Ένα τεύχος είχε εκεί (αυτό που αγόρασα). Από περιέργεια θα κοιτάξω αύριο και σε άλλο περίπτερο.Το παράδοξο παραμένει η περίπτωση του κουπονιού στο τεύχος της Άρτας, που δεν έπρεπε να υπάρχει. Σεραφείμ, τα άλλα περιοδικά στο περίπτερο είχαν και αυτά κουπόνι?
Σαν καταναλωτής έχω το δικαίωμα να γράψω τη άποψη μου: "ότι αγοράζω γενικώς περιοδικά για το υλικό που γράφουν οι συντάκτες του και όχι για τα παρένθετα που μοιράζουν δωρεάν "…
Από εκεί και πέρα ως χομπίστας του χώρου, "μου είναι αδιάφοροι οι επιχειρηματικοί σας ανταγωνισμοί …, όπως και η προσπάθεια αλλαγής ισορροπιών που δεν στηρίζεται στο ίδιο υλικό του περιοδικού, αλλά σε παρένθετο υλικό (προσωπικά για μένα αδιάφορο)"…
Εξάλλου το ίδιο κάνω και με τις Κυριακάτικες εφημερίδες, τις οποίες και εγκατέλειψα, με τις ίδιες μεθόδους που χρησιμοποιούν…
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, προσωπικά θέλω να υπάρχουν εναλλακτικά και τα δυο περιοδικά, γι αυτό και τα ενισχύω με τη μηνιαία αγορά τους .
Η άποψη μου ας είναι ως ένσταση προβληματισμού για συντάκτες και αναγνώστες και όχι ως "κακόβουλο ποστ πίσω από την μάσκα του χομπίστα", όπως θέλει να το μεταφράζει ο Αργύρης…
Το υποκειμενικό στοιχείο είναι αναπόφευκτο. Και πάλι όμως οι προτάσεις αγοράς θα ήταν πολύτιμες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.