περιοδικο high fidelity ?

Παντως το "τριτο συμφερον" που ανεφερα πιο πανω δεν το εννοουσα ως "μοιρασμα μηχανηματων" τοσο πολύ (αν και προσωπικα θεωρω πιθανο ακομα και αυτο να εχει συμβει ειδικα παλιοτερα)... υπαρχουν και άλλοι τροποι βλεπε διαφημισεις...
Ποσο ευκολα μπορει ενας δοκιμαστης να γραψει μια οχι καλη κρητικη για ενα μηχανημα ο αντιπροσωπος του οποιου ανελειπως εχει διαφημιση στο εκαστοτε περιοδικο; Και πες αυτος την γραφει ο εκδοτης θα την δημοσιευσει ως εχει; Μην παρεξηγηθω δεν μιλαω μονο για το HF θεωρω πως το θεμα ειναι γενικοτερο ειτε σε εντυπα ή διαδυκτιακα περιοδικα.... ακομα και το αρχικα απολυτως σκληροπυρινικο TAS πλεον ειναι τιγκα στην διαφημιση.... και εινα απολυτως λογικο δεν μπορει να γινει αλλιως!

Πολύ σωστή σκέψη! Είναι μια μεγάλη αλήθεια αυτό.

Ποιό είναι το νούμερο του τελευταίου τεύχους που έχει κυκλοφορήσει ; Εχω μέχρι και το 43 αλλά δεν βρίσκω πουθενά κάποιο πιο καινούργιο !

ειναι το 44 αλλα πλεον δεν εχω καταλαβαινω σε ποιους απευθυνεται ζητημα να υπαρχει ενα μηχανημα που να μπορουν να αγορασουν οι περισσοτεροι απο εμας

και κατι ακομα δεν δεχομαι να γινεται τεστ σε μηχανημα που ο δοκιμαστης να το βγαζει σουπερ με απλα λογια αλλα ολα τα μηχανηματα που εχει στην διαθεση του για το τεστ να ειναι DIY δεν εχω τιποτα με την κατηγορια αλλωστε ειμαι φαν και φτιαχνω διαφορα αλλα πιστευω οτι για να τεσταρης μηχανημα εμποριου πρεπει και τα υπολοιπα συνοδα να ειναι εμποριου οποτε να υπαρχει μετρο συγκρισεις υπαρκτο και οχι μηχανηματα που ισως δεν εχει κανεις αλλα ουτε και μπορει να βρει

Εγώ πάλι έχω προβληματιστεί λίγο με τις βαθμολογίες που βάζει στα τελευταία τεύχη. Με άριστα το 100 όλα τα μηχανήματα είναι από 90 και πάνω. Τα περισσότερα παίζουν από 93 μέχρι 97. Τι γίνεται, όλα κορυφαία είναι ? Επίσης μηχανήματα που έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους σε τιμή, στη βαθμολογία έχουν μόλις δύο μονάδες διαφορά !!

οσο και να τα βαθμολογουν αυτα δεν αγοραζονται πλεον αμφιβαλω αν τα εχουν στοκ και οι αντιπροσωποι εδω μαλλον θα επρεπε να το γυρισουν και στα ποιο φτηνα δεν λεω να βλεπουμε και τα πανακριβα αλλα τι νοημα εχει να βαζεις μονο τετοια μηχανηματα

Ο δοκιμαστης πρέπει να χρησιμοποιεί οποίο μηχάνημα ξέρει καλύτερα ώστε να μη μπερδεύει το χαρακτήρα των συνοδών με το υπό δοκιμή μέρος της αλυσίδας. Στο τελευταίο τεύχος που πήρα χωρίς να θυμάμαι αριθμό έχει σετακι της Cambridge audio & monitor audio audioαν θυμάμαι καλά που βγαίνει συνολικά κάτω από χιλιάρικο. Εδώ η αγορά δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Πως να μπορεί ένα περιοδικό; ως προς τις βαθμολογίες είναι αστείο...

ναι αλλα μονο αυτο ειναι σε προσιτη τιμη

οσο για τα τεστ αποψη βεβαια πρεπει να γινεται οταν τα συνοδα ειναι εμποριου τα diy τα ξερει μονο αυτος που τα εχει και κανεις αλλος ακομα και αν εχει το ιδιο στα χερια δυσκολα θα παιζει το ιδιο

οποτε διαφωνο πληρως με το συγκεκριμενο συντακτη και αυτο το εκανε και σε αλλα περιοδικα που εγραφε

Από ένα τεστ με DAC που διάβασα στο περιοδικό κατάλαβα ότι το 100 το δίνουν στον καλύτερο μηχάνημα του συγκριτικού και μετά "κόβουν". Αν είναι έτσι δικαιολογούνται και οι μικρές διαφορές ανάμεσα στα συγκεκριμένα μηχανήματα.

οσο και να τα βαθμολογουν αυτα δεν αγοραζονται πλεον αμφιβαλω αν τα εχουν στοκ και οι αντιπροσωποι εδω μαλλον θα επρεπε να το γυρισουν και στα ποιο φτηνα δεν λεω να βλεπουμε και τα πανακριβα αλλα τι νοημα εχει να βαζεις μονο τετοια μηχανηματα

Αν ενα περιοδικο ειδικου τυπου το αγοραζει καποιος και το χει σαν μπουσουλα ωστε να αγορασει κατι που κανει ενα χιλιαρικο τοτε εχεις δικιο,αν ομως καποιος το βλεπει ευρυτερα σαν χομπυ το hifi, και θελει να ενημερωθει και πως ακουγεται το ακριβο μηχανημα τοτε δεν εχεις δικιο,να στο πω αλλιως εμενα μου αρεσει να χαζευω τις Ferrari στους 4 τροχους και ας μην μπορω να τις αγορασω.

Απάντηση: Re: περιοδικο high fidelity ?

Αν ενα περιοδικο ειδικου τυπου το αγοραζει καποιος και το χει σαν μπουσουλα ωστε να αγορασει κατι που κανει ενα χιλιαρικο τοτε εχεις δικιο,αν ομως καποιος το βλεπει ευρυτερα σαν χομπυ το hifi, και θελει να ενημερωθει και πως ακουγεται το ακριβο μηχανημα τοτε δεν εχεις δικιο,να στο πω αλλιως εμενα μου αρεσει να χαζευω τις Ferrari στους 4 τροχους και ας μην μπορω να τις αγορασω.

Σωστη αποψη!!
Γιατι να μην ονειρευομαστε;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: περιοδικο high fidelity ?

τώρα υπάρχει το 43 στα περίπτερα,
το οποίο έχω.

Re: Απάντηση: περιοδικο high fidelity ?

το τεύχος 41 το έχει κανείς;
ποίους ενισχυτες έχει;

1. Synthesis Nimis RC
2. Cayin A55T
3. Unico P
4. Cayin H100
5. Quad Elite INT
6. HD Micromega IA 60
7. Onix A55
8. XTZ A100 D3
9. Cambridge Audio Azur 651A
10. NAD 356BEE
11. Cayin 252B
12. Pioneer A-A6 MKII
13. KingRex T2OU+PSU
14. Dynavox VR 307

μου αρέσει πολύ η ποιότητα του χαρτιού και της εκτύπωσης στο συγκεκριμένο περιοδικό αλλά αντιλαμβάνομαι πως πλέον τέτοια στοιχεία είναι περιττές πολυτέλειες και θα μπορούσα άνετα να ζήσω χωρίς αυτές.