Περιοδικό "Digital TV info" Τεύχη 2011

Απάντηση: Digital TV info τεύχος Μαΐου 2011

"Γεματο" τευχος - μπραβο!

κ. Δ/ντα Συνταξης, ξερεις που θα ειμαι το Πασχα (εκει οπου τα κατσικια ειναι αλμυρα λογω...τροφης :ernaehrung004:), κανετε καμια βολτα!

Re: Digital TV info τεύχος Μαΐου 2011

Αντώνη καλημέρα,
ποια ακριβώς πληροφορία ψάχνεις να βρεις στην καρτέλα? Αντίστοιχες κάρτες πάντως έχουν και άλλοι δέκτες (2-3 αν θυμάμαι καλά, ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Technisat, που έχει κάποιες πληροφορίες παραπάνω).

Καλήμερα Αργύρη
αυτή τη περίοδο ψάχνω να αγοράσω ένα δέκτη που θα έχει δυνατότητα OSD παρουσίασης όσο το δυνατόν περισσότερων δεδομένων λήψης για κάθε κανάλι tv ή ρ/φ ή data που κάνει λήψη .

Νομίζω ότι στον τομέα αυτόν, οι καλύτεροι είναι Vantage και Technisat.

Για την πληρότητα των πληροφοριών του Vantage το επιβεβαιώνω και εγώ ως κάτοχος του δέκτη. Μάλιστα όταν μετά πήρα και τον Argus mini ip οπότε κατάλαβα τη διαφορά της μέρας (Vantage) με τη ...νύχτα (Argus)!

Ενημερωτικά, πήγα να τον πάρω σε 2 περίπτερα της γειτονιάς και δεν υπήρχε.
Θα πάω προς μπουρνάζι μεριά

Καλήμερα Αργύρη
αυτή τη περίοδο ψάχνω να αγοράσω ένα δέκτη που θα έχει δυνατότητα OSD παρουσίασης όσο το δυνατόν περισσότερων δεδομένων λήψης για κάθε κανάλι tv ή ρ/φ ή data που κάνει λήψη .

Στη παρουσίαση των δεκτών καλό θα ήταν να ανοιξουμε ενα θέμα το οποίο θα βάζουμε φωτο απο τα OSD των καναλιών των δεκτών μας,καθώς ειναι ένα κριτιριο επιλογής δεκτων απο πολλους μας

evangele, καλημέρα,
αν δεν το βρεις ενημέρωσέ με σε ποιο περίπτερο ακριβώς το θέλεις (ακριβής διεύθυνση), ώστε να είναι εκεί την Τετάρτη (λόγω ημερών θα ειδοποιήσω την Τρίτη).

Αυτό το μήνα συγκεντρώσαμε αναφορές λήψης από κατοίκους διαφόρων πόλεων της Ελλάδας και σας τις παρουσιάζουμε, ώστε να γνωρίζετε και εσείς ποια κανάλια και ποιοι δορυφόροι – δέσμες λαμβάνονται στην περιοχή σας και ποιά είναι δύσκολα στην λήψη.
Αυτά είναι, κατά τη γνώμη μου πάντα, τα θέματα που κάνουν ένα περιοδικό να ξεχωρίζει! Και το "digital tv info" αρχίζει να μου θυμίζει πλέον έντονα τα παλιά "δορυφορικά νέα" που με έκαναν να "κολλήσω" ακόμη περισσότερο με τη δορυφορική. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές του!:worshippy:

Re: Απάντηση: Digital TV info τεύχος Μαΐου 2011

Αυτά είναι, κατά τη γνώμη μου πάντα, τα θέματα που κάνουν ένα περιοδικό να ξεχωρίζει! Και το "digital tv info" αρχίζει να μου θυμίζει πλέον έντονα τα παλιά "δορυφορικά νέα" που με έκαναν να "κολλήσω" ακόμη περισσότερο με τη δορυφορική. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές του!:worshippy:

Σ ευχαριστούμε Σεραφείμ!

Σε ευχαριστούμε εις διπλούν Σεραφείμ, μιας και τα παλιά ΔΝ και το Digital TV info, είναι οι ίδιοι άνθρωποι.

Όντως...
Μαζεμένες όλες αυτές οι πληροφορίες σε ένα τεύχος, βοηθάνε πάρα πολύ στην ρύθμιση εγκαταστάσεων. :a0210:

"Digital TV info" τεύχος Ιουνίου 2011

Μεταφέρω Δελτίο Τύπου που λάβαμε απο το περιοδικό "Digital TV info"

attachment.php

Τo Digital TV στα περίπτερα

Με πλούσια και πρωτότυπη θεματογραφία και καταγραφή των πολύ σημαντικών εξελίξεων του μήνα κυκλοφορεί στα περίπτερα το τεύχος Ιουνίου του Digital TV. Με αφορμή την ψηφιακή μετάβαση στην Θεσσαλία, αλλά και την εκκίνηση των εκπομπών του πρώτου επίγειου ψηφιακού καναλιού υψηλής ευκρίνειας, ΕΡΤ HD, μαζέψαμε τους περισσότερους επίγειους HD δέκτες της αγοράς, τους οποίους συγκρίνουμε σαν απλούς δέκτες, αλλά και σαν PVR και Multimedia Player. Παράλληλα, ελέγξαμε και την συμπεριφορά τους, ως προ την ποιότητα εικόνας, αλλά και την έξοδο Loop Through. Η ανταλλαγή συνδρομών και ο διαμοιρασμός κάρτας μεταξύ φίλων μπορεί να θεωρείται παράνομη, αλλά συνηθίζεται μεταξύ φίλων και χομπίστων που θέλουν να βλέπουν συνδρομητικά κανάλια ξένων χωρών. Το Digital TV συμπαραστέκεται σε όλη αυτή τη κοινότητα μέσα από το άρθρο «Η ηθική πλευρά του διαμοιρασμού κάρτας», στο οποίο αναφέρονται όλα αυτά που πρέπει να προσέξετε ώστε η συνδρομή σας να μην πέσει… θύμα προς εκμετάλλευση ενός επαγγελματία… σερβιτόρου! Όσον αφορά τους δέκτες Linux που υποστηρίζουν Enigma 2, αυτό το μήνα σας αναλύουμε βήμα – βήμα, πώς να προχωρήσετε σε ασύρματη δικτύωση ώστε να μπαίνουν στο ίντερνετ. Οι αρχάριοι μπορούν να ενημερωθούν για τα βασικά εργαλεία που απαιτούνται για την συντήρηση και εγκατάσταση των κατόπτρων, ώστε όταν αποφασίσουν κάτι τέτοιο, να διαθέτουν ότι τους χρειάζεται! Η μεγαλύτερη έκθεση δορυφορικού εξοπλισμού Anga Cable ήταν καλύτερη από ποτέ! Το Digital TV έδωσε βροντερό παρόν και τις 3 μέρες που διήρκησε η έκθεση και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις, αλλά και τα πολλά και νέα προϊόντα που θα δούμε σύντομα στην Ελλάδα. Η νέα τεχνολογία Catch Up TV, σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω διαδικτύου σε πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο. Δείτε τα σημαντικότερα ελληνικά και διεθνή site, όπου μπορείτε να αναζητήσετε από παλιές τηλεοπτικές σειρές, μέχρι τις πιο σύγχρονες κινηματογραφικές ταινίες. Πολλά ακούσαμε τον τελευταίο μήνα για την νομιμότητα ή όχι του νέου επίγειου ψηφιακού καναλιού ΕΡΤ HD. Απάντηση σε αυτό το καυτό ερώτημα έρχεται να δώσει ο υπεύθυνος νομικών θεμάτων του περιοδικού. Για αυτούς που συνδυάζουν την τηλεοπτική τους παρακολούθηση με τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή, σας παρουσιάζουμε πώς μπορείτε να streamάρετε το οπτικοακουστικό υλικό του υπολογιστή σας στο διαδίκτυο ή στις υπόλοιπες δικτυακές συσκευές του τοπικού σας δικτύου. Στα τεστ του μήνα, ξεχωρίζουν ο HD δέκτης Combo, Azbox Premium HD+ και η νέα GSM κεραία της Stella Doradus, ενώ στην στήλες της ειδησεογραφίας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στην επίγεια τηλεόραση με πλήρες τεχνικό ρεπορτάζ για την ΕΡΤ HD και την μετάβαση της Digea στην Θεσσαλία και με τα τελευταία νέα για τα συνδρομητικά πακέτα Nova και OTE TV. Τέλος, στην στήλη Scrambling μπορείτε να διαβάσετε για τα ανοιγοκλεισίματα των καναλιών Nova HD στους servers, αλλά και για την νέα anti-sharing τεχνική Digital Fingerprint, που… έρχεται στην Nova.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
Digital TV info Νο 33 (τεύχος Ιουνίου)

EDITORIAL

NEWS

SCRAMBLING CORNER

SPORT+

MUSIC TV

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ
• ΔΕΚΤΗΣ COMBO HD PVR: AZBox Premium HD Plus
• ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ HD PVR: IG 320 HD PVR
• ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ HD: Digitalbox HDT-900 Scart
• ΚΕΡΑΙΑ GSM: Stella Doradus GSM Booster

SAT SHOPS
e-wireless.gr
How communication Happens!

H ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Συνέντευξη από τον Takis K.

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
23 Επίγειοι Δέκτες HD
Για Digea και EΡΤ HD

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Anga Cable 2011
Ρεκόρ συμμετοχών και επισκεπτών

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Free Card Sharing
Η ηθική πλευρά του διαμοιρασμού κάρτας

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Catch Up TV στην Ελλάδα και στον κόσμο
Εύκολη πρόσβαση σε τηλεοπτικό υλικό

ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ!
Wi-Fi Stick σε δέκτες Enigma 2
Δικτυώστε ασύρματα τον δέκτη σας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Τα εργαλεία των εγκαταστατών
Κάντε τη ζωή σας εύκολη!

ΝΟΜΙΚΑ
ΕΡΤ HD
Νόμιμη ή παράνομη εκπομπή;

PC & TV
DVBViewer Recording Service
Video Streaming σε LAN και internet

SAT & ZAP

ΠΙΝΑΚΕΣ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΝΤΑΣ KU
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

Attachments

• DigitalTV_33.jpg
    DigitalTV_33.jpg
    245.4 KB · Views: 204
Re: "Digital TV info" τεύχος Ιουνίου 2011

Θα ήθελα να συγχαρώ το περιοδικό για το πολύ ωραίο τεύχος Ιουνίου και ειδικότερα το φίλο malakudi για το υπέροχο κείμενο του σχετικα με το free card sharing!

Συνεχίστε έτσι!

Φιλικά,
Κώστας

Απάντηση: "Digital TV info" τεύχος Ιουνίου 2011

Πολύ ενδιαφέρον, όπως πάντα, και το τεύχος Ιουνίου. Μπράβο για την καλή δουλειά σας!

Απ' ότι είδα, έχουμε και καινούρια παρουσία από αυτό το μήνα: Χρήστος Μαυρομάτης. Μετεγγραφή;

Καλησπέρα και πάλι,
Δεν σας το κρύβω ότι το προσπαθούμε πολύ τον τελευταίο καιρό. Και σε μέσα σε αυτό το πλάνο ήταν και η μεταγγραφή Μαυρομμάτη φίλε Σεραφείμ. Ελπίζω να βοηθήσει και να δεθεί με το υπόλοιπο Sat Team, που τόσα χρόνια ήταν ανταγωνιστές. Το άρθρό του πάντως, προσωπικά μου άρεσε πολύ.

Ωραίο το άρθρο. Κάτι μου έλεγε ο τρόπος γραφής και τότε έπεσε το μάτι μου στο συντάκτη. Σωστή κίνηση!:ernaehrung004:

Λοιπόν επειδή έχω τα κέφια μου αυτό το μήνα ας παίξουμε.
Διαβάστε το συγκριτικό στους δέκτες (κείμενα και πίνακα) και πείτε μας Ποιος/Ποιοι δέκτες βγήκαν πρώτοι (δεν έχουμε βαθμολογία, αλλά λογικά μπορεί κάπιοος να το καταλάβει με το διάβασμα). Οι νικητές θα μπουν σε κληρωτίδα και δύο από αυτούς θα κερδίσουν από ένα επίγειο δέκτη Gemini USB HD.

ΥΓ Πώς θα γίνει να δημοσιεύσω κάπου από τώρα την απάντηση, αλλά να μην μπορείτε να την δείτε, ούτε και εγώ να την αλλάξω, ώστε να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις?