Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Re: Digital Satellite TV Νοεμβρίου

Το αγόρασα και εγώ χτες (κυκλοφόρησε Σάββατο; ) και το βρήκα αρκετά καλό.
Μου φάνηκε ότι είχε πολλά άρθρα, αρκετή ύλη.
Εγώ πάντως έμεινα ικανοποιημένος. :a0210:
Αν και το συγκριτικό των δεκτών δεν το διάβασα ακόμη, είδα ότι υπήρχαν τιμές!

Απάντηση: Digital Satellite TV Νοεμβρίου

Τελικα το πειρα χθες στα χερια μου αλλα αποροφηθηκα τοσο που ξεχασα να στειλω παντα η καλλη δουλεια, τα νεα και αυτο που μου αρεσε και να συνεχειση ειναι που εχει και τιμες και στο συγκριτικο αλλα και στης δοκιμες

Υ.Γ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΙΚΑ!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-bye--bye--bye--bye-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Μεταφέρω δελτίου τύπου που λάβαμε από το περιοδικό Digital Satellite TV

attachment.php

Τo Digital Satellite TV στα περίπτερα

Το πιο πλούσιο, αλλά και πιο οικονομικό περιοδικό της αγοράς δορυφορικής TV, βρίσκεται ήδη στα περίπτερα. Στο νέο τεύχος του Digital Satellite TV, θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στην τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας. Καταρχήν θα βρείτε ένα Giga συγκριτικό τεστ, με 34 HD δέκτες. Το τεστ είναι εξαντλητικό, αφού ελέγχονται δυνατότητες λήψης, συνεργασία CI και UCAS με CAM και κάρτες, συνεργασία με DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 και USALS, ταχύτητα λήψης και περιήγησης και πολλά ακόμη. Ανταποκρινόμενοι μάλιστα στα αιτήματά σας, στο καινούργιο τεύχος θα βρείτε τιμές, καθώς και βαθμολόγηση, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε, ποιος δέκτης είναι ο καλύτερος. Το αφιέρωμα στην HDTV συνεχίζεται με μια μεγάλη πανευρωπαϊκή έρευνα, στην οποία παρουσιάζονται όλα τα HD κανάλια και υποπακέτα της ευρωπαϊκής αγοράς, που μπορείτε να δείτε από τη χώρα μας. Οι καινοτομίες του Digital Satellite TV δεν σταματούν εδώ, αφού για πρώτη φορά σας δίνουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να δημιουργήσετε ένα ασύρματο Wi-Fi δίκτυο Card Sharing, ώστε να μοιράζετε τα κλειδιά της συνδρομητικής σας κάρτας, στα υπόλοιπα δωμάτια της οικίας σας, χωρίς επιπρόσθετα καλώδια. Παράλληλα, μπορείτε να ενημερωθείτε γιά όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην επίγεια ψηφιακή TV, μέσα από το σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ. Μια ακόμη αποκλειστικότητα του Digital Satellite TV, είναι η παρουσίαση του Hellas Sat net!. Πρόκειται για μια υπηρεσία αμφίδρομου δορυφορικού internet, που προσφέρεται από τον Hellas Sat σε οικονομική τιμή και απευθύνεται σε ιδιώτες. Οι μετρήσεις ταχύτητας που έγιναν έδωσαν εντυπωσιακά αποτελέσματα, ενώ για πρώτη φορά σας παρουσιάζουμε βήμα προς βήμα και τρόπο εγκατάστασης του εξοπλισμού. Η πλούσια ύλη των 210 σελίδων συνεχίζεται με ένα θέμα για τους αρχάριους, μέσα από το οποίο καταγράφονται όλες οι δυνατότητες των μενού ενός δορυφορικού δέκτη, ώστε να γνωρίζετε επακριβώς τι κάνει η κάθε μία. Επίσης, για όλους εκείνους που τους… αρέσει να πειράζουν τον εξοπλισμό της ταράτσας τους, παρουσιάζουμε 4 πατέντες ώστε να κατεβάζετε επίγειο και δορυφορικό σήμα από το ίδιο καλώδιο.
Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε την πιο ενημερωμένη στήλη της αγοράς Scrambling Corner, με τα τελευταία νέα από το χώρο της πειρατείας, αλλά και τις παρουσιάσεις με τα τελευταία προϊόντα της αγοράς, που μόνο στο Digital Satellite TV θα τα βρείτε. Και όλα αυτά βέβαια με την τιμή λιανικής πώλησης πλέον.
Τελειώνοντας θέλουμε να σας αναφέρουμε ότι έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά… και προσπαθούμε να υλοποιήσουμε κάθε απαίτησή σας, ώστε να φέρουμε το περιοδικό όσο το δυνατόν γίνεται στα μέτρα σας!

Για αυτό… μείνετε σε τροχιά!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Digital Satellite TV Νο 03 (τεύχος Δεκεμβρίου)

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

SCRAMBLING CORNER

Channel News

News HD

Aθλητική… τροχιά!

Mουσικός κόσμος

ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ
  • ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ: Tring
  • ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣΔΕΚΤΗΣ HD PVR: Opticum Optibox 7750 HDCICX
  • ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣΔΕΚΤΗΣ PVR: Edision Trojan
  • ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣΔΕΚΤΗΣ: Topfield TF 4000 IR Plus
  • ΕΠΙΠΕΔΗΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΚΕΡΑΙΑ: Selfsat H10D
  • LNBs: GT-Sat Diamond Line
  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΛΗΨΗΣ: Wisi Unicable
  • HEADEND: Ikusi i-PACK
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ

Ξεσκονίζουμε 34 HD δέκτες

Ποιος είναι ο καλύτερος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίγεια ψηφιακή TV
Ανάπτυξη (;)… χωρίς σχέδιο!

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τα ευρωπαϊκά κανάλια και πακέτα υψηλής ευκρίνειας
Πού θα δείτε…HD!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Card Sharing μέσω Wi-Fi
Μην αφήσετε τα καλώδια να σας περιορίσουν…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Οι ρυθμίσεις των δορυφορικών δεκτών
Πώς θα δαμάσετε τον δέκτη σας

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Hellas SAT net! HOME
Αμφίδρομο δορυφορικό internet… για όλους!

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Προσθήκη δορυφορικής TV σε επίγεια εγκατάσταση,
χωρίς πρόσθετα καλώδια

SAT & ZAP

Το ζάπινγκ του μήνα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
  • ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ μπάντας Ku
  • ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ μπάντας C
  • Ελεύθεροι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
  • ΚΑΝΑΛΙΑ HDTV
  • ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Attachments

• EXOF_DST03_1.jpg
    EXOF_DST03_1.jpg
    51.9 KB · Views: 291
Απάντηση: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Ειναι τελειο ετσι!!!!

Και πολη καλο συγκρητικο!!!!!

Re: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

να πως θα περασουν 9 ωρες ταξιδι στο Μοντρεαλ!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

να πως θα περασουν 9 ωρες ταξιδι στο Μοντρεαλ!!!!!!!!!

Παρε και τα αλλα δυο να διαβαζεις ανα μια ωρα!!!!!

-bye--bye--bye--bye--bye-

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Το περιοδικό βρίσκεται υπό καθεστώς συνεχής εξέλιξης. Σε κάθε τεύχος θα γινόμαστε και καλύτεροι.

Μου άρεσε που είχε βαθμολογίες στους δέκτες .Ίσως να είναι το πρώτο συγκριτικό στην ιστορία των sat - περιοδικών.Ελπίζω να μην το <πληρώσουν> από τις αντιπροσωπείες

Μπράβο σας παιδιά !!!!

επιτέλους βαθμολογίες και αναλυτική παρουσίαση-σύγκριση των δεκτών HD .

και πάλι μπράβο.

Φίλε Arno...

Επειδη αισθανομαι λιγο ...συνυπευθυνος για την βαθμολογια των δεκτών θελω με την δυνατοτητα που εχω μεσω του χωρου αυτού να πω σε ολα τα παιδια του περιοδικου και σε εσενα ενα πολυ μεγαλο

ΜΠΡΑΒΟ

για το θεμα της βαθμολογιας. Ειναι οντως το πρωτο τεστ, όσο ξερω τουλαχιστο και ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ γραμμενα τοσο η λογικη όσο και ο επιμερισμος της βαθμολογιας. Αρκει να έχεις την απλη διαθεση να το διαβασεις...

Θελω να πω εδώ κατι στις ...εταιριες που σιγουρα διαβαζουν.
Παιδια ΔΕΝ υπάρχει καλη και κακη τεχνολογια (εδώ δέκτες) Υπάρχει καλη και κακή τεχνολογια στα χρηματα που πωλειται...
Θέλω να πω ότι ένας πχ δεκτης που πήγε στην μεση πχ της βαθμολογιας ΕΑΝ δωθει φθηνότερα μπορει να γίνει ΑΡΙΣΤΗ επιλογη σε αρκετους αγοραστες.
ΔΕΝ θελω να πω λεπτομερειες διοτι πρεπει να αναφερθω ονομαστικα και αυτο ειναι αντιδεοντολογικο αλλα μια προσεκτικη αναγνωση του τεστ αποκαλύπτει αρκετα...

Σιμος

Θα ήθελα να επισημάνω ότι η ποιότητα του χάρτιου στο 3 τεύχος ήταν υποδεέστερη σε σχέση με τα προηγούμενα δυο τεύχη.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι η ποιότητα του χάρτιου στο 3 τεύχος ήταν υποδεέστερη σε σχέση με τα προηγούμενα δυο τεύχη.

Το θεμα του χαρτιού θα έχει λυθεί απο το επόμενο, με ποιοτικό χαρτί. Σ αυτό το τεύχος υπήρχε σοβαρό πρόβλημα...προμήθειας χαρτιού με τις απεργίες στα τελωνεία και αυτό προκάλεσε και καθυστέρηση στην έκδοση.
Θέλω κι εγω με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους για τα καλά τους λόγια.

εδώ και λίγο καιρό, κανα δίμηνο - τρίμηνο περίπου στην γειτονιά μου το περιοδικό δεν ........ ενώ υπάρχουν άλλα που πωλούνται κανονικά.

θα ρωτήσω να μάθω τι φταίει (πρακτορείο διανομής ή μαγαζάτορας) και θα σας ενημερώσω.

και σόρρυ για το οφ τόπικ

Σίγουρα η βαθμολογία είναι κάτι πολύ σημαντικό .
Επίσης και οι τιμές σε αρκετούς δέκτες είναι κάτι καινούριο .Είχαμε συνηθίσει την παύλα δίπλα στην τιμή ...

Άσχετο, αλλά το τεύχος Νοεμβρίου του ήχου είχε συγκριτικό HD δεκτών...

petasis,
Το διάβασα και δεν είναι άσχημο. Είναι για λίγο πιο αρχάριους και δεν είναι τόσο συγκριτικό, όσο μια πιο περιγραφή των δεκτών για πιο beginners, αλλά νομίζω ότι είναι καλό για το κοινό του συγκεκριμένου περιοδικού.

Ναι, αλλά μου κέντρισαν το ενδιαφέρον 2 πράγματα:
  1. Οι βαθμολογίες! Και οι τιμές φυσικά...
  2. Η θέση του vantage.

Για τις βαθμολογίες δεν μπορώ να ξέρω. Άλλωστε δεν εργάζομαι στον Ήχο. Εσύ γνωρίζεις πώς βγήκαν? Τώρα για τις τιμές, βλέπω ότι στον Dream, Vantage και στους δύο Topfield είναι λάθος.
Η βαθμολογία στο Digital Satellite TV επηρεάζεται από λήψεις, πραγματική λειτουργία των DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 και USALS και πολλά ακόμη. Από όσο ξέρω, δεν νομίζω ότι ο Ήχος έχει υποδομή για να προβεί σε τέτοια τεστ. Πάντως σε γενικές γραμμές δεν συμφωνώ. Ο Humax 2000 είναι κατά πολύ υποδεέστερος από τον icord και έχουν μόλις 0,1 διαφορά. Επίσης, ο Humax 2000 δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη βαθμολογία από τον Vantage, αφού ο δεύτερος είναι πολύ πιο εξοπλισμένος. Πάντως οι βαθμολογίες βγαίνουν σε σχέση με το τι ελέγχει ο καθένας μας.