περιοδικο Hitech...

Κι εγω ημουν θερμος οπαδος του hightech, αλλά έχω πάψει εδώ και καιρό να το διαβάζω και να το εμπιστεύομαι, για όλες αυτές τις π@--ριες (!!!) που κανει και που τις αναφερει και ο tegonik παραπάνω....:grandpa:

Τωρα διαβαζω ΜΟΝΟ τον Hxo απο Ελληνικά περιοδικά, που κατα την αποψη μου ηταν, ειναι και ΘΑ ειναι ενα πολυ αξιολογο περιοδικο, και απο κει και περα ο,τι μπορω να μαθαινω παραπανω απο φορουμς (ελληνικα και ξενα) και ξενα περιοδικα.... :a0210:

Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο tegonik και συμμερίζομαι την ομολογουμένως αρκετά οξύθυμη πλην όμως απόλυτα (κατ εμέ) δικιολογημένη αντίδρασή του.Όμως θα ήθελα με αφορμή το θέμα που έθιξε να αναφέρω δυο πραγματάκια.
Προσωπικά έπαιρνα το συγκεκριμένο περιοδικό από το 1ο κιόλας τεύχος τους μέχρι και το 95 αν θυμάμαι καλά, μαζί με όλα σχεδόν τα περιοδικά πληροφορικής PC Master,Computer για όλους,Pixel,RAM,Compute και πολλά πολλά άλλα τα οποία κοσμούν μια μεγάλη βιβλιοθήκη.(Μιλάμε για πολύ χαρτομάνι...).Τώρα τα έχω κόψει και περιορίζομαι σε 1-2 περιοδικά υπολογιστών το μήνα (όχι οτι είναι αναγκαία αλλά η έξη είναι έξη...).
Προσωπικά προτιμώ να αλιεύω τεχνολογικές πληροφορίες πολύ ποιό έγκυρες και πολύ ποιο up-to-date από αντίστοιχες ελληνικών περιοδικών σε αντίστοιχα ξενόγλωσσα περιοδικά που κατεβάζω από διάφορα fora ή τεχνολογικά reviews που υπάρχουν αναρίθμητα μέσα στο net.Δεν κάθομαι να χαλιέμαι ούτε για τις διαφημίσεις που βάζουν μέσα στα περιοδικά τους οι έλληνες εκδότες (που παρεπτόντως το έχουν παραχέσει),ούτε για τις εκπρόθεσμες παρουσιάσεις προιόντων αιχμής , ούτε ούτε ούτε.Το γνωστό...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια πρέπει να γίνει μάλλον το νέο σου moto και να μάθεις να μην τσαντίζεσαι εύκολα με τέτοιες καταστάσεις.Πολύ απλά ρίξε μια ματιά στα stand των περιπτέρων να δεις την πλειονότητα των περιοδικών του τύπου και την ποιότητα που προσφέρουν και από εκεί βγάλε συμπέρασμα.Τρανό παράδειγμα θα αναφέρω το περιοδικό Τ3 που όποτε το βλέπω γελάω.Εμένα προσωπικά , τεχνολογικό περιοδικό και να βάζει εξώφυλλο μοντέλα με μπουτάκι και βυζάκι τουλάχιστον μου υποτιμάνε την νοημοσύνη.Άλλοι τσιμπάνε και αγοράζουν.Δεν είμαστε όλοι από το ίδιο τσουβαλάκι.Αν θέλω να πάρω τσόντα να δω ξέρω που θα πάω.Απλά διαλέγεις και παίρνεις.Δεν σε εκφράζουν αυτά;Άντε μια βόλτα Παπασωτηρίου να ανοίξει το ματάκι σου.Μπες net και ψάξου.Όλη η πληροφορία αδημονεί να σε γνωρίσει.Αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις.Πολλοί αρέσκονται να ψάχνουν μέσα στα σκουπίδια (αν και καμιά φορά μέσα σε αυτά βρίσκεις θησαυρούς).Αν θες να βρεις κάτι και ξέρεις να ψάξεις θα το βρεις.Οπότε τί χαλιέσαι?Την ξέρουμε την κατάσταση στην Ελλάδα.
Όλα τα παραπάνω είναι φιλικά και εκφράζουν μόνο την προσωπική μου άποψη.Συμφωνείτε δεν συμφωνείτε αυτή είναι.Άλλωστε όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν μπορούν να είναι ίδια...

Last edited:
Απάντηση: Re: περιοδικο Hitech...

Κι εγω ημουν θερμος οπαδος του hightech, αλλά έχω πάψει εδώ και καιρό να το διαβάζω και να το εμπιστεύομαι, για όλες αυτές τις π@--ριες (!!!) που κανει και που τις αναφερει και ο tegonik παραπάνω....:grandpa:

Τωρα διαβαζω ΜΟΝΟ τον Hxo απο Ελληνικά περιοδικά, που κατα την αποψη μου ηταν, ειναι και ΘΑ ειναι ενα πολυ αξιολογο περιοδικο, και απο κει και περα ο,τι μπορω να μαθαινω παραπανω απο φορουμς (ελληνικα και ξενα) και ξενα περιοδικα.... :a0210:
μα τι απογινε εκεινο το audio? γνωριζει κανεις?

Μπραβο ρε παιδια...γιατι ειχα αρχιζει να νιωθω μονος....και γεροπαραξενος...:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::fahne90::fahne90::fahne90:

Τωρα διαβαζω ΜΟΝΟ τον Hxo απο Ελληνικά περιοδικά, που κατα την αποψη μου ηταν, ειναι και ΘΑ ειναι ενα πολυ αξιολογο περιοδικο,
Τώρα τελευταία ομως έχει χαλάσει λιγάκι....................

μονος....και γεροπαραξενος...

ενταξει οτι εισαι....εισαι,αλλα ειμαι και εγω μαζι σου.:flipout::fahne90:
το περιοδικο εινα highcopy-paste και για μενα.
το εχω σταματησει εδω και καιρο και απο οτι βλεπω απο εσας,δεν εχασα τιποτα!!

Μπραβο ρε παιδια...γιατι ειχα αρχιζει να νιωθω μονος....και γεροπαραξενος...:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::fahne90::fahne90::fahne90:

Όχι βρε, απλά βαριόμαστε να κάνουμε copy paste τα ίδια που έχουμε πεί οι υπόλοιποι σε άλλα threads...
Για μένα καλούτσικο είναι είσαι καρφωμένος στην τηλεόραση 24/7 χωρίς να ακούς ποτέ σου μουσική...
Κατά τα άλλα πότε είχε το High Tech δοκιμή λαμπάτων ενισχυτών; Συνήθως η θεματολογία του είναι Ενισχυτές AV - Τηλεοράσεις - Προβολείς - DVD-BD players.
Κάπου είδα τελευταία ένα τεύχος που έψαχνε λέει να βρεί τον απόλυτο αγγλικό ήχο σε τρία ηχεία όπου το ένα ήταν επετειακό, και το άλλο ηλεκτροστατικό.
Κάποιος πρέπει να τους πεί ότι
1) Τα επετειακά μοντέλα ΔΕΝ παίζουν απαραίτητα και καλά
2) Δεν μπορείς να συγκρίνεις τον ήχο που βγάζουν τα Quad με τον ήχο που βγάζουν τα KEF και να πεις "αυτό παίζει καλύτερα". Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας!

Ελατε βρε παιδια, πεσαμε ολοι να το φαμε το περιοδικο...:rifle:
Δηλαδη αν σταματουσε η κυκλοφορια του θα ηταν ολα καλυτερα;;;:::::
Για δειτε τι γινεται και σε περιοδικα αλλων κατηγοριων: (μοτοσυκλετων-υπολογιστων-φωτογραφικων-γενικου περιεχομενου), και θα διαπιστωσετε οτι παντου τα ιδια ισχυουν..!!:damnyou:

