται και κριτικη σε θεματα κακης & κατευθυνομενης δημοσιογραφιας των ΜΜΕ και δεν πρεπει να αυτοαναιρουμαστε με επιπτωσεις στην αξιοπιστια μας!
Φιλικα.

Αγαπητέ Κύριε τον Skai να πάρετε τηλέφωνο για διαμαρτυρία. Δεν τον βασάνισα τον νόμο πάντως, έχετε δίκιο.
Αλλά οι συμπαθείς δημοσιογράφοι του καναλιού ήταν πολύ επιθετικοί με το νέο νομοσχέδιο. Μάλιστα ανέφεραν πως πολλές φιλοζωϊκές οργανώσεις ήδη διαμαρτύρονται και πως ζητούν συνάντηση με τον υφυπουργό.

Γνωρίζετε την ευαισθησία του καναλιού για τα οικολογικά θέματα.

Επειδή υπάρχει κόσμος που πιστεύει ακόμη και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, αισθάνθηκα την ανάγκη να τους πιστέψω και εγώ σ´ένα θέμα.

Και από την άλλη ,χωρίς να σας αφορά φυσικά, είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως ότι νόμο και να ψηφίσει η συγκεκριμένη κυβέρνηση είναι για κακό.

Πολύ φιλικά γιατί βλέπω πως είστε φιλόζωος.

Υ.Γ. Να τους κάνετε δίαιτα ,θα σκάσουν τα ζώα (πλάκα κάνω). -bye-

Εγώ ευτυχώς έχω ενυδρείο -bye-

Είσαι σίγουρος ότι δεν θα αποτελεί τεκμήριο διαβίωσης του χρόνου; Με τα λίτρα θα το πάνε στην αρχή, και όταν επιστρέψουμε σε γυάλες με χρυσόψαρα, θα αναπροσαρμόσουν την κλίμακα σε ml.

Αληθεια εχουν σαλταρει τελειως ρε σεις....μιλαμε οτι σε λιγο θα πεφτει προστιμο 1000 ευρω για καθε κουρας που πεφτει κατω απο σκυλο.

Στην Αυστρια ειναι 36 το προστιμο.
Και καλα θα κανουν να βαλουν προστιμο. Εχουμε που εχουμε ελαχιστα πεζοδρομια, τα εχουμε και σαν ναρκοπεδια...
Καθε γυφτος βγαζει τον σκυλο του και τα κανει εξω. Ωραια, μαζεψε τα "κυριε".

Η πιο καθαρη πολη που εχω παει ειναι η Τσεχια.
Ουτε γοπες, ουτε σκουπιδια, ουτε ναρκες.
Και απο σκυλους... ο χαμος...
Σε καθε πεζοδρομιο, παρκο, τραμ, μετρο, βλεπεις και 10 σκυλους μεσα σε 3 λεπτα... (ο σκυλος πληρωνει και εισητηριο στα μεσα μαζικης μετφορας, μειωμενο)
Αλλά τα μαζευουν. Δεν αφηνουν ναρκες...
Ειναι ενα μικρο δειγμα της υπευθυνοτητας που εχουν αναλαμβανοντας να εχουν σκυλο.

Φυσικα ειναι θεμα εισπραξης η ολη ιδεα ....

Καλως ή κακως με βουρδουλα λειτουργουμε.
Το πολυ κακως θα ειναι να βαλουν προστιμο και να μην τηρησουν την επιτηρηση "αστυνομευση".
Αφου την κουραδα πρεπει να την αστυνομευσουν για να καταλαβουμε οτι ειμαστε ανθρωποι και οχι σκατιαριδες.

Καποτε ετσι ελεγαν και για την ζωνη ασφαλειας, τα κοκκινα, το κρανος, το μεθυσι.
Σημερα μετα απο πολλα χρονια απο τα εισπρακτικα μετρα ο Ελληνας επιτελους φοραει ζωνη, κρανος, δεν περναει κοκκινο και δεν οδηγαει τυφλα μεθυσμενος.
Ισως οχι ακομα στο επιπεδο που θα επρεπε αλλά καμια σχεση με το χαος που υπηρχε πριν.

Οσο για τις πολυκατοικιες...
Δεν μενω σε πολυκατοικια αλλά θα μου την εδινε πολυ ασχημα αν υπηρχαν κακομεταχειρισμενα σκυλια πεταμενα σε ενα μπαλκονι χωρις καμια βολτα που απο αγανακτηση γαυγιζαν ολη την ωρα. Φαντασου να μην υπηρχε και οριο...
Και αντε, στα βαθια μεσανυχτα να ακουσεις κανενα μωρο να κλαιει για λιγο. Να ακους χορωδιες σκυλων για ωρες ειναι καπως.
Καποιοι κιολας τα μαθαινουν να ειναι επιθετικα και τρελαμενα, για λογους που μονο οι ιδιοι ξερουν...

Last edited:
έχω και το animals και το atom heart mother έχω μιά replica, έχω fish rising, έχω και τον Joe Dogs (πόσοι νάναι άραγε?), έχω και έναν του Scott Walker όπου κάπου γκαρίζει ο κυρ Μέντιος...

Έχω έναν "σκύλο" αλλά πολύ επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, είναι βλέπεις "atomic dog" και ο εμπνευστής του είναι νούμερο από τα λίγα.
Ευτυχώς δεν με έχει καρφώσει κανείς στην Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Δεν καταλαβαινετε οτι αυτος ο νομος ειναι πολυ ηλιθιος για να εχει λογικη?
Αυτος ο νομος εχει αλλο σκοπο... οπως καποιοι αλλοι που ξεφυτρωνουν τελευταια (δωρητες οργανων, εχθροπαθεια κλπ) και αλλοι πολλοι που ερχονται στο μελλον, εχουν σκοπο την δημιουργια ενος "αλλου" μοντελου κοινωνιας και πολιτη. Μιας οργουελιανης κοινωνιας οπου οι νομοι θα καθοριζουν και την τελευταια δραστηριοτητα της ζωης μας ωστε να εκπαιδευτουμε στην ανελευθερια και στην υποταγη. Οσο δε πιο αντιδημοκρατικος ο νομος κατα την Γκαιμπελικη τακτικη τοσο πιο εκπαιδευτικος. Ετσι στο μελλον θα υποκεινται σε ελεγχο καθε δραστηριοτητα της ζωης ωστε στο τελος να αδυνατουμε να εχουμε προσωπικη γνωμη και θεληση αλλα να λειτουργουμε μηχανικα κατα το γραμμα του νομου-προγραμματος. Καλωσηλθατε στο νεο μεσαιωνα.

Mόλις πριν από 2 ώρες πήραν πίσω το τραγικό νομοσχέδιο, ύστερα από έντονες πιέσεις των φιλοζωϊκών οργανώσεων. Το νέο είναι βελτιωμένο και δεν έχει όλους τους παραλογισμούς του προηγούμενου.
Για να δούμε τι θα δούμε.

Χτες στη Τσαπανίδου έλεγαν ότι είχε διαρρεύσει προς τα έξω (ΜΜΕ, internet) λάθος νομοσχέδιο! Απίστευτο αν το σκεφτεί κανείς καλά...

Το μπάχαλο που επικρατεί στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αποκαλύφθηκε από το νομοσχέδιο για τα κατοικίδια, αφού από την περασμένη Τετάρτη κυκλοφορεί, αναλύεται και κατηγορείται, χωρίς να είναι τελικά αυτό που εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο!

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=292848