Περιοδικό "Digital TV info" Τεύχη 2011

Απάντηση: Κυκλοφορεί το Digital TV info Οκτωβρίου!!!

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
Ο κόσμος των Sat Finders
Γρήγορη και οικονομική ρύθμιση κατόπτρου
πτου γμτ και σημερα αγορασα ενα.........

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Card Sharing για αρχάριους
Δύο λέξεις που άλλαξαν το δορυφορικό τοπίο
Αρε μαναμ δεν μας βλεπω καλα στο τελος...... θα λεμε οπως στην ταινια: -ρε πανο τα φωτα ρε... μας εκαψες...:flipout:

davinci το αρθρο για το cs o Πανος να υποθεσω οτι το εγραψε? αλλα αυτο το μανουλι στην φωτο ρε παιδια ειναι το κατι αλλο με το κατσαβιδακι..... τι να λεμε εεε!!!!!!!

Last edited:
Re: Κυκλοφορεί το Digital TV info Οκτωβρίου!!!

Φίλε σουζάκια, αφού έτσι και αλλιώς θα το πάρεις το περιοδικό, τι ρωτάς?:earmuffs:
Ο Σωτήρης έγραψε το άρθρο για το cs, ο παναγιώτης έγραψε την νέα στήλη Linux TV.

Απάντηση: Re: Κυκλοφορεί το Digital TV info Οκτωβρίου!!!

Φίλε σουζάκια, αφού έτσι και αλλιώς θα το πάρεις το περιοδικό, τι ρωτάς?:earmuffs:
Ο Σωτήρης έγραψε το άρθρο για το cs, ο παναγιώτης έγραψε την νέα στήλη Linux TV.
Φιλε Arno, και φυσικα θα το παρω... πες μου σε παρακαλω το κορμι στην φωτο ειναι Ελληνιδα βρε? γιατι μα την παναγια με εχει τρελανει με το κατσαβιδακι....:ADFADF1:

Καλημέρα και πάλι,
Να ενημερώσω ότι το site μας Digitaltvinfo.gr, παρέχονται πλέον και οι πίνακες καναλιών. Είναι όλοι ανανεωμένοι και φρέσκοι - φρέσκοι πλην αυτών της Ku Digital (που ανανεώσαμε μόνο για το περιοδικό) και στο site υπάρχουν μόνο αυτοί του προηγούμενου μήνα. Με δεδομένο ότι το site δεν έχει περιορισμό σελίδων όπως το περιοδικό, έχουμε αυξήσει κάποιους πίνακες. Το link για την εισαγωγή στους πίνακες είναι στα δεξιά της σελίδας.
Αν κάτι δεν σας αρέσει ή επιθυμείτε κάποια παρατήρηση, μπορείτε να μας ενημερώσετε είτε μέσω αυτού του ποστ, είτε τηλεφωνικά (210-8815417), είτε μέσω του mail, [email protected]

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι με την προσπάθειά μας.

Ευχαριστώ το περιοδικό, σταλμένο όπως πάντα στην ώρα του. Πολύ καλό το άρθρο για τα sat finder. Μπράβο για την δουλειά που κάνετε.

Φίλε kten και εμείς σε ευχαριστούμε που είσαι όλα αυτά τα χρόνια κοντά μας!

Καταπληκτικο το αρθρο του κ.Αργυρη, μπραβο. Θα φερει επανασταση στα σαλονια μας. Επεμενα παντα να λεω καντε παρουσιαση του enigma2 και της εφαρμογες του, και εδω ενα μπραβο στον Πανο. Ο Σωτηρης τα ειπε καλα, αλλα το sl1 τι κανει ε.. Ενω δε ο Φιλιππας ειναι αξιος παντα με της ληψης του.
Με τα sat finders θα θελα να ειχατε γραψει περισσοτερα, τεσπα θα αναμενω καποια αλλη φορα.
Κατα τα αλλα φιλε Arno δεν μου ειπες το κοπελι με το κατσαβιδακι ποια ειναι?
Για αλλη μια φορα συγχαρητηρια για την παρουσιαση σας.

Χαίρομαι που σου αρέσει το νέο τεύχος φίλε σουζάκια. Αν θέλεις πες μας τι ακομή θα ήθελες από το άρθρο με τα sat finders.

Καλά δεν τα έμαθες...
το κοπέλι με το κατσαβιδάκι είναι υπεύθυνη εγκαταστάσεων του περιοδικού :angel:

Μετα την παλαιοτερη συζητηση-διαμαρτυρια που ειχαμε εδω μεσα για το θεμα τιμων στα προιοντα, ο εκδοτης πηρε αποφαση αλλα Βενιζελο..
Απεσυρε εντελως και το πεδιο "τιμη" που ειχε στο info του καθε προιοντος και που παλια εβαζε παυλες η αστερακι..
Ψαχνω δυο ωρες στο google να βρω μια τιμη για το DVR της LG. Ο κυριος Ζωτος δεν εχει τιμη για το Horizon ΗD-S2?
Μηπως πρεπει να ριξετε μια ματια για το πως ειναι τα παρομοια περιοδικα στην Ευρωπη.
Καντε ενα κοπο και στις επομενες ανακοινωσεις για την κυκλοφορια αναφερατε αν διορθωσατε αυτη την εσκεμενη ελλειψη.
Μολις το δω τοτε θα ξαναρχισω να το αγοραζω και εγω

Λοιπόν φίλε fchef γιατί αυτή η επιμονή κάθε μήνα για το ίδιο θέμα? Αφού αυτά για τις τιμές τα έχουμε πει και ξαναπεί άπειρες φορές μαζί και εσύ κάθε μήνα επανέρχεσαι. Μήπως παίζει κάτι άλλο μαζί σου?
Επίσης αν θέλεις να μιλάς μαζί μας, θα μας σέβεσαι όπως σε σεβόμαστε. Δεν σε πρόσβαλε ποτέ κανείς και δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό.
Λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Το συγκριτικό ΈΧΕΙ ΤΙΜΕΣ. Αυτό γιατί δεν το λες? μήπως παίζει κάτι άλλο? Ο κος Ζώτος έχει δώσει τιμή για το Horizon HD-S2 και είναι 495. Όμως έχει γίνει λάθος και έχει πέσει στην τιμή του IBER, η οποία είναι 295 και όχι 495 όπως φαίνεται.
Πάμε τώρα στην στήλη πρώτη δοκιμή. H AMF Electronics που διαθέτει το DVR της LG δεν είχε αποφασίσει πριν την κυκλοφορία του τεύχους την επίσημη τιμή λιανικής, αφού ως γνωστό κάνει ΜΟΝΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ. Η τιμή λιανικής καθορίζεται από τα καταστήματα λιανικής και η τιμή λιανικής που παίρνει το περιοδικό από τον εισαγωγέα - αντιπρόσωπο είναι η ανώτερη, αλλά την στιγμή που βγήκε το τεύχος δεν ήταν διαθέσιμη. Η τιμή που βγαίνει στην αγορά δεν είναι σταθερή, αλλά εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες, όπως π.χ. αν το νοίκι που πληρώνει το κατάστημα είναι μικρό ή μεγάλο, αν ο καταστηματάρχης αρκείται σε μεγάλο ή μικρό κέρδος, αν το προσωπικό που διαθέτει πληρώνεται πολλά ή λίγα. Όλα αυτά όμως είναι ευρέως γνωστά και απορώ πως δεν τα γνωρίζεις...
Δεύτερο το πεδίο τιμή αφαιρέθηκε ΜΟΝΟ από τις συσκευές που δεν δίνονται και όχι από τις συσκευές που δίνονται. Δυστυχώς αυτή την εποχή σχεδόν κανείς από τους εμπόρους χονδρικής δεν δίνει τιμή λιανικής.
Στο περιοδικό μας θα βρεις τεστ που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο ελληνικό ή ευρωπαϊκό περιοδικό και λεπτομέρειες που επίσης δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι το ίντερνετ δεν είναι η μοναδική πηγή πληροφοριών του περιοδικού, όπως συμβαίνει δυστυχώς με τα περισσότερα έντυπα σήμερα. Θεωρώ λοιπόν ότι σε μια κριτική για ένα μηχάνημα θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει κυρίως το ίδιο το τεστ και όχι η παρουσία ή απουσία της τιμής.

Last edited:

Αφού αυτά για τις τιμές τα έχουμε πει και ξαναπεί άπειρες φορές μαζί και εσύ κάθε μήνα επανέρχεσαι. Μήπως παίζει κάτι άλλο μαζί σου?

Μονος σου ειχες πει τοτε οτι θα προσπαθησεις να βαζεις τιμες. Και στην συντομη συζητηση που ειχαμε στο HiEnd audio show ειχες πει οτι θα διορθωθει στο μελλον. Σε ενοχλει που δεν το εκανες και σου το υπενθυμιζω? Τι αλλο να παιζει μαζι μου? Θα επρεπε να σε τιμαει που α αναγνωστης ασχολειται μαζι σου και το περιοδικο.

Ο κος Ζώτος έχει δώσει τιμή για το Horizon HD-S2 και είναι 495. Όμως έχει γίνει λάθος και έχει πέσει στην τιμή του IBER, η οποία είναι 295 και όχι 495 όπως φαίνεται.
http://imageshack.us/photo/my-images/204/photoe5151.jpg/

Η τιμή που βγαίνει στην αγορά δεν είναι σταθερή, αλλά εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες, όπως π.χ. αν το νοίκι που πληρώνει το κατάστημα είναι μικρό ή μεγάλο, αν ο καταστηματάρχης αρκείται σε μεγάλο ή μικρό κέρδος, αν το προσωπικό που διαθέτει πληρώνεται πολλά ή λίγα.

?????????????

Δεύτερο το πεδίο τιμή αφαιρέθηκε ΜΟΝΟ από τις συσκευές που δεν δίνονται και όχι από τις συσκευές που δίνονται.

Οντως γιαυτο και δεν υπαρχει πουθενα καμια τιμη, σε ΚΑΝΕΝΑ προιον (εκτος σε αυτα του δοκιμαστικου)

Δυστυχώς αυτή την εποχή σχεδόν κανείς από τους εμπόρους χονδρικής δεν δίνει τιμή λιανικής.

Μην ανησυχειτε, Δευτερα θα σας δωσω εγω τιμη για το καταγραφικο. Επισης η προτινομενη τιμη για το KWS Varos 109 (το οικονομικο πεδιομετρο που αναφερετε και εχετε και ολοσελιδη διαφημιση) ειναι 1400 ευρω. Η Projecting& Sounding Art για το Gefen wireles HD πουλαει και λιανικη. Εχω παρει διαφορα απο αυτους. Εχει και παρουσια σε αλλο φορουμ
Να τους παρω να σας δωσω τιμη?

Θεωρώ λοιπόν ότι σε μια κριτική για ένα μηχάνημα θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει κυρίως το ίδιο το τεστ και όχι η παρουσία ή απουσία της τιμής.

Εκανα καποια κριτικη σε καποιο μηχανημα?
Εκανα καποια κριτικη σε καποιο τεστ?

Τελος της ασχολιας μου με αυτο το θεμα οριστικα.

Last edited:

Φίλε fchef,
Ας πάρουμε τα πράγματα ξανά, συμφωνώ ότι στο περιοδικό σε κάθε προϊόν που τεστάρουμε θα πρέπει να υπάρχει τιμή. Και το έχω γράψει και από εδώ επανειλημμένες φορές, αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό, για τους λόγους που έχω ξαναγράψει.
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν αντιλαμβάνεσαι την προσπάθεια που γίνεται για να μπαίνουν οι τιμές, και πιο πολύ αυτά που ανέφερες για το πρόσωπό μου. Δίνεις μια εικόνα ότι υπάρχει κάποιος δικτάτορας από πίσω, που αποφασίζει και διατάζει, ενώ στην πράξη ισχύει ακριβώς το αντίθετο.
Όσο αφορά το Varos 109, θα το έχουμε σε τεστ τον επόμενο μήνα (με τιμή εννοείται). Το πεδιόμετρο το έχουμε ήδη στα χέρια μας και πραγματικά σκίζει. Η τιμή του είναι 1090 + ΦΠΑ από την πληροφόρηση που έχω μέχρι στιγμής και αυτή θα δημοσιευτεί στο περιοδικό.
Πάρε την projecting art και ρώτησέ την σε παρακαλώ αν το περιοδικό ζήτησε τιμή ή όχι.
Τέλος, ναι είναι τιμή μου, και για εμένα, αλλά και για κάθε στέλεχος του περιοδικού, που μπορούμε να μιλάμε από εδώ ή από άλλα κανάλια επικοινωνίας με τον κάθε αναγνώστη. Θέλουμε όμως η συζήτηση να γίνεται σε φιλικό πλαίσιο, χωρίς η μία πλευρά να προσβάλλει την άλλη.
Δεν έχω κάποιο άλλο προσωπικό πρόβλημα μαζί σου.
Τέλος θέλω να σε ευχαριστήσω που αγοράζεις το περιοδικό.

Τα παιδιά έχουν εξηγήσει πολλές φορές γιατί δεν μπαίνουν τιμές. Απλά κοιτάξτε στο ίντερνετ για τιμές. Δεν είναι και τόσο δύσκολο....

Μία λύση θα μπορούσε να ήταν να γράφει το περιοδικό από μόνο του μία τιμή που θα βρίσκει στο internet. Όμως μετά θα άρχιζαν οι διαμαρτυρίες, γιατί αυτή την τιμή και όχι άλλη, γιατί από αυτό το eshop και όχι από το άλλο κτλ κτλ.

Από τη στιγμή που οι αντιπροσωπείες δε θέλουν να δίνουν συνιστώμενη τιμή λιανικής, το περιοδικό δεν έχει άλλη επιλογή παρά να μη παρουσιάσει τα προϊόντα. Τι προτιμάτε; Παρουσίαση χωρίς τιμές ή καθόλου παρουσίαση;

Επιπλέον, ακόμα κι αν είχε τη συνιστώμενη τιμή λιανικής, ποιο θα ήταν πραγματικά το κέρδος για τον αναγνώστη; Αφού οι συνιστώμενες τιμές λιανικής είναι συνήθως αρκετά ακριβότερες από τις πραγματικές τιμές της αγοράς. Θυμάμαι για παράδειγμα στο Hitech να αναφέρεται τιμή για κάποιο ενισχυτή στα 750 ευρώ όταν στην αγορά είχε 450.

OK παιδια, ενταξει. Δεν τιθεται τιποτα επι προσωπικου εδω περα ουτως η αλλως.
Περιμενω με πολυ ενδιαφερον το Varos

Δεν ξέρω αν είναι εφικτό ή αν είναι κουταμάρα αυτό που θα πω.
Το σκεπτικό μου είναι το εξής... θέλει κάποιος να αγοράσει πχ έναν δέκτη που βλέπει σε παρουσίαση, ο οποίος δέκτης δεν έχει τιμή.
Ο φίλος που ψάχνει, θέλει να δώσει έως 200 ευρώ αλλά νομίζει πως ο δέκτης κάνει 300 και γι' αυτό δεν ασχολείται να ψάξει για τιμή και τον προσπερνάει.
Ο δέκτης όμως, στην πραγματικότητα κάνει 150 ευρώ.

Μπορεί, όταν οι εταιρίες δεν δίνουν τιμές, να υπάρξει μια "κατηγορία τιμής, έως ΧΧΧ ευρώ" που θα είναι με βήματα των 200 ευρώ? (200, 400, 600, 800 κλπ.)
Υπάρχει κόσμος που δεν έχει ίντερνετ, υπάρχει κόσμος που δεν έχει χρόνο να πάρει στον αντιπρόσωπο να πάρει τιμή, δεν είναι κρίμα να μην έχει έστω μια ιδέα για το κόστος?

Last edited:

Ναι μπορεί να γίνει από εμάς, αλλά οι περισσότεροι δέκτες έχουν διαφορά μεταξύ τους 20-30 ευρώ. Αν λοιπόν μπει π.χ. μέχρι 200 ευρώ, νομίζω ότι καλύπτει το 85% των δεκτών της αγοράς (πλην linux δεκτών, κτλ). Άσε που φοβάμαι ότι αυτοί που δίνουν τιμές θα ζητάνε μετά να τους βάζουμε και αυτούς έτσι!

Σόρυ που αλλάζω συζήτηση, αλλά θα μας βοηθήσετε αν μας δώσετε κάποια κριτική για την στήλη με τους πίνακες του site.
Οι πίνακες βρίσκονται στο παρακάτω link

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_channels&Itemid=121

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εμένα πάντως η γνώμη μου είναι ότι δίνετε περισσότερη βάση στο πακέτο όπως και στα χαρακτηριστικά λήψης αυτού παρά στα ίδια τα κανάλια.που πιστεύω ότι θα έπρεπε να τα είχατε καλύτερα σαν μια κατακόρυφη λίστα με περισσότερα χαρακτηριστικά εάν είναι δυνατόν,όπως εάν μεταδίδονται σε 16/9,hd,ανάλυση,και εάν είναι δυνατόν και bitrate.Το ξέρω ότι είναι πολλά και κάποια από τα παραπάνω μη εφικτά αλλά αναφέρω το ιδανικό για εμένα.