Κυριοι θα ηθελα παραγαματικα την γνωμη σας για το γνωστο περιοδικο Hitech.Επεσε στα χερια μου το τευχος Ιανουαριου 2008 και επαθα ζημια δαβαζοντας το.Καταρχας χαλασε ο κοσμος αυτα τα exel-ακια στο τελος του περιοδικου να αφιερωσουν 5 λεπτα απο τον χρονο τους και να τα ενημερωσουν σωστα?Επιτρεπεται στον καταλογο στους προβολεις κατω των χιλιων ευρω να εχει μοντελα οπως τον benq 5120 και μαλιστα στην τιμη των 950 ευρω?Ανθρωποι μες στην εξελιξη και δεν τους ενημερωσαν οτι το μοντελο καταργήθηκε?Και δεν μπαινουν καν στον κοπο να ανανεωσουν την λιστα τους που παραμενει ιδια καθε μηνα?Νιωθω κοροιδο οταν αγοραζω περιοδικο που καθε μηνα εχει πολλες απο τις σελιδες του copy paste απο το προηγουμενο.Επιτρεπεται οι μισες σελιδες του περιοδικου να ειναι καθε μηνα οι ιδιες με του προηγουμενου?Επισης διαβασα στα top products οτι καλυτερο κινητο της χρονιας το iphone της apple.Ναι συμφωνω...αλλα ο ανθρωπός που επιμεληθηκε το αρθρο ,απορω,δεν εφαγε ξυλο απο το αφεντικο του οταν του πηγε την σελιδα αυτη που για ενδεικτικη τιμη εχει 399$!!!!Για ονομα...αν το iphone ειχε 399$ θα μιλαγαμε για οικονομικο crack στην παγκοσμια αγορα κινητων τηλεφωνων!Ακομη και η γιαγια μου γνωριζει οτι η προτεινομενη τιμη του iphone στην Αμερικη ειναι 399$ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ AT&T!!!!!!που σημαινει καπου 900$$$$$.399 δεν εχει ουτε το ipod ρε παιδια..Επισης ξεφυλιζοντας το περιοδικο διαπιστωσα οτι πρεπει να ειμαι τουλαχιστον ΩΝΑΣΗΣγια να με ενδιαφερουν το 99% των ηχειων,ενισχυτων και high end συστηματων που παρουσιαζει το περιοδικο!που απευθεινεται??Ποσος κοσμος μπορει να δωσει 18000ευρω για ενα ζευγαρι ηχεια?'η 13000 για ενισχυτη home cinema?Τα πιο προσιτα μοντελα γιατι δεν εχουν θεση στο περιοδικο??Γιατι ενω η αναλογια του Ελληνα πολιτη στους 10 ειναι 4 συνταξιουχοι ,3 χαμηλωμισθοι,2 ανεργοι,1 ευκαταστατος ,το hitech να απεθυνεται στον 1!γιατι?Και τα παιδαριωδη λαθη που διαπιστωνω διαρκως στο συγκεκριμενο περιοδιοκο μου δινουν την εντυπωση μιας προχειροδουλειας που καποιοι καπου στον απολυτως ελευθερο τους χρονο...εκδιδουν ενα περιοδικο.Τα δε review προβολεων...δεν εχω ματαξαναδει κατι τετοιο.Μιση σελιδα περιληψη,χωρις καν πραγματικες φωτογραφιες απο την δοκιμη (screenshots,πραγματικη photo του προτζεκτορα και οχι paste απο το επισημο site).Καθε φορα που διαβαζω τεστ προτζεκτορα σκεφτομαι ακριβως το ιδιο πραγμα.Και χωρις ποτε τους να εχουν δει το συγκεκριμενο μηχανημα ανετα γραφουνε ενα τετοιο review.Ολα τα προιοντα που κανουν review δεν εχουν πραγματικες photos(απο τον χωρο δοκιμης ρε παιδι μου).Καλιστα θα μπορουσε το περιοδικο να αποτελειται απο εναν μονο υπαλληλο που να σερφαρει ολη μερα στο διαδικτυο και να κατεβαζει υλικο για να φτιαξει το επομενο τευχος!Με test,review,παρουσιασεις..τα παντα.Και εαν ειναι ετσι εχει καλως.Μα ο χριστιανος αφηνει και τις μισες σελιδες του περιοδικου απο το προηξουμενο τευχος!ελεος...:twoguns:

Φίλε tegonik, το post σου είναι πολύ ενδιαφέρον και λέει κάμποσες αλήθειες. Όμως, δεν μπορώ να συμφωνήσω σε όλα. Συγκεκριμένα, θέλοντας να είμαι αντικειμενικός, θα κάνω ορισμένες παρατηρήσεις:

1. Είναι υπερβολικό και άδικο να αναφέρεις ότι το 99% των παρουσιάσεων του περιοδικού απευθύνονται σε πλούσιους. Θα συμφωνήσω βέβαια ότι οι ακριβές υλοποιήσεις έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό στις παρουσιάσεις, αλλά κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί και entry level μηχανήματα. Μόνο ενισχυτές των 13000 ευρώ αναφέρει; Τόσοι και τόσοι ενισχυτές των 600, 700 ... 1200 ευρώ έχουν παρουσιαστεί. Όλοι αυτοί είναι για Ωνάσηδες; Το ίδιο ισχύει και για τα ηχεία, τις τηλεοράσεις, τους προβολείς. Θεωρείς ότι τηλεοράσεις plasma 42 ιντσών 1000 - 1200 ευρώ (όπως η Panasonic TH-42PX70E και η Samsung PS42Q96HD) που έχουν περάσει από τις σελίδες του απευθύνονται σε πλούσιους; Και προβολείς όπως ο Epson EMP-TW700 και άλλοι της ίδιας κατηγορίας, θεωρείς ότι έχουν απαγορευτικό κόστος για τους μη προνομιούχους; Σίγουρα δεν θα στηριχτεί κανείς μόνο στο HiTECH για να "στήσει" το entry level σύστημά του. Ακριβολογώντας, λίγο θα στηριχτεί στο περιοδικό και πολύ περισσότερο στα διάφορα fora και στο Διαδίκτυο γενικότερα, γιατί εκεί πράγματι θα βρει όλες τις προτάσεις (από πολύ φθηνές έως πολύ ακριβές) Όσο για μένα, εδώ και μερικά χρόνια είμαι μέλος του avclub (και παλαιότερα του avforum) και από τότε έπαψα να στηρίζομαι στο HiTECH για τις αγορές μου. Αλλά οφείλουμε να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

2. Σχετικά με τα τεστ προβολέων, δεν νομίζω ότι η απουσία photo από το χώρο των δοκιμών αποδεικνύει ότι δεν έγινε πραγματική δοκιμή και ότι κάποιος, σερφάροντας απλώς στο Διαδίκτυο, αντιγράφει απόψεις και γράφει ένα review. Το θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικό. Αυτό βέβαια που λέω δεν μπορώ να το αποδείξω με στοιχεία, αλλά κι εσύ δεν μπορείς να αποδείξεις το δικό σου ισχυρισμό. Απλώς, δεν έχω επαρκή λόγο να πιστεύω ότι δεν γίνονται πραγματικές δοκιμές.

3. Και μια άποψη - πρόταση: Καλά έκανες και εξέφρασες τα παράπονά σου στο φόρουμ. Γιατί όμως δεν κάνεις το ίδιο με επιστολή σου προς το περιοδικό; Κατά τη γνώμη μου, αυτός είναι ο καλύτερος (και ο δημοκρατικότερος!) τρόπος για να μάθεις από πρώτο χέρι τι συμβαίνει. (Εδώ μέσα ο καθένας λέει την άποψή του - λίγοι υπέρ και οι περισσότεροι κατά του περιοδικού - αλλά οι απόψεις των μελών είναι μεν σεβαστές, δεν διεκδικούν όμως το αλάθητο του Πάπα) Εκτός κι αν είσαι από πριν βέβαιος ότι οι απαντήσεις τους δεν θα είναι ειλικρινείς.

Πάντα φιλικά!

Φιλε μου δεν θα μπω στη διαδικασια καν (υποτιμα την νοημοσυνη μου)να γραψω επιστολη στο περιοδικο για να τους πω οτι ρε παιδια εχει καταργηθει εδω και εναν χρονο ο benq5120-βγαλτε τον απο τον καταλογο σας επιτελους ή βαλτε τουλαχιστον (προς δειγμα σεβασμου προς τους αναγνωστες σας)την τελευταια τιμη που ειχε (και οχι 950 ευρω -που ειχε οταν πρωτοπαρουσιαστηκε).Ασε που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα καταφερω και τιποτα.Ελπιζω οτι καποια στιγμη που οι πωλησεις τους θα ειναι 8-10 περιοδικα τον μηνα να κανουν καποιες δραστικες αλλαγες(οπως π.χ να απολυσουν τον υπευθυνο συνταξης του περιοδικου - για τοσο ριζικες αλλαγες μιλαμε):twoguns:

Φιλε μου δεν θα μπω στη διαδικασια καν (υποτιμα την νοημοσυνη μου)να γραψω επιστολη στο περιοδικο για να τους πω οτι ρε παιδια εχει καταργηθει εδω και εναν χρονο ο benq5120-βγαλτε τον απο τον καταλογο σας επιτελους ή βαλτε τουλαχιστον (προς δειγμα σεβασμου προς τους αναγνωστες σας)την τελευταια τιμη που ειχε (και οχι 950 ευρω -που ειχε οταν πρωτοπαρουσιαστηκε).Ασε που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα καταφερω και τιποτα.Ελπιζω οτι καποια στιγμη που οι πωλησεις τους θα ειναι 8-10 περιοδικα τον μηνα να κανουν καποιες δραστικες αλλαγες(οπως π.χ να απολυσουν τον υπευθυνο συνταξης του περιοδικου - για τοσο ριζικες αλλαγες μιλαμε):twoguns:

θα ήθελα να παρατηρήσω ότι εκτός από την αγορά καινούριων υπάρχει και η αγορά μεταχειρισμένων. Και για αυτές τις αγορές είναι καλό να υπάρχουν τα τεχνικά στοιχεία και τα στοιχεία του τεστ μηχανημάτων που έχουν αποσυρθεί από την παραγωγή. Όμως καλό θα ήταν να μπει σε κάποια στήλη η ένδειξη discontinued ή κάτι τέτοιο...

Εμένα εκείνο που με απωθεί στο συγκεκριμένο περιοδικό είναι η απολυτότητά του (π.χ. παλιότερα Meridian) και η προτροπή πετάξτε τα παλιά και πάρτε καινούρια .... κι ας τα παλιά ακούγονται καλύτερα.... Τί να πρωτοθυμηθώ που το 2002 ήθελε να πετάξουμε τους τρίφακους για να πάρουμε LCD SONY με ανάλυση μόλις τριψήφια; Τους ολοκληρωμένους 7κάναλους (χωρίς ΤΗΧ) που ήθελε να αντικαταστήσουν τους 5κάναλους (και καλύτερης ποιτότητας μάλιστα;) Την προτροπή να επενδύσουμε σε DVD AUDIO και να ακούμε με τέτοιες πηγές και 5 ηχεία βάσης, αντί για cd transport/dac και B&w 802 ή QUAD 989/MAGNEPAN 3.5? Την άποψη για ένα χρόνο ότι η φωτογραφική SONY 828 ήταν η απολύτως καλύτερη μηχανή (εκτός από την CANON 1DS) και ότι χτυπούσε οποιαδήποτε DSLR με οποιδήποτε φακό, ενώ καμιά (επαναλαμβάνω καμιά φωτογραφία από τέτοια μηχανή δεν γίνεται δεκτή σε ΚΑΝΕΝΑ διεθνές φωτογραφικό πρακτορείο;)

Ας σταματήσω εδώ όμως...

Οπως ίσως κατάλαβες, το hitech έχει "ρεύμα"... Επέζησε παρά το ότι πάντα ήταν το πιό ανειδίκευτο περιοδικό από τα υπόλοιπα στον χώρο του... πχ. οταν υπήρχε το περιοδικό Αudio, και ο Ηχος ήταν στα πάνω του και ασχολούνταν μόνο με τον ήχο, το hitech ασχολούταν με λίγο απ'όλα, τηλεόραση, βίντεο, hifi, δικάναλο, πολυκάναλο, δορυφορικά και πολλές (μα πάρα πολλές) διαφημίσεις. οπως και το αδελφό RAM, πολύ γαρνιτούρα, αλλά από ουσία τίποτα. Συγκριτικά τεστ των 30 λέξεων και φυσικά καλές αναλύσεις μόνο στα ακριβά μηχανήματα (κι αυτά copy-paste τα περισσότερα)... Περιοδικά που δουλεύουν για τις διαφημίσεις, θα δίνουν και τα ανάλογα συγκριτικά... Νόμος...
Τώρα, για την θεματολογία τους, χρησιμοποιούν ονόματα κράχτες, γιατί του έλληνα του αρέσει να ονειρεύεται και να παραμυθιάζεται... Οπως ακριβώς και τα περιοδικά του αυτοκινήτου... Ποιό πολλές παρουσιάσεις/εντυπώσεις/δοκιμές θα βρεις σε αυτά γιά το super-duper Αudi RS4 που θα πουλήσε 10 κομμάτια σ'όλη την Ελλάδα, παρά για την corolla ή το astra...

Last edited:
Εγω θεωρω αναξιοπιστα ολα σχεδον τα περιοδικα αυτα.

Ενημερωση μονο απο τα φορουμ στο ιντερνετ. Ενα δυο πεντε δεκα φορουμ καποια στιγμη θα την βρεις την ακρη , και ειδικα και οταν κανεις και αντιπαραθεση με γνωμες χρηστων-αγοραστων.

Σιγουρα παντως αυτο που θα διαβασεις θα ειναι πιο κοντα στην αληθεια απο τα περιοδικα αυτου του τυπου ...που κανονικα επρεπε να ανηκουν στην κατηγορια οχι hi-fi αλλα εναστρος ουρανος...

Ομολογώ ότι (α) διάβαζα το Hitech όταν ήθελα να πληροφορηθώ (πρίν βέβαια γραφτώ στο Club!) και (β) πήρα το τελευταίο τεύχος Μαρτίου 08. Όπου διαβάζω και αντιγράφω εδώ τον τίτλο του topic HI-ZHN:
"Τρία συστήματα Home Cinema, υπέροχη διακόσμηση και επίπλωση, και πισίνα εντυπωσιακών διαστάσεων αποτελούν τις "τεχνικές προδιαγραφές" της εκπληκτικής μονοκατοικίας που φωτογραφίσαμε"
Δεν ξέρω αν κάποιο απο τα ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ συστήματα ακουγότανε καλά, σίγουρα όμως ένα κολύμπι στην πισίνα των εντυπωσιακών διατάσεων και μετά μια υπέροχη π...π... από μια υπηρέτρια πάνω στους υπέροχους καναπέδες της υπέροχης επίπλωσης της εκπληκτικής μονοκατοικίας δεν είναι κακή ιδέα. O λόγος που δεν ξέρω είναι γιατί πέταξα το περιοδικό (κράτησα όμως το BlueRay...) για να μη γίνω ρεζίλι στη γυναίκα μου.
Ακους εκεί ΗιΖην (είναι και λίγο βαρβαρισμός) να τρίζουν τα κόκκαλα του Beethoven. Δηλαδή αυτοί που τα γράφουν αυτά θα μας ενημερώσουν για την ηχητική μας απόλαυση; Καλύτερα να ακούω απο ηλεκτρόφωνο του 1950.

:violent-smiley-008: :mad::mad::mad:

ΥΓ Ένα στα τρία σπίτια που αγοράζονται σήμερα στο Λονδίνο είναι από Ρώσο (από τελευταία εκπομπή του Παύλου Τσίμα για Αμπράμοβιτς και Πούτιν).
:behead:
ΥΓ Να με συγχωρήσει αυτός που έχει τη χαρά να έχει αυτό το ωραίο σπίτι και να το χαίρεται (ειλικρινά). Η οργή μου απευθύνεται σε αυτούς που αποπροσανατολίζουν (ή προσπαθούν) τους φίλους της μουσικής. Ε λοιπόν δεν είμαστε οι κυριλέ τύποι και τύπισες που συνωστίζονται στις glamour (μόνο) εκδηλωσεις του Μέγαρου Μουσικής......

Last edited:
Πες τα μεγάλε!!! Περισσότερο απευθύνεται στην ανάγκη μας να παραμυθιαζόμαστε και να ζητάμε το πιό ακριβό άσχετα αν είναι πράγματι καλό, παρά στην ενημέρωσή μας...:ADFADF1: