Περιοδικό "Digital Satellite TV Info" Τεύχη 2008-2010

Απάντηση: Re: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Πάντως σε γενικές γραμμές δεν συμφωνώ. Ο Humax 2000 είναι κατά πολύ υποδεέστερος από τον icord και έχουν μόλις 0,1 διαφορά.
Οι διαφορές τους είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα. Ο Humax HDCI 2000 είναι HD δέκτης πρώτης γενιάς και σήμερα μπορώ να πω ότι είναι εκτός συναγωνισμού. Μάλιστα δεν θα έπρεπε να συμμετέχει σε συγκριτικά γιατί εκτίθεται...

Επίσης, ο Humax 2000 δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη βαθμολογία από τον Vantage, αφού ο δεύτερος είναι πολύ πιο εξοπλισμένος.
Αυτό είναι φύσει αδύνατο από όποια σκοπιά και να το δει κανείς. Προφανώς ο Humax κερδίζει στα σημεία λόγω του ..."ισχυρού τμήματος αποκωδικοποίησης" που διαθέτει (ούτε μοντούλες δεν διαβάζει σωστά..)
Ας με συγχωρήσουν οι κάτοχοι του. Οποιος τον αγόρασε στην εποχή του, καλώς των απέκτησε.
Σήμερα ο δέκτης δεν αγοράζεται, με την έννοια ότι υπάρχουν πολύ, μα πολύ καλύτερες επιλογές.

Πάντως οι βαθμολογίες βγαίνουν σε σχέση με το τι ελέγχει ο καθένας μας.
Οχι Αργύρη, βγαίνουν με το πόσο ελέγχεται ο καθένας! ;)
 
Απάντηση: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

παιδιά το περιοδικό δεν κυκλοφορεί στην Β.Ελλάδα

τουλάχιστον σε Καβάλα και Ξάνθη που ρώτησα οι απαντήσεις ήταν του στιλ ....

"μάλλον δεν κυκλοφορεί το περιοδικό πλέον"

και

"έχει πάρα πολύ καιρό να μας έρθει"

κι όπου κι αν έψαξα δεν το βρήκα !
 
Re: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Petran καλημέρα,
αν μπορείς στείλε μου PM με κάποια περίπτερα που δεν το βρήκες, ώστε να φροντίσω να έρθει...
 
Re: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Στους πίνακες με τις συχνότητες του δορυφόρου 16Ε υπάρχει ένα όνομα καναλιού με το όνομα Alfa macedonia.....

Καλό θα ήταν να διορθωθεί.

Επίσης θα ήταν καλό να υπάρχει και ένας πίνακας στις τελευταίες σελίδες του περιοδικού με τα έλευθερα κανάλια και των δορυφόρων στις 28,2Ε & 28,5Ε όπως συμβαίνει με αυτά των δορυφόρων 13Ε, 19,2Ε, 39Ε.
 
Απάντηση: Re: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Στους πίνακες με τις συχνότητες του δορυφόρου 16Ε υπάρχει ένα όνομα καναλιού με το όνομα Alfa macedonia..... Καλό θα ήταν να διορθωθεί.
Τι να διορθωθεί; Έτσι δε λέγεται το κανάλι;
 
Re: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Ant 21 καλημέρα,
Δυστυχώς όπως είπε και ο Σεραφείμ, δεν μπορεί να διορθωθεί, αφού το όνομα του καναλιού είναι αυτό. Δεν μπορούμε να ονομάζουμε τα κανάλια όπως εμείς θα θέλαμε, αλλά οφείλουμε να βάζουμε το όνομά τους. Εκεί που μπορούμε να επέμβουμε είναι η χώρα προέλευσης, όπου κατηγορηματικά βάζουμε FYROM.
Τώρα όσο αφορά την παρατήρησή σου, για τα ελεύθερα κανάλια των 28,2 - 28,5, είχαμε σκεφτεί να τα βάλουμε στους πίνακες με τα ελεύθερα. .Ομως όπως θα δεις στους πίνακες της μπάντας Ku, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα με τον Eurobird να έχει όλα σχεδόν τα κανάλια του ελεύθερα και τον Astra όλα σχεδόν τα κανάλια του συνδρομητικά, πλην μερικών που δεν κατεβαίνουν (Astra 2D). Θεωρήσαμε λοιπόν ότι δεν αξίζει το κόπο να δώσουμε παραπάνω σελίδες, αφού πιστεύουμε ότι το θέμα σχεδόν καλύπτεται, από τους πίνακες της μπάντας Ku. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι ένα περιοδικό πρέπει να κάνει και διαχείριση των σελίδων του, με όσο το δυνατόν σωστότερο τρόπο. Αν δώσουμε εκεί, θα κόψουμε από κάπου αλλού...
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Ευχαριστούμε πάντως για τις πολύτιμες συμβουλές σου.
 
Re: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Γίνεται να δούμε κάποιο αφιέρωμα σε λειτουργίες PiP/PaP σε μελλοντικό τεύχος; :blush:
Ποιοι δέκτες υποστηρίζουν; Πόσο καλά λειτουργεί; Τι γίνεται με τις κάρτες; Με HD κανάλια;
 
Απάντηση: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Συγνώμη, αλλά έχει κυκλοφορήσει εκτός Αθήνας; Στη Θεσσαλονίκη πού μπορώ να το βρω; Ο περιπτεράς μου μου είπε ότι ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα.
 
Re: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Στην Θεσσαλονίκη το βρίσκεις σχεδόν παντού. Πες μου εσύ το περίπτερο που δεν υπάρχει να φροντίσω να έρχεται από τον άλλο μήνα
 
Απάντηση: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

εγώ πάντως το παρήγγειλα απο Αθήνα και μου το φέρανε !!! :D

αύριο θα το έχω στα χέρια μου (ελπίζω .......)
 
Απάντηση: Re: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Στην Θεσσαλονίκη το βρίσκεις σχεδόν παντού. Πες μου εσύ το περίπτερο που δεν υπάρχει να φροντίσω να έρχεται από τον άλλο μήνα


Μέχρι τον προηγούμενο μήνα το έβρισκα. Μόνο αυτόν τον μήνα δεν ήρθε (ακόμα, απ'ότι λέει ο περιπτεράς). Σου στέλνω διεύθυνση με pm.
 
Re: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Αυτόν τον μήνα (τεύχος Ιανουαρίου) απ όσο ενημερώθηκα η κυκλοφορία θα γίνει την Τετάρτη 24 (πανελλαδικά)
 
Απάντηση: Re: Digital Satellite TV τεύχος Δεκεμβρίου

Αυτόν τον μήνα (τεύχος Ιανουαρίου) απ όσο ενημερώθηκα η κυκλοφορία θα γίνει την Τετάρτη 24 (πανελλαδικά)

WOW!
Δεν το περιμενα πριν την πρωτοχρονια!!!!
:party:
 
Digital Satellite TV τεύχος Ιανουαρίου 2009

Μεταφέρω δελτίου τύπου που λάβαμε από το περιοδικό Digital Satellite TV:

attachment.php


Τo Digital Satellite TV στα περίπτερα
Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το χριστουγεννιάτικο τεύχος του Digital Satellite TV. Πρόκειται για ένα ανανεωμένο τεύχος, που διαφοροποιείται τόσο προς την ύλη, όσο και προς την εμφάνιση από τα υπόλοιπα περιοδικά της αγοράς. Στο νέο τεύχος καταρχήν θα βρείτε ένα μεγάλο εορταστικό διαγωνισμό, που περιλαμβάνει 10 πλήρη σετ δορυφορικής λήψης με HD δέκτη Topfield TF7700HSCI, ειδικό κάτοπτρο για παράκεντρες λήψεις Neco, 3 LNB Sharp 0,2dB και τετραπλό διακόπτη DiSeqC. Περνώντας τώρα στην ύλη του περιοδικού, πρώτα από όλα έχουμε το κεντρικό θέμα του περιοδικού, που ασχολείται με τα δίκτυα μέσω ηλεκτρικών γραμμών. Εδώ σας δείχνουμε πώς να κάνετε Card Sharing, Video Streaming και δίκτυο LAN, μέσω ηλεκτρικών γραμμών της ΔΕΗ. Επίσης, συγκρίναμε 5 αντάπτορες PowerLine της αγοράς και καταγράψαμε ποιοι από αυτούς δουλεύουν σε διαφορετικά ρολόγια της ΔΕΗ, ποιοι σε διαφορετικά κτήρια, καθώς και ποιοι μοιράζουν χωρίς παγώματα την συνδρομητική υπηρεσία IPTV της OnTelecoms. Συνεχίζοντας με τα πρωτότυπα θέματα, για πρώτη φορά σας παρουσιάζουμε τα συνδρομητικά πακέτα IPTV που προσφέρονται στην αγορά. Όσο αφορά την επίγεια ψηφιακή TV, σας μεταφέρουμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας και σας παρουσιάζουμε την κατάσταση που επικρατεί στις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες της Ευρώπης, τόσο από πλευράς τεχνολογίας, όσο και από πλευράς διάδοσης, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε τις ελληνικές με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις. Συνεχίζοντας, στην πλούσια θεματογραφία του χριστουγεννιάτικου τεύχους, θα βρείτε ένα συγκριτικό τεστ για προγράμματα viewers που αφορούν την δορυφορική λήψη στο PC, μέσω αντίστοιχων καρτών. Φυσικά, όπως σε κάθε συγκριτικό τεστ του περιοδικού, θα βρείτε πλήρη βαθμολόγηση των δυνατοτήτων τους. Το άρθρο για τους αρχάριους, αυτή τη φορά ασχολείται με τις τεχνικές και τον εξοπλισμό του Card Sharing, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να επιλέξει τον τρόπο διαμοιρασμό κάρτας, που ταιριάζει καλύτερα στον εξοπλισμό του, αλλά και στο περιβάλλον της οικίας του. Όσο αφορά τους επαγγελματίες, δημοσιεύουμε ένα ολοκαίνουργιο θέμα, που ασχολείται με τον τρόπο που θα καλωδιώσετε μια νεόκτιστη οικοδομή, ώστε να διαθέτει δυνατότητα λήψης και διανομής τηλεόρασης, καμερών, τηλεφωνίας και internet. Επίσης, δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τις αποκλειστικές παρουσιάσεις του μήνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, το νέο HD θωρηκτό τηςVantage, HD 8000TS, αλλά και τον νέο Linux HD δέκτη, ΑΒ IPBOX 910 HD. Και όπως είθισται πλέον μετά από δική σας απαίτηση, στα περισσότερα προϊόντα θα βρείτε και ενδεικτικές τιμές λιανικής. Επίσης, μέσα από τις στήλες των νέων, θα έχετε την καλύτερη ενημέρωση όσο αφορά τα νέα της αγοράς, τα νέα των τηλεοπτικών καναλιών HD και μη, καθώς και τα νέα από το χώρο της πειρατείας, με πολλές – πολλές αποκλειστικές πληροφορίες.
Το Digital Satellite TV ακολουθεί και αυτό το μήνα την ανοδική πορεία των προηγούμενων μηνών, με νέες ιδέες, καινούργια θέματα, αποκλειστικές πληροφορίες και χωρίς επαναλήψεις και αναμασημένα άρθρα, σεβόμενο πάντα τον αναγνώστη και ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς.

Για αυτό… μείνετε σε τροχιά!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Digital Satellite TV Νο 04 (τεύχος Ιανουαρίου)



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ


ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ


Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ



SCRAMBLING CORNER



Sat Channel News



HDTV News


Aθλητική τροχιά!


Mουσικός κόσμος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Astra 1M

Άλλος ένας… GreekFriendly δορυφόρος!



ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Επίγεια Ψηφιακή TV

Πώς διαμορφώνεται το τοπίο στην Ελλάδα


ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ
  • ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ COMBOHDPVR: VantageHD 8000TS
  • ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ HDLinuxPVR: ABIPBOX 910HD
  • ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ LinuxPVR: Clarke-techCT 550PVR
  • ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ PVR: NextYE-2000CXSuper
  • ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ PVR: EdisionavantageDVB-T
  • ΠΕΔΙΟΜΕΤΡΟ: Rover Master SCT
  • ΠΕΔΙΟΜΕΤΡΟ: Trimax SM-2500
  • Internet Radio: Wi-Fi Internet Radio SS-IR809S
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ

Αντάπτορες PowerLine

CardSharing, VideoStreaming και internet μέσω ηλεκτρικών γραμμών


ΑΦΙΕΡΩΜΑ

DVB-T ή DVB-T2
Η κατάσταση της επίγειας ψηφιακής TV στην Ευρώπη


ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τηλεόραση μέσω διαδικτύου
Τα ελληνικά συνδρομητικά IPTV πακέτα


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Οι τεχνικές του Card Sharing
Ποια σας ταιριάζει καλύτερα;


PC&TV

Προγράμματα δορυφορικής λήψης στο PC
Κάντε παιχνίδι… μόνοι σας!


ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Σχεδιασμός εσωτερικών δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών
Τηλεόραση, κάμερες, τηλέφωνο και internet σε μία οικία

SAT & ZAP

Το ζάπινγκ του μήνα


ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
  • ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ μπάντας Ku
  • ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ μπάντας C
  • Ελεύθεροι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
  • ΚΑΝΑΛΙΑ HDTV
  • ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ


ΦΟΡΜΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
 

Attachments

  • DigiSatTV04.250X350.jpg
    DigiSatTV04.250X350.jpg
    61.9 KB · Views: 81
Re: Digital Satellite TV Νο 01 (τεύχος Οκτωβρίου)

Eγω πιστεβω πως μερικα θεματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα (ειδικα για dreambox)
Oσο αφορα τις τιμες οι τιμες θα ειναι στο περιπου λογικα η με τους επισημου τιμοκαταλογους.
και επηδη μιλαω και σαν πωλητης- εγκαταστατης αλλα και σαν ενας που απλα εχει χομπι τα δορυφορικα συμφωνω με καποιους που αναφεροντε στο να γινοντε παρα πολλα τεστ οχι μονο σε δεκτες αλλα και σε αλλα υλικα καθως θεωρω ποιο συμαντικο τα αλλα υλικα καθως τα αγοραζεις και τα περνας μονο μια φορα και δεν ειναι ευκολο να τα αλλαξεις ενω ενα δεκτη μαζεβεις καποια λεφτα και περνεις ενα καινουριο που θα ειναι κορυφη μετα απο καποιο χρονικο διαστημα αλλα οι περισσοτεροι ριχνουνε το βαρος στο μεγεθοσ του κατοπτρου και οχι στην ποιοτητα και στο δεκτη για ολα τα αλλα αδιαφορουνε. και πρεπει να υπαρχουνε διαφημησεις καθως βλεπεις ολα τα νεα προιοντα που κυκλοφορουνε
 
Digital Satellite TV τεύχος Φεβρουαρίου 2009

Μεταφέρω δελτίου τύπου που λάβαμε από το περιοδικό Digital Satellite TV:

attachment.php


Τo Digital Satellite TV στα περίπτερα
Το νέο τεύχος του Digital Satellite TV, βρίσκεται ήδη στα περίπτερα. Στο καινούργιο τεύχους, θα βρείτε ένα αναλυτικό αφιέρωμα στα συνδρομητικά ερωτικά κανάλια και πακέτα. Διαβάστε ποια είναι τα διαθέσιμα ερωτικά πακέτα καναλιών στην ελληνική αγορά, ποια τα κανάλια τους, ποια τα συστήματα κρυπτογράφησης που υποστηρίζουν και σε τι τιμή διατίθενται. Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να διατηρούν αρχείο με τις ταινίες και τα προγράμματα που παρακολουθείτε, στο νέο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πως θα μετατρέψετε τις δορυφορικές σας εγγραφές σε DVD, μέσω του προγράμματος DVR-Studio. Για εκείνους που τους αρέσει να ταιριάζουν το ανοιχτό λογισμικό Linux, με την υψηλή ευκρίνεια, μπορούν να διαβάσουν πώς θα εκτοξεύσουν τις δυνατότητες του high End δέκτη IPBox 9000HD, με ανεπίσημα λογισμικά. Επίσης, στο ίδιο τεύχος σας παρουσιάζουμε όλες τις ρυθμίσεις client – server, που πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε ένα δίκτυο Card Sharing με τους δέκτες MVision. Οι αρχάριοι της δορυφορικής TV, μπορούν να γνωρίσουν όλες τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει η θύρα Ethernet σε ένα δορυφορικό δέκτη. Από την άλλη, για εκείνους που πιάνουν τα χέρια τους, υπάρχει το σχετικό άρθρο που αφορά την μετάδοση εικόνας σε ομοαξονικό δίκτυο, ώστε με ένα δορυφορικό δέκτη να βλέπουν δορυφορικά κανάλια όλα τα δωμάτια της οικίας, με δυνατότητα εξ’ αποστάσεως τηλεχειρισμού. Αφήσαμε τελευταίο το ιερό τέρας της δορυφορικής TV, τον πολυαναμενόμενο Dreambox DM 8000 HD, τον οποίο παιδεύσαμε για περισσότερο από ένα μήνα, στο εργαστήριο των δοκιμών μας και σας τον παρουσιάζουμε αναλυτικά. Φυσικά, αυτές δεν είναι οι μόνες παρουσιάσεις του περιοδικού, αφού μπορείτε να διαβάσετε για τον νέο αντικαταστάτη του Dreambox 800 HD, τον iNETBOX 800, για το οποίο σας δείχνουμε αναλυτικά πώς μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να του φορτώσετε όλα τα τελευταία λογισμικά. Ιδιαίτερα ενδιαφέρων είναι και ο νέος HD - Ethernet δέκτης On Lien LN 4080, αλλά και το ασύρματο Card Splitter της Future, που συνεργάστηκε απροβλημάτιστα με όλες τις κάρτες της δοκιμής μας και έδωσε ασύρματα κλειδιά σε τρεις ακόμη δέκτες. Τέλος, μπορείτε να απολαύσετε την πιο ενημερωμένη στήλη Scrambling της αγοράς, αλλά και τις υπόλοιπες άκρως ενημερωμένες στήλες των νέων.
Και όλα αυτά μέσα από ένα πυκνογραμμένο περιοδικό, με πολύ πλούσιες πληροφορίες που είναι γραμμένο σε κατανοητή γλώσσα, ώστε να απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που γνωρίζουν!

Για αυτό… μείνετε σε τροχιά!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Digital Satellite TV Νο 05 (τεύχος Φεβρουαρίου)



ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ



Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ


SCRAMBLING CORNER


SatChannelNews
HDTV News


Aθλητική τροχιά!


Mουσικός κόσμος


ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ
  • ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ HDLinuxPVR: DreamboxDM8000 HD
  • ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ HDLinuxPVR: iNETBOXHD
  • ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ HDPVR: ONLIENLN 4080 HD
  • ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣΔΕΚΤΗΣPVR: Edision Hypnos
  • ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣΔΕΚΤΗΣPVR: Optibox CX PVR READY
  • CARD SPLITTER: Future FWC-100
  • TV GADGET: idiot ToyTi
  • MODULATOR: AMF ELECTRONICS MX 400S
  • ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ DVB-T: Promax Digital to TV
  • ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΙΣΤΟΥ: Alcad AM Series
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τα ερωτικά κανάλια και πακέτα
Αισθησιακές σχέσεις μέσω δορυφορικής TV



ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

5 καυτοί λόγοι για να αγαπήσετε τη θύρα Ethernet
You gotta love Ethernet!



ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ!

ABCom IPBox 9000HD
Απελευθερώστε το κτήνος που κρύβει μέσα του!


PC&TV

DVR-Studio Pro
Από το δορυφόρο… στο DVD!


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Card Sharing με δέκτες MVision
Οι ρυθμίσεις server - client



Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Μετάδοση εικόνας και τηλεχειρισμού, μέσω δικτύου διανομής
Ένας δέκτης για όλες τις τηλεοράσεις


SAT & ZAP

Το ζάπινγκ του μήνα


ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
  • ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ μπάντας Ku
  • ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ μπάντας C
  • Ελεύθεροι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
  • ΚΑΝΑΛΙΑ HDTV
  • ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ



ΓΩΝΙΕΣ ΛΗΨΕΙΣ


ΦΟΡΜΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
 

Attachments

  • DigiSatTV05_250_350.jpg
    DigiSatTV05_250_350.jpg
    56 KB · Views: 192