Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
1. :2thumb22sup: :SFGSFGSF:Καλησπέρα και από εμένα
1) Καταρχήν ευχαριστούμε τους δύο φίλους - αναγνώστες για τα καλά σχόλια. Νομίζω ότι είναι φανερό πλέον ότι το τελευταίο καιρό γίνεται ακόμη πιο εντατική προσπάθεια για να βελτιώσουμε το περιοδικό και χαιρόμαστε που σας αρέσει.
2) Προσωπικά το myfeed δεν το ήξερα, αλλά μου άρεσε πολύ, παράλειψη κατά την γνώμη μου που δεν μπήκε στο άρθρο, καθότι είναι και ελληνικό. Να υποθέσω ότι είναι και αυτό του dimitrisp, όπως το mysat? To άρθρο με τα προγράμματα έχει μπει στο παρελθόν, αλλά δεν είναι κακό να ξαναμπεί αφού πολλά θα έχουν αλλάξει από τότε.
3) Τέλος, θέλω να αναφέρω ότι για το παρόν τεύχος είχαμε ξεκινήσει να ετοιμάζουμε ένα άρθρο για τα Wave, που ζήτησε ο φίλος Χάρης, αλλά διακόψαμε λόγω βροχοπτώσεων. Θα επανέλθουμε με το παρόν άρθρο, καιρού... επιτρέποντος! Ελπίζω να μας συγχωρέσει ο φίλος Χάρης.
Καλό απόγευμα!
Καλημέρα Αργύρη.Αν και τον τελευταίο καιρό δεν έχω το χρόνο να συμμετέχω στο forum,καθώς έχασα τον πατέρα μου,το περιοδικό φυσικά και το πήρα από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.Σήμερα μόλις το διάβασα και πραγματικά το απόλαυσα.Η ύλη του ήταν πολύ γεμάτη,εξαιρετικό τεύχος πραγματικά.Μάλιστα,να τονίσω ότι τέτοιου τύπου άρθρα όπως αυτό με τον ενισχυτή δορυφορικού σήματος είναι από αυτά που απολαμβάνω να διαβάζω.Το άρθρο για τα feeds,οι ταινίες και τα tablets που παρουσιάσατε ήταν θαυμάσια.Και μακάρι να καθιερώνατε τέτοια θεματικά άρθρα.Σαν γενικό συμπέρασμα,το περιοδικό έχει όντως ανανεωθεί και η προσπάθειά σας φαίνεται.Περιμένω με χαρά και το άρθρο για τα Wave,αν και η ύλη του παρόντος τεύχους με κάλυψε και με το παραπάνω.Καλησπέρα και από εμένα
Καταρχήν ευχαριστούμε τους δύο φίλους - αναγνώστες για τα καλά σχόλια. Νομίζω ότι είναι φανερό πλέον ότι το τελευταίο καιρό γίνεται ακόμη πιο εντατική προσπάθεια για να βελτιώσουμε το περιοδικό και χαιρόμαστε που σας αρέσει.
Προσωπικά το myfeed δεν το ήξερα, αλλά μου άρεσε πολύ, παράλειψη κατά την γνώμη μου που δεν μπήκε στο άρθρο, καθότι είναι και ελληνικό. Να υποθέσω ότι είναι και αυτό του dimitrisp, όπως το mysat? To άρθρο με τα προγράμματα έχει μπει στο παρελθόν, αλλά δεν είναι κακό να ξαναμπεί αφού πολλά θα έχουν αλλάξει από τότε.
Τέλος, θέλω να αναφέρω ότι για το παρόν τεύχος είχαμε ξεκινήσει να ετοιμάζουμε ένα άρθρο για τα Wave, που ζήτησε ο φίλος Χάρης, αλλά διακόψαμε λόγω βροχοπτώσεων. Θα επανέλθουμε με το παρόν άρθρο, καιρού... επιτρέποντος! Ελπίζω να μας συγχωρέσει ο φίλος Χάρης.
Καλό απόγευμα!
Τέτοιο τεύχος είχε καιρό να κυκλοφορήσει! Εξαιρετικό και πληρέστατο, χαίρεσαι να το διαβάζεις. Θεωρώ πως και το εξώφυλλο, όπως και εκείνο του προηγούμενου τεύχους, είναι ιδιαίτερα όμορφο και καλαίσθητο, αν και η διαφημιστική καταχώρηση θα έπρεπε να είναι αρκετά μικρότερη και να μην καταλαμβάνει τόσο χώρο. Και μην ξεχάσω: επιτέλους, Αργύρη, ανάλαβε και πάλι το editorial ο ίδιος ή κάποιος άλλος συντάκτης του περιοδικού, αφού υπάρχουν τόσα εξαίρετα άτομα στο δυναμικό του (πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.