Περιοδικό "Digital TV info" Τεύχη 2011

Απάντηση: "Digital TV info" τεύχος Ιουνίου 2011

Κατά την γνώμη μου καλύτερος επίγειος δέκτης είναι ο Plaza HDT - 400 ακολουθούν οι Neos HT1900/leader και ο Neco HD box.

Re: Απάντηση: "Digital TV info" τεύχος Ιουνίου 2011

Κατά την γνώμη μου καλύτερος επίγειος δέκτης είναι ο Plaza HDT - 400 ακολουθούν οι Neos HT1900/leader και ο Neco HD box.

Καλά τόσο καλά τα γράφουμε? :ernaehrung004:

Re: "Digital TV info" τεύχος Ιουνίου 2011

διαβασα το συγκριτικο και κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οι δεκτες που μπορουν να γραφουν 2+1 δεν εχουν καλο media player... νομιζα οτι 2+1 σημαινει δυνατος επεξεργαστης και οτι θα μπορουσαν να τα βγαλουν περα σαν media player...

ισχύει αυτό που λες, αλλά δεν είναι το βασικότερο. το βασικότερο είναι με τι αρχεία είναι συμβατό το chipset και βέβαια μετά αν μπορεί να τα "σηκώσει"

το προμηθεύτηκα πιο πολύ για να δω τα εργαλεία των εγκαταστατών αυτό το μήνα & το free card sharing για να μαθαίνουμε και τίποτα

Το περιοδικό είναι στα περίπτερα.
Αν τα πούμε όλα εδώ... τι θα κάνει ο φίλτατος Αργύρης... θα το κλείσει το μαγαζί! :BDGBGDB55:

ΥΓ... Και εγώ σήμερα το πήρα, ακόμα δεν το έχω διαβάσει.

Λοιπόν φίλε σουζάκια, όσο αφορά τον 7020 HD. Οι επίσημοι της Dream, μας δήλωσαν ανεπίσημα ότι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Αν τώρα κρίνουμε και από τις άλλες ανεπίσημες ανακοινώσεις τους, θα είναι super αν βγει μέχρι το τέλος του χρόνου (υποθέτω ότι το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο θα έχει βγει).

Απάντηση: Re: "Digital TV info" τεύχος Ιουνίου 2011

Λοιπόν φίλε σουζάκια, όσο αφορά τον 7020 HD. Οι επίσημοι της Dream, μας δήλωσαν ανεπίσημα ότι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Αν τώρα κρίνουμε και από τις άλλες ανεπίσημες ανακοινώσεις τους, θα είναι super αν βγει μέχρι το τέλος του χρόνου (υποθέτω ότι το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο θα έχει βγει).
Ευχαριστω.

Αργύρη , με στεναχωρείται που έχετε εγκαταλείψει πλέον , τους πίνακες με τις συχνότητες για τη C band .

Αντώνη καλησπέρα. Από τότε που σταμάτησε η C στο περιοδικό δουλεύουμε εντατικά ώστε να δημοσιεύεται στο site. Σήμερα κάναμε και τις τελικές των τελικών διορθώσεων και θεωρώ ότι αυτό το μήνα, ακριβώς την ημερομηνία κυκλοφορίας του περιοδικού, θα ανεβαίνουν στο site και οι "κομμένοι" από το περιοδικό πίνακες: C, Radios, HD Channels και μάλλον και τα αναλογικά (αν τα προλάβουμε αυτόν το μήνα). Φυσικά, θα υπάρχουν και οι μη κομμένοι Ku Digital (όπως στο περιοδικό) και Free Digital (εδώ λογικά θα έχουμε επιλεγμένα ελεύθερα κανάλια από όλους τους δορυφόρους και όχι επιλεγμένα ελεύθερα κανάλια από ορισμένους δορυφόρους).
Αντιλαμβάνομαι ότι το περιοδικό βολεύει κάποιους περισσότερο από το internet, άλλα αυτή τη στιγμή κοιτάμε να τα βολέψουμε όλα... μέχρι να περάσει η κρίση...
Ελπίζω να βοηθήσει τουλάχιστον εσένα που είσαι χρήστης ίντερνετ.
Και κάτι ακόμη, όταν ανέβουν θα χρειαστούμε την πολύτιμη κριτική σου...

Ειδικά ο πίνακας με τα hd κανάλια πρέπει να είναι οπωσδήποτε και στο περιοδικό.

Σεραφείμ,
τα hd κανάλια ξεχωρίζουν εύκολα αφού είναι με μπλε χρώμα στη μπάντα KU (και τα MPEG-4 SD) και πιάνουν 5 σελίδες περιοδικού.

Θα ήθελα να συγχαρώ το περιοδικό για το πολύ ωραίο τεύχος Ιουνίου και ειδικότερα το φίλο malakudi για το υπέροχο κείμενο του σχετικα με το free card sharing!

Συνεχίστε έτσι!

Φιλικά,
Κώστας

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Συγχαρητήρια και από εμένα στο malakudi για το άρθρο για το card sha:a0210:ring