Περιοδικό Ήχος

Ναι ο ήχος είχε χαλάσει τα τελευταία χρόνια αλλα ας μην βιαστούμε να τον ρίξουμε στην πυρά, αν φύγει θα μας λείψει,έστω κρεμασμενος εκεί μετο μανταλάκι στο περίπτερο για να μπορούμε να γκρινιάζουμε..

+1

Και φυσικά για να μην χάσουν κι άλλοι συνάνθρωποι μας την δουλειά τους..

Re: Απάντηση: Περιοδικό Ήχος

Συμφωνω ,καλο ειναι να υπαρχει ο ηχος ειναι μια ενημερωση στον χωρο .

Αντιγράφω απο το editorial του τευχους Οκτ. 2012

"Σ.σ.: Τα διάφορα παπαγαλάκια που συγκεντρώνονται σε σόου του μισού οροφου, διαδίδοντας οτι το ιστορικό περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ, που φέτος γιορτάζει τα σαράντα χρόνια του, έκλεισε, καλύτερα να (ξανα)κοιτάξουν τον εαυό τους στον καθρέφτη. Για αυτούς το να κλείνουν τα περιοδικά είναι ρουτίνα, το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και θα το ξανακάνουν.
Ο ΗΧΟΣ συνεχίζει ακάθεκτος, κάθε μήνα καλύτερος, πιο καινοτόμος και πιο γιορτινός. Μη χάσετε τα επόμενα τεύχη, θα υπάρχουνιστορικά δημοσιεύματα απο την τρανή πορεία του περιοδικού στην Ελλάδα. το μαγάλο γιορτινό τεύχος ετοιμάζεται για τον Απρίλιο του 2013, το μήνα που θα συμπληρωθοουν τα σαράντα χρόνια απο το 1973. Μείνετε μαζί μας στο υπέροχο αυτό ταξίδι." Φ. Φωτιάδης

Αουτς!!!!!!

Για μένα λάθος ο τόσο επιθετικός τόνος...

"Σ.σ.: Τα διάφορα παπαγαλάκια που συγκεντρώνονται σε σόου του μισού οροφου, διαδίδοντας οτι το ιστορικό περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ,
που φέτος γιορτάζει τα σαράντα χρόνια του, έκλεισε, καλύτερα να (ξανα)κοιτάξουν τον εαυό τους στον καθρέφτη. ...

Μάλιστα...Παπαγαλάκια οι αναγνώστες και του Ηχου.....
Λανθασμένα πανικόβλητη αντίδραση...

Απαράδεκτος τύπος...Τον χαντάκωσε τον ΗΧΟ,μετατρέποντάς τον σε άψυχο γκατζετοπεριοδικό...Καλά που υπάρχουν-υπήρχαν? ο Παπαχατζής κι οι σύν αυτώ της δισκοκριτικής,έστω σε κάτι λίγες σελίδες...

Last edited:
περασαμε μαζι του ολη μας την ζωη! ενω τευχη απο αλλα περιοδικα τα εχω πεταξει , αλκομη και απο περιοδικα με πολιτικο η αμιγως πολιτιστικο περιεχομενο, τα τευχη του ηχου τα εχω ολα απο το τον Αυγουστο του 1978 που το αγοραζω ανελειπως καθε μηνα, και μερικα παλαιτερα τευχη που εχω βρει σε παλαιοπωλεια! δεν ξερω ειχε κατι το ξεχωριστο σαν περιοδικο! τελευταια δεν φταιει μονο η δ.νση του περιοδικου για την ψυχροτητα! μακαρι να ξαναγινει οπως παλια και να μας μιλαει περισσοτερο στο συναισθημα!και ας ακριβυνει ! παρεμπιπτωντως προσπαθω να ξαναβρω καποιο συναισθηματικο στηριγμα με το περιοδικο Τζαζ κ τζας! αλλα μανον μου φαινεται πιο εξεζητημενο! τωρα που γραφω εχω βρει εκεινα τα τρια ενθετα ππου ειχε απο την δεκαετια του 80 με την αναφορα στην ψυχεδελια!

μια λυση ειναι να απευθυνθουμε στο ιδιο το περιοδικο, για τις απαιτησεις που εχουμε απο αυτο, τι θελουμε να εχει κασι με ποιο τροπο να ανταποκρινεται ! πριν λιγα χρονια ειχε κλεισει και το περιοδικο audio, που εγραφε ο Ζηλος! ειχε και κατι CD , αριστουργηματικα! εχουν γινει συλλεκτικα! το περιοδικο AV Audio του βαλακα , εκδιδεται; μενω στην επαρχια και εχω πολυ καιρο να το δω

συμφωνω Astoboy ! οι παλιοι συνεργατες αν επεστρεφαν; τοσοι αξιολογοι περασαν απο το περιοδικο , και στο τεχνικο τμημα και στο πολιτιστικο! O Φωτιαδης δειχνει να ειναι ενας καλος τεχνοκρατης, να γραφει διεκπεραιωτικα, σαν να γραφει σε στηλη εφημεριδας!

"Σ.σ.: Τα διάφορα παπαγαλάκια που συγκεντρώνονται σε σόου του μισού οροφου, διαδίδοντας οτι το ιστορικό περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ, που φέτος γιορτάζει τα σαράντα χρόνια του, έκλεισε, καλύτερα να (ξανα)κοιτάξουν τον εαυό τους στον καθρέφτη. Για αυτούς το να κλείνουν τα περιοδικά είναι ρουτίνα, το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και θα το ξανακάνουν.

ωχ θα βγουνε σε λιγο και μαχαιρια :-))

το μονο που δεν μ αρεσε στον τελευταιο ηχο ειναι ολη αυτη η μουρλα με τα dac usb sticks ,να γινει το λαπτοπ που χαλαει καθε τρεις και λιγο το βασικο μουσικο μεσο ακροασης.
το λαπτοπ παρεδωσε πνευμα μεσα σε 2 χρονια ενω το πικαπ 40 χρονια δεν το ακουμπησε χερι συνεργειου ακομη.

καλά και από τον αντίπαλο έχω διαβάσει αντίστοιχου ύφους π@π@ριές. Δεν ξέρω ποιός έχει ξεκινήσει αυτή τη διαμάχη. Και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να λάβουν υπόψην τους και οι δύο πλευρές. Ότι δηλαδή ο αναγνώστης δεν είναι σε θέση να δει ποιός φταίει και γιατί σε μια βεντέτα τέτοιου τύπου. Το μόνο που καταφέρνουν και οι δύο είναι να με κουράζουν και να πέφτουν στα μάτια μου.

Δεν ξερω ποιος ειναι υπευθυνος για τις κοντρες και για το γεγονος οτι το περιοδικο εχει χαλασει αρκετα, αλλα απο την αλλη, για 5 ευρω τον μηνα προτιμω τον ΗΧΟ να κυκλοφορει απο το να κλεισει.

Είναι άσχημο προσωπικές αντιπαραθέσεις να δημοσιεύονται στις εισαγωγές των περιοδικών. Νομίζω δεν ενδιαφέρουν κανέναν αναγνώστη αυτά.

το μονο που δεν μ αρεσε στον τελευταιο ηχο ειναι ολη αυτη η μουρλα με τα dac usb sticks ,να γινει το λαπτοπ που χαλαει καθε τρεις και λιγο το βασικο μουσικο μεσο ακροασης.
το λαπτοπ παρεδωσε πνευμα μεσα σε 2 χρονια ενω το πικαπ 40 χρονια δεν το ακουμπησε χερι συνεργειου ακομη.

Off topic mode on

Σε δύο χρόνια; Εμένα παρέδωσε πνεύμα μια εβδομάδα μετά τη λήξη της εγγύησης! Ρε δεν πάνε να...

Τη μούρλα με τα λάπτοπ και τα USB δεν την κατάλαβα ποτέ. Ένα media player ή ένα dedicated streamer ναι.

Off topic mode off.

Είναι άσχημο προσωπικές αντιπαραθέσεις να δημοσιεύονται στις εισαγωγές των περιοδικών. Νομίζω δεν ενδιαφέρουν κανέναν αναγνώστη αυτά.

Τα ίδια έκανε προς το τέλος και το αείμνηστο Hi-Tech...

Off topic mode on

Σε δύο χρόνια; Εμένα παρέδωσε πνεύμα μια εβδομάδα μετά τη λήξη της εγγύησης! Ρε δεν πάνε να...

Τη μούρλα με τα λάπτοπ και τα USB δεν την κατάλαβα ποτέ. Ένα media player ή ένα dedicated streamer ναι.

Off topic mode off.

δεν ξερω πλεον που παει το πραγμα. Δρακομυγα σου λεει που αμα εχεις σκυλο σπιτι θα την φαει μαζι με τα μπισκοτα του για πρωινο. usb dac και ενισχυτης ακουστικων και δεν ξερω τι αλλο ακομη. και ολα πανω σε ενα σαθρο οικοδομημα οπως ειναι το λαπτοπ που χαλαει για πλακα,γεμιζει virus ,κολλαει κτλπ.
νεα αμερικη ανακαλυψαμε

σορρυ για το off topic αλλα δεν αντεξα τα ειπα και ηρεμησα:-))

οι οποιες κοντρες μου φαινονται παιδιαστικες, κλασσικα μου ειπες αυτο σου ειπα αυτο και να χαμε να λεγαμε. και το περιοδικο μ αρεσει αλλα και τα φορουμ και δεν βλεπω το λογο να κλεισει το ενα η το αλλο.

δεν ξερω πλεον που παει το πραγμα. Δρακομυγα σου λεει που αμα εχεις σκυλο σπιτι θα την φαει μαζι με τα μπισκοτα του για πρωινο. usb dac και ενισχυτης ακουστικων και δεν ξερω τι αλλο ακομη. και ολα πανω σε ενα σαθρο οικοδομημα οπως ειναι το λαπτοπ που χαλαει για πλακα,γεμιζει virus ,κολλαει κτλπ.

dragonfly είναι η λιβελούλη εγώ ξέρω. τα άλλα τα προσωπικά τους δε μ'ενδιαφέρουν.

μια λυση ειναι να απευθυνθουμε στο ιδιο το περιοδικο, για τις απαιτησεις που εχουμε απο αυτο, τι θελουμε να εχει κασι με ποιο τροπο να ανταποκρινεται ! πριν λιγα χρονια ειχε κλεισει και το περιοδικο audio, που εγραφε ο Ζηλος! ειχε και κατι CD , αριστουργηματικα! εχουν γινει συλλεκτικα! το περιοδικο AV Audio του βαλακα , εκδιδεται; μενω στην επαρχια και εχω πολυ καιρο να το δω

Φίλε μου καλέ αυτό που λές όσο ευγένές είναι άλλο τόσο είναι αφελές. Όσο οι αναγνώστες σκάνε το τάληρο σκασίλα τους για το τι έχουμε να πούμε! Στην καλύτερη περίπτωση να δεχτούν μια επιστολή απαντώντας μέένα φιλικό "χτύπημα στην πλάτη" και μετά τον χαβά τους. Κάτι σαν να διαμαρτύρσαι στο γραφείο υπουργού δηλαδή..

Την βελόνα του πικάπ;
Οι καλές βελόνες μετά απο τέσσερα πέντε χρόνια χρήσης θέλουν αλλαγή με κόστος πολλές φορές παραπάνω απο ένα λάπτοπ.

Μην με παρεξηγείς και εγώ εχω καλό πικάπ και πολούς δίσκους. Συχώρεσε με που δεν συγκρατήθηκα αλλα το σχόλιο σου πολύ μου θύμισε πολύ αυτά του ήχου τώρα τελευταία( χωρίς να υπονοώ τίποτα)..

Ελίζω να μήν μου κρατάς κακία.. :grinning-smiley-043-bye-

Συγνώμη για το ημι-offtopic.

Last edited: