Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Απάντηση: "Digital TV Info" Μαρτίου

Ε, δε θα τους δείχνουμε με το δάχτυλο κιόλας λόγω της ιδιότητας τους.
Και οι συντελεστές περιοδικών έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν ως απλά μέλη στα φόρουμ.
Αλλωστε η συμπεριφορά τους κρίνεται από τη συνολική παρουσία τους και την εν γένει συμμετοχή τους.
Αν διαπιστωθεί ότι η συμπεριφορά τους αποσκοπεί αμιγώς στην "άγρα" πελατών, τότε θα υπάρξει ανάλογη αντίδραση, κάτι τέτοιο όμως δεν υφίσταται.
Επίσης δεν θα συναντήσει κανείς συντελεστές περιοδικών σαν ενεργά μέλη σε πολλά φόρουμ.
Οτι αφορά τη συμμετοχή τους εδώ, θεωρώ το ρόλο τους ξεκάθαρο και ειλικρινή. Εχουν δείξει ποιοι είναι, δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους και έχουν ανεχτεί κριτική και μάλιστα πολλές φορές άκομψη και προσβλητική.

Προσωπικά το θεωρώ τιμή μας που συμμετέχουν εδώ.
(Είναι δικαίωμα σας να διαφωνείτε με την παραπάνω τοποθέτηση μου)

Re: "Digital TV Info" Μαρτίου

Φίλε μποκέρα,
δεν νομίζω να έχω κρύψει ποτέ το ονόμά μου, ούτε εγώ, ούτε και άλλοι συντάκτες του περιοδικού. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα είναι πιο παλιοί σε αυτό ή σε κάποια άλλο φόρουμ, παρά στο περιοδικό.
Επίσης, έχεις παρατηρήσει ότι συμμετέχω στο φόρουμ σαν απλό μέλος, χωρίς όμως να έχω κρυφή την ιδιότητά μου. Άλλωστε οι περισσότεροι με γνωρίζουν με το μικρό μου όνομα και αυτό μου αρέσει γιατί και εγώ αυτό το φόρουμ, πρώτα το γνωρίσα ως απλό μέλος και μετά σαν περιοδικό.
Παρόλα αυτά αν δημιουργώ πρόβλημα ή αυτό πειράζει κάποιους, μπορώ κάλλιστα να προσθέσω στα στοιχεία μου ότι ζητηθεί. Δεν θα κολήσουμε εκεί.
Φίλε γιώργο (Georgedeppy), εύχομαι να τα καταφέρεις στον επόμενο διαγωνισμό.
Αλέξη αμοιβαία τα αισθήματα. Και εγώ, αλλά φαντάζομαι και οι υπόλοιποι, θεωρουμε τιμή μας, που συμμετέχουμε στο forum.

Φίλε μποκέρα,
δεν νομίζω να έχω κρύψει ποτέ το ονόμά μου, ούτε εγώ, ούτε και άλλοι συντάκτες του περιοδικού. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα είναι πιο παλιοί σε αυτό ή σε κάποια άλλο φόρουμ, παρά στο περιοδικό.
Επίσης, έχεις παρατηρήσει ότι συμμετέχω στο φόρουμ σαν απλό μέλος, χωρίς όμως να έχω κρυφή την ιδιότητά μου. Άλλωστε οι περισσότεροι με γνωρίζουν με το μικρό μου όνομα και αυτό μου αρέσει γιατί και εγώ αυτό το φόρουμ, πρώτα το γνωρίσα ως απλό μέλος και μετά σαν περιοδικό.
Παρόλα αυτά αν δημιουργώ πρόβλημα ή αυτό πειράζει κάποιους, μπορώ κάλλιστα να προσθέσω στα στοιχεία μου ότι ζητηθεί. Δεν θα κολήσουμε εκεί.
Φίλε γιώργο (Georgedeppy), εύχομαι να τα καταφέρεις στον επόμενο διαγωνισμό.
Αλέξη αμοιβαία τα αισθήματα. Και εγώ, αλλά φαντάζομαι και οι υπόλοιποι, θεωρουμε τιμή μας, που συμμετέχουμε στο forum.

Τα ίδια ισχύουν και για μένα και θέλω μόνο να προσθέσω ότι αν μπουν τα στοιχεία μας ως συντάκτες περιοδικού θα βγουν κάποιοι άλλοι να πουν ότι κάνουμε έμμεση διαφήμιση, συνεπώς υπάρχουν 2 αντικρουόμενες απόψεις γι αυτό το θέμα.

Επειδή είναι forum εδώ δεν έχουν σημασία τα στοιχειά σας
Σημασία έχει η συμμετοχή σας στο παρόν χώρο με το να γράφετε τις απόψεις σας στα δρώμενα
Για μένα τιμή για ένα Forum είναι να έχει ενεργά μέλη που γράφουν για οποιαδήποτε θέμα αυτό φτάνει και μόνο
Ακόμα και επαγγελματίας να είναι κάποιος μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα του ακομα και στον παρόν χώρο αρκεί να δώσει λίγο χρόνο από την ζωή του να γράψει 5 πραματάκια ουσιοδη όμως ώστε να μπορεσουν τα μελη που διαβαζουν να σχηματισουν αποψη
Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα που ακόμα κι ένα περιοδικό ίσος να μην προλαβαίνει να τα καλύψει
Να λοιπόν η ευκαιρία που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο χώρος εδώ και το κάθε forume προσφαιρει την ελευθερια του γραπτου λογου καθως και του διαλογου

Απάντηση: Re: "Digital TV Info" Μαρτίου

Με κίνδυνο να (ξανά)παρεξηγηθώ ................
Βεβαίως, δεν μπορώ πω οτιδήποτε, ούτε καν να κάνω υπονοήσω κάτι για την ακεραιότητα των εν λόγω ή για κατάχρηση φιλοξενίας από το φόρουμ.
Ε, δε θα τους δείχνουμε με το δάχτυλο κιόλας λόγω της ιδιότητας τους.
......
Αλέξη, νομίζω απαξιώνεις τα λεγόμενα μου δια της υπερβολής. Δεν είπα δα και να τους φορέσουμε κολάρο με GPS, ούτε φάρο ασθενοφόρου! Σέβομαι την (καθημερινή) προσπάθεια σου για ισορροπία και κοσμιότητα σε ένα δύσκολο κομμάτι του φόρουμ αλλά επέτρεψέ μου να τα βλέπω (λίγο) διαφορετικά. Όπως και τότε με τον άλλο που πουλούσε ένα τόνο λαπτοπ κάθε φορά, δεν έπαθε και τίποτα που μας "είπε" ότι είναι έμπορας και έχει μαγαζί. Το αντίθετο μάλιστα.
Τα ίδια ισχύουν και για μένα και θέλω μόνο να προσθέσω ότι αν μπουν τα στοιχεία μας ως συντάκτες περιοδικού θα βγουν κάποιοι άλλοι να πουν ότι κάνουμε έμμεση διαφήμιση, συνεπώς υπάρχουν 2 αντικρουόμενες απόψεις γι αυτό το θέμα.

Σ' αυτό δεν έχεις κι άδικο...υπάρχουν δυσκολίες και διαφορές στο πως αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα (όχι μόνο εγώ κι εσύ).

Αλέξη, νομίζω απαξιώνεις τα λεγόμενα μου δια της υπερβολής. Δεν είπα δα και να τους φορέσουμε κολάρο με GPS, ούτε φάρο ασθενοφόρου! Σέβομαι την (καθημερινή) προσπάθεια σου για ισορροπία και κοσμιότητα σε ένα δύσκολο κομμάτι του φόρουμ αλλά επέτρεψέ μου να τα βλέπω (λίγο) διαφορετικά. Όπως και τότε με τον άλλο που πουλούσε ένα τόνο λαπτοπ κάθε φορά, δεν έπαθε και τίποτα που μας "είπε" ότι είναι έμπορας και έχει μαγαζί. Το αντίθετο μάλιστα.
Ξέρεις ότι σε εκτιμώ και δεν ήταν σκοπός μου να απαξιώσω κάτι. Ηθελα να δώσω λίγη έμφαση και τίποτα περισσότερο.

Και γενικότερα:
Εννοείται ότι ο καθένας διατηρεί το δικαίωμα να βλέπει τα πράγματα από τη δική του σκοπιά και να έχει την άποψη του. Και όχι μόνο αυτό αλλά μπορεί και να την εκδηλώνει αρκεί να τηρεί τα προσχήματα. Μιλάω για καθαρά λόγια με επιχειρήματα.

Σήμερα πήρα κι εγώ το τεύχος. Δύο παρατηρήσεις: δε μου άρεσε καθόλου ο διαγωνισμός για τα images (απευθύνεται σε ένα μέρος των αναγνωστών και όχι σε όλους) και λείπουν και πάλι οι γωνίες λήψης στις τελευταίες σελίδες του περιοδικού. Θα επανέλθω, μόλις το διαβάσω πιο αναλυτικά.

Σεραφείμ καλημέρα,
Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου.
όντως ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ένα μέρος των αναγνωστών και όχι σε όλους, όπως φυσικά και το σχετικό θέμα για αυτό. Παρόλα αυτά, για έναν που έχει Dream HD και έχει πληρώσει 450 ή 1000 ευρώ, αξίζει πάρα πολύ να δώσει 60 ακόμη. Από την άλλη σαν περιοδικό, αλλά και σαν άνθρωποι, είμαστε γενικά υπέρ της ελεύθερης διακίνησης λογισμικού και για αυτό άλλωστε μας αρέσουν οι δέκτες Linux. Έτσι, για να ισοφαρίσουμε κάπως την καταστάση καταφέραμε και αποσπάσαμε από την ομάδα Rudream, 5 images για κλήρωση. Σίγουρα καλύτερα θα ήταν να είχαμε έναν άλλο διαγωνισμό, που να απευθύνεται σε όλους, αλλά αυτό σε μηνιαία βάση δεν είναι εφικτό. Όπως καταλαβαίνεις κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Κλείνοντας θέλω να σου πω ότι αυτό έγινε εις γνώση μας, για αυτό και ο διαγωνισμός ούτε μια σελίδα έπιασε στο περιοδικό, ούτε και στο εξώφυλλο τον βγάλαμε, όπως κάνουμε με αυτούς που απευθύνονται σε όλους. Εμείς πάντως προσπαθούμε κάθε μήνα να προσφέρουμε κάτι στους αναγνωστές, στο μέτρο του δυνατού.
Τώρα όσο αφορά τις γωνίες λήψης, νομίζω ότι έχει παραγίνει... Έχουν να μπουν από τον καιρό του Νώε και πιο πολύ ανησυχώ για έναν φίλο από την γειτονιά, που του το έχω υποσχεθεί. Αληθηνά πάντως κάθε μήνα μας βγαίνει η ψυχή να χωρέσουμε όλα αυτά που θέλουμε στο περιοδικό και επειδή οι γωνίες είναι κάτι που δεν αλλάζει, προωθούμε κατά βάση τα υπόλοιπα. Ελπίζω να βρούμε τρόπο να τις βάλουμε. Παρόλα αυτά αν υπάρχει άμεση ανάγκη μπορώ να τις ανεβάσω σε κάποιο link, ώστε όποιος θέλει να τις κατεβάζει (θα το κοιτάξω μέσα στην μέρα και θα επανέλθω).
Περιμένω με ενδιαφέρον και την περαιτέρω κριτική σου.

Ευχαριστώ για την απάντηση, Αργύρη! Έγραψα αυτά τα δύο στοιχεία γιατί είναι τα μόνα στα οποία βρήκα ψεγάδι. Το περιοδικό, όσο περνάει ο καιρός, μου θυμίζει τα παλιά "δορυφορικά νέα" που λάτρεψα! Μου αρέσει ιδιαίτερα η παρουσία νέων προσώπων στην αρθρογραφία, πράγμα που ανανεώνει συνεχώς το ύφος του περιοδικού. Συνεχίστε την καλή δουλειά! :ernaehrung004:
Υ.γ. Οι γωνίες λήψης ας μπαίνουν κάθε δύο τεύχη για να μη χρειάζεται να ανατρέχουμε σε αρκετά παλαιότερες εκδόσεις.

Re: Απάντηση: "Digital TV Info" Μαρτίου

Υ.γ. Οι γωνίες λήψης ας μπαίνουν κάθε δύο τεύχη για να μη χρειάζεται να ανατρέχουμε σε αρκετά παλαιότερες εκδόσεις.
Όπως γίνεται με τις συχνότητες της C - Band , που ενδιαφέρουν εμένα , και όχι τους πολλούς .:a0210::a0210::a0210:

Re: Απάντηση: "Digital TV Info" Μαρτίου

Όπως γίνεται με τις συχνότητες της C - Band , που ενδιαφέρουν εμένα , και όχι τους πολλούς .:a0210::a0210::a0210:

Και ένας εγω ...δύο! Ξέρεις τι είναι ο συντάκτης του περιοδικού να ψάχνει αλλού για τις συχνότητες της μπάντας C?

Να μπει ένα ειδικό ένθετο, το οποίο να μοιράζεται σε ...δύο άτομα! :D

Ναι θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στην μπάντα C, τους επόμενους μήνες. Εγώ βέβαια να ξέρετε ότι είμαι υπέρ της Ku, αλλά αφού το θέλετε δεν θα σας χαλάσουμε το χατήρι (λέω θέλετε γιατί είναι και ο Φίλιππος C fun)

Ναι θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στην μπάντα C, τους επόμενους μήνες. Εγώ βέβαια να ξέρετε ότι είμαι υπέρ της Ku, αλλά αφού το θέλετε δεν θα σας χαλάσουμε το χατήρι (λέω θέλετε γιατί είναι και ο Φίλιππος C fun)
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το περιοδικό ! Εγώ προσωπικά θα ήθελα στο μέλλον να κάνετε ένα αφιέρωμα στα plugins των DM-800/8000 ! Θεωρώ ότι το τοπίο γύρω από τα plugins για E2 είναι αρκετά θολό και γενικότερα δεν δίνονται πληροφορίες για το τι κάνει το καθένα αλλά και δύσκολα βρίσκεις πληροφορίες στο internet που να σε ενημερώνουν για τις λειτουργίες του κάθε plugin... Ελπίζω να σας αρέσει η πρόταση μου και να δούμε στο μέλλον ένα καλό αφιέρωμα ! :grinning-smiley-043

διαβασα στο "πειραξε το" για το πως κανουμε αναβαθμιση στο Diablo 2.
πολυ αναλυτικα τα γραφει το παλικαρι για εμας τους αρχαριους/ασχετους! μπραβο.
ευκολο φαινεται. δεν το περιμενα. ισως να κανω την αγορα καποια στιγμη..

Καλημέρα,
Γιώργο καλημέρα, σε ευχαριστούμε για την θετική κριτική.
Φίλε Jorgito, έχουμε παρουσιάσει σχετικά πρόσφατα ένα τέτοιο άρθρο, όμως στο άμεσσο μέλον θα επανέλθουμε.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα στο μέλλον να κάνετε ένα αφιέρωμα στα plugins των DM-800/8000 ! Θεωρώ ότι το τοπίο γύρω από τα plugins για E2 είναι αρκετά θολό και γενικότερα δεν δίνονται πληροφορίες για το τι κάνει το καθένα αλλά και δύσκολα βρίσκεις πληροφορίες στο internet που να σε ενημερώνουν για τις λειτουργίες του κάθε plugin... Ελπίζω να σας αρέσει η πρόταση μου και να δούμε στο μέλλον ένα καλό αφιέρωμα ! :grinning-smiley-043
Kαι εγω αυτο θα το θελα,μακαρι να γινει.Βλεπω τον βορειο να τρεχει και να μην φτανει:grinning-smiley-043

Καλημέρα,
Γιώργο καλημέρα, σε ευχαριστούμε για την θετική κριτική.
Φίλε Jorgito, έχουμε παρουσιάσει σχετικά πρόσφατα ένα τέτοιο άρθρο, όμως στο άμεσσο μέλον θα επανέλθουμε.
Φίλε Arno καλησπέρα ! Εύχομαι να πραγματοποιήσετε στο (κοντινό) μέλλον ένα τέτοια αφιέρωμα ! Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ σε ποιο τεύχος έγινε αυτήν η παρουσίαση ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! :a0210: