Περιμένω τις απόψεις σας…

Δημητρη,

Γιατι οχι? θα μαθουν ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ διαφορετικες μεθοδολογιες. Ετσι θα παραπονιουνται λιγοτερο....

Αλλωστε εγραψα κοινωνικα ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ θεματα...Αυτο προφανως ανηκει στα λοιπα....

Μήπως αυτό σε βοηθάει περισσότερο?

Γιατι ο χαρακτηρισμός και τα υπονοούμενα είναι βαριά Βασίλη..

Με μέλλει οτι ξεκινήσαμε να λέμε τις απόψεις μας και ξαφνικά βλέπω πόλεμο,αντί να βρούμε μια χρυσή τομή στο θέμα του Geon.
Επίσης μου κάνει εντύπωση το κράξιμο και οι ταμπέλες προς διάφορες κατευθύνσεις που εκτόξευσες..

Δημητρη,
Εγω μπορει να λεω οτι μου κατεβει,εσενα τι σε μελλει?

Και τι σχεση εχουν οι ερωτησεις σου με το θεμα?Τα ονοματα θα σε βοηθησουν σε κατι?

Οχι βέβαια αλλά το να χαρακτηρίζεις μελη του φόρουμ ως "αδελφές που χαλάνε τον κόσμο άσκοπα",ε όσο νάναι σηκώνει συζήτηση και είναι βαρύ !

Καταρχην, αυτα που θετεις ειναι εκτος του παροντος θεματος. Κατα δευτερον, σε ποιο μερος των κειμενων μου μιλησα για μελη του φορουμ που ειναι αδεφες που χαλανε το κοσμο ασκοπα?

Πως εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι μιλησα για μελη του φορουμ?

Αυθαιρετεις στα συμπερασματα σου Δημητρη...

Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης Ιωάννου
Βρε Βασίλη,έχουμε δηλωμένες αδελφές που χαλάνε τον κόσμο άσκοπα ???

Εμ πέστα μας και εμάς,τι τ αφήνεις στη μέση?
Για να ξέρουμε

Πρεπει να παρω εγκριση απο τη διαχειρηση, αλλιως... ξερεις τι θα μου συμβει:twoguns:

Σύ είπας ..

Εγω ειπα οτι για να μιλησω για αδελφες (ελληνιδες) (στο πρωτο post # 67) θα πρεπει να παρω εγκριση απο τη διαχειρηση, γιατι μπορει να ενοχληθει καποιος, το θεμα μπορει να θεωρηθει... απο τα απαγορευμενα.

Η δικη σου περιεργεια ομως ειναι εκτος των αποψεων που συζητιουνται εδω, δε νομιζεις?
Δεν συνεχιζουμνε καλυτερα με την αντιπαραθεση στο θεμα που ανοιξε ο GeonX?

Φυρί-φυρί το πας κε Σωκρατίδη να κατηγορηθείς γιά προσωπικές επιθέσεις...
(Δεν παίζει ρόλο το ότι δεν εχεις κάνει καμμία...) Εγώ πάντως έχω μάρτυρες ότι δεν είπα τίποτα πέρα από την ιδέα της ψηφοφορίας...

Re: Απάντηση: Περιμένω τις απόψεις σας…

Δεν ειναι κακο να αρνειστε κατι. κακο θα ηταν να το επιβαλλατε στους υπολοιπους... εκει θα ειχαμε προβλημα
Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα.

Όμως βλέπω ότι στη συνέχεια η συζήτηση εκτραχύνεται σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός. Γι αυτό πιστεύω ότι -τουλάχιστον- τα σεξουαλικά θα πρέπει να μείνουν εκτός φόρουμ.

η διαχειριστικη ομαδα θα λαβει υπ οψιν της παρεμβασεις ολων σας καθως και των υπολοιπων μελων μας που εχουν τοποθετηθει με ΠΜ και email στην Γεν Διαχείριση και θα πάρει της αποφάσεις της και θα ορίσει τους κανόνες

καλυτερα λιγοτεροι και με περιορισμενοι θεματολογια παρα πολλοι και με θεματολογια τυπου expresso.

Πάντως επειδή γράφτηκε ότι η Διαχείριση έχει ´πρόβλημα´με ομάδα ατόμων,που ενοχλούνται με τίς διαχειριστικές παρεμβάσεις,εάν όντως θεωρείται ότι αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα ,ας βγάλει έναν κατάλογο ´αμαρτωλών´σε κοινή θέα πρός συμμόρφωση:violent-smiley-030: .Οχι τίποτα άλλο,αλλά για να ξαναχαθεί το δάσος και να δειχτεί το δέντρο............:speechless-smiley-0 ....
Ο Geon-X έκανε μιά πολύ καλή κίνηση ανοίγοντας εδώ την συζήτηση σαν διαχειριστής τής κατηγορίας.
Οσο επικρατεί η αντίληψη ότι η κριτική είναι που χαλάει το club ,δεν θα βρίσκεται λύση.
Οταν η Διαχειριστική ομάδα αποκτήσει ενιαία στάση για τίς παρεμβάσεις τότε θα μειωθούν σαφώς οι δυσκολίες.

Ξαναδές τα post του θέματος.Ετσι κατάλαβα προσωπικά,μπορεί να κάνω λάθος.
Και για να μιλήσω προσωπικά,στο θέμα ´αναρχία και αναρχικοί´,διαφώνησα με την παρέμβαση ενώ στο θέμα της ακτινογραφίας συμφώνησα.Τωρα τι είμαι εγώ??Συμφωνών η επικριτής??Το ότι συμφωνεί ή διαφωνεί ένα μέλος δεν σημαίνει ότι απαιτεί να αλλάξει και η στάση ή η απόφαση που έχει ληφθεί.
Ας ξεκαθαρίσουν τα όρια και όλα θα πάνε καλά.

Kαλό είναι να μπορούμε να αυτολογοκρινόμαστε.
Το ξέρω μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά έχοντας την τόλμη να μπορούμε να καταλάβουμε τι μπορεί να ενοχλήσει σίγουρα μπορούμε να έχουμε επιθυμητά αποτελέσματα.