Περιοδικό Ήχος

Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Ας κλείσει επιτέλους μονο κακό κάνει στον χώρο
κάτι που ισως δεν θέλουν οι γύφτοι
γιατί πως θα πουλάν πατάτες????

Αν και ΔΕΝ ειμαι γυφτος*, ΔΕΝ θελω να κλεισει ο ΗΧΟΣ!

Μας αναλυεις ΤΙ κακο κανει;

*του χωρου, υποθετω!

Εγώ πάντος δεν βλέπω κάποιο κακό, ίσα ίσα που έχει μηχανήματα όλων των κατηγοριών χωρίς να εξαιρεί κανέναν κατασκευαστή.

Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Αν και ΔΕΝ ειμαι γυφτος*, ΔΕΝ θελω να κλεισει ο ΗΧΟΣ!

Μας αναλυεις ΤΙ κακο κανει;

*του χωρου, υποθετω!

Καλά πως κατάλαβες οτι το γύφτος το έγραψα γιά εσένα κάνεις λάθος
γιά βάλε την φαντασία σου να δουλέψει λίγο

Θυμάμαι dino phono stage σε κριτική του ixos την μία φορά έγραφε καλό
μετά απο κανά δυο τρία χρόνια σχεδόν τέλοιο
κριτικές για ενισχυτές και μηχανήματα εταιρειών διθυραμβικές θα έλεγα
και θαμένους σε ολο τον κόσμο
Μιάς και διάβαζα τον ΗΧΟ απο το πρώτο τεύχος κυριολεκτικά
Το μόνο που έχω να πω είναι οτι τότε γράφαν μερακλήδες με σκοπό να φέρουν το hi fi στην Ελλάδα
και το κατάφεραν γιατί ηταν ο μόνος τρόπος πληροφόρισης και ηταν και τίμια η προσπάθεια που έκαναν
Θυμάμαι οτι τότε πραγματικά ηταν ένα ειδικό περιοδικό που ασχολούταν μόνο με τον ηχο
οι παλαιότεροι θα θυμούνται ισως οτι είχε δημοσιεύσει ως και σχέδια ηχείων.
Αυτό που με πειράζει σήμερα είναι οτι αυτοί που βγάζουν το περιοδικό και αυτοί που γράφουν δεν είναι Μερακλήδες
Ο εκδότης βγάζει ενα περιοδικό με σκοπό το κέρδος μόνο καπ-τες δεν εχει διαφιμήσει στις σελίδες του
βάζει και κάποιους σχετικούς εως ασχετους να γράφουν διθυράμβους γιά πατάτες και οποιο κοροϊδο τσιμπισει -τσίμπισε!!!

Εάν σκοπός του περιοδικού ηταν να βάλει τον κόσμο στην μαγεία του hi fi χωρίς να ειναι τόσο ιδιοτελές στην κονόμα και μόνο
ο πρώτος που θα το αγόραζε ξανά θα ημουν εγώ.-

Μα καλά ρε παιδιά.. εδώ ο κόσμος χάνεται... και εσείς τσακονώσαστε με αφορμή τον ήχο; ΤΟΝ ΗΧΟ; Σιγά την αφορμή... Όλα τα περιοδικά που ασοχλούνται με χόμπυ έχουν ως πεμπτουσία της υπαρξής τους την προώθηση προιόντων συχνά πολύ εως και παράλογα ακριβών τα οποία δεν είναι πρώτης ανάγκης και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ούτε χομπιστικά δεν τα χρειαζόμαστε γιατι είμαστε καλλυμένοι.

Όμως η φαγούρα που μας τρώει για τα λευτά που συνήθως δεν έχουμε μας κάνει να αγοράζουμε αυτά τα ένυτπα ενώ θα έπρεπε να διανέμονται δωρεάν όπως τα φυλλάδια του Praktiker κλπ..

ΕΕντάξει ενημερονώμαστε γιατην αγορά μαθαίνουμε (πιό παλιά περισσότερο αυτό) και κάτι... Αλλα να τσακοθώ για να υπερασπιστώ η να βρίσω τον Ήχο;..
Nα σχολιάσω οτι η τιμή των 5 ευρώ είναι απαράδεκτη και για τα δύο περιοδικά του χώρουνα το κάνω.. Όμως το οτι και τα δύο εξακολουθούν να υπάρχουν δείχνει το πόσο μαζοχιστές είμαστε εμείς οι χαιφιντελάδες..

Προσωπικά βρίσκω και τον ήχο αλλα και το High Fidelity άριστα χαλαρωτικά κατα την ..αφόδευσιν.. όμως δεν έχω πιά την δυνατότητα να πληρώνω 10 ευρώ τον μήνα για κάτι το τόσο ευτελές, Στην τελική υπάρχουν και τα τέυχη του Πλαισίου του Λιντλ και του Πρακτικερ που είναι δωρεάν.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΙ!!! ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ..

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό Ήχος

Καλά πως κατάλαβες οτι το γύφτος το έγραψα γιά εσένα κάνεις λάθος
γιά βάλε την φαντασία σου να δουλέψει λίγο

Mαλλον στερεισαι χιουμορ - ασφαλως και δεν ειναι για μενα, και πως να ειναι δηλαδη;;)
Δεν διαφωνω με τα περι εκδοτων και κερδους, αλλα το να λεμε "ασχετους" κλπ, δε ξερω...

Ίσως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, γιατί τότε και όλα τα περιοδικά αυτοκινήτου θα είναι ''κακά''. Σίγουρα κάποιοι θα έχετε διαβάσει τους ''4 τροχούς''. Λες και διαβάζεις μυθιστόρημα είναι. Έχει μέσα από ταξίδια μέχρι και πολιτικά άρθρα. Τουλάχιστον ο ήχος γράφει μόνο για συσκευές ήχου και εικόνας. Όσο αναφορά τις διαφημίσεις δεν θυμάμαι να υπάρχει έντυπο που να μην έχει. Είναι αναγκαίες για την επιβίωση του.

Για ρίχτε λίγο την ένταση παίδες...Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα
εκτός από "Γύφτους" "Καπότες" και "αφοδεύσεις"

Στον επόμενο τόνο, θα είναι ώρα για βουτιές..

Μπορεί ο καθένας να εκφράζει την αποψή του χωρίς προσβολές και άσχημους χαρακτηρισμούς.

Το τελευταίο τεύχος μου είχε φανεί αδιάφορο ως θεματολογία σε σχέση με αυτά που με ενδιαφέρουν τον τελευταίο καιρό. Τώρα θα το πάρω ως τελευταίο ασπασμο... :(

...δεν το έχω αγοράσει ακόμα...πάντως μούλεγε κάποιος φίλος που το πήρε ότι ο Φωτιάδης στο Editorial μίλαγε για παπαγαλάκια που διαδίδουν ότι θα κλείσει ο ΗΧΟΣ ...ότι δεν θα κλείσει ποτέ γιατί είναι 40 χρόνια περιοδικό...και άλλα τέτοια....

τόσες οικογένειες στο δρόμο...

αδιαφορία πλήρης στον έντυπο hifi τύπο.
Πρόσφατα διάβασα 2 τεύχη που μου δόθηκαν τιμής ένεκεν στην πρόσφατη έκθεση.
Όσο και να θέλω να τους στηρίξω, όσο και να παραλίγο να έπαιρνα την προσφορά των 4 τευχών που είχαν στην υποδοχή, η θεματολογία, η κάλυψη, η αντιμετώπιση των reviews η όλη προσέγγιση μου φάνηκε τόσο μα τόσο ....λίγη, τόσο ξεκομμένη, τόσο εκτός πραγματικότητας, τόσο φουμαροειδής....
Δυστυχώς το διαδίκτυο προσφέρει πια ό,τι χρειαζόμαστε.
Όσοι δεν γυρίσουν εκεί τους έφαγε μαύρο φίδι.
Η μόνη χρησιμότητα είναι στο μπάνιο και όπως λέει το ανέκδοτο με το i-phone (όσοι το ξέρουν)

...συγχωρέστε με...αλλά δεν λυπάμαι για τον Κο Φωτιάδη...είναι άξιος της τύχης του...η αμετροέπεια και η εμπάθειά του έχουν αποδειχθεί πλήρως στις προηγούμενες σελίδες του παρόντος νήματος....ανατρέξτε για να διαβάσετε...

για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους λυπάμαι...

Ο Ήχος του Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει. Οι εκδόσεις Λυμπέρη έχουν το 33,3% των Τεχνικών Εκδόσεων. Άλλο ένα 32,5% έχει η οικογένεια Καββαθά και το υπόλοιπο σε διάφορους μετόχους. Όλοι οι διευθυντές των περιοδικών και κάποια από τα οικονομικά στελέχη της εταιρίας έχουν μετοχές. Τα χρέη των Τεχνικών Εκδόσεων είναι αστεία μπροστά στο κανόνι του Λυμπέρη. Μάλλον όμως θα αναγκαστούν να βρουν στέγη (κτίριο εννοώ) αλλού...