προτιμότερο να μην το κάνουν φίλε για να μπορούμε να το αγοράζουμε με 4,5! αν πάει 5 θαναι δύσκολα τα πράματα για πολλούς....άλλαξαν οι εποχές...δεν συμφωνείς?Να ρωτήσω και εγώ κάτι... υπάρχει δυνατότητα οι φωτογραφίες στο περιοδικό να είναι με μεγαλύτερο sharpness?
Δεν ξέρω, αλλά στο δικό μου το μάτι μου φαίνονται κάπως θολές. Θα ήθελα μια "ζωντάνια" παραπάνω και κυρίως στα sceencapture των καναλιών.
Επίσης, σε αυτό το τεύχος που έχω στα χέρια μου, σε 6 σελίδες τα χρώματα έχουν κάνει μια "μετακίνηση".
Φυσικά και το θεωρώ τυχαίο, απλά το αναφέρω.![]()
ok αυτο ειναι θεμα τυπογραφειου και οχι dtp .Μάλλον κάποια φύλλα εκτυπώθηκαν λάθος, σε αυτές τις σελίδες (και στις υπόλοιπες) δεν βλέπω τέτοιο πρόβλημα εδώ...
Αν είναι δυνατόν ας μας ενημερώσουν και οι υπόλοιποι αναγνώστες αν τα προβλήματα που βλέπει ο Σάκης ή εγώ, υπάρχουν και στα δικά τους τεύχη.
Ναι, είναι και στο δικό μου τεύχος.Αντίθετα εγώ διαπίστωσα πρόβλημα με τα bold στις σελίδες 126-127.
Σε ευχαριστώ... αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να στείλεις τίποτα. Μια χαρά είμαστε.ΥΓ Σάκη στείλε μου με PM την διεύθυνσή σου, να σου στείλω ένα σωστό τεύχος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